Digidexo.com

Årsaker til en hjerteblokk

Medfødt

Hjerteblokk kan være forårsaket av å være født med en hjertelidelse. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, kan en form for medfødt hjerteblokk skyldes autoimmune sykdommer som lupus. Personer som har lupus utvikle proteiner som kalles antistoffer. Når et foster utvikler seg i livmoren av en mor som har lupus, kan antistoffene krysse gjennom morkaken. Som et resultat, kan barnet hjerte bli skadet, som da kan føre til en medfødt hjerteblokk.

Ervervet hjerte Block

En ervervet hjerteblokk kan være på grunn av kirurgi, sykdommer, medikamenter eller andre helsetilstander. I mange tilfeller er resultatet av en ervervet hjerteblokk på grunn av en tidligere hjerteinfarkt. Etter en person lider av et hjerteinfarkt, kan arrvev utvikles som et resultat. Arrdannelse kan da føre til en ervervet hjerteblokk.

First-Degree

En annen årsak til hjerteblokk oppstår når elektriske impulser ikke klarer å bevege seg gjennom en atrioventrikulær. En atrioventrikulær er en spesialisert ledevevet. Denne tilstanden kalles første-grads hjerteblokk. Ifølge American Heart Association, kan medisiner som digitalis redusere frekvensen av overledning i hjertet.

Annengrads

Annengrads hjerteblokk kan oppstå på to måter. Den første måten, kjent som Mobitz Type I, oppstår når din puls hopper over et slag som følge av treg elektriske impulser til hjertet. I Mobitz Type II, kan hjertet bremse ned sin rytme på grunn av hjertets ventrikler blir fratatt elektriske impulser.

Tredje grad

En tredje grad hjerteblokk er en komplett atrioventrikulært blokk. Når dette skjer, elektriske impulser mellom de øvre og nedre kamrene i hjertet ikke lenger blir registrert. Dette kan være en alvorlig tilstand, som noen ganger kan føre til døden hvis ikke riktig behandlet. I de fleste tilfeller er en pacemaker installert i de nedre hjertekamrene, for å sparke starte hjertets funksjon.