Digidexo.com

Hva er Tegn og symptomer på en kald sår Ending?

Forkjølelsessår resultere fra ulike stammer av den svært smittsom Herpes simplex virus 1 (HSV1). Noen 90 prosent av amerikanere er utsatt for det på et tidspunkt i livet, ifølge Dentist.net. HSV1 er relatert til viruset som forårsaker genital herpes (HSV-2), men er ikke den samme. Kun 40 prosent noen gang utvikle forkjølelsessår symptomer, som inkluderer smertefulle lesjoner på leppene og munnen som ofte kan sive utflod, men tilstanden leger seg selv i ca 14 dager.

Tap av Pain

Smerten av forkjølelsessår kan faktisk begynne flere dager før sitt utseende. The Mayo Clinic refererer til dette som prodrom, en generell Latin-avledet begrep fra ordet "forløper", som beskriver de tidlige symptomer på en møtende tilstand. Sår normalt vare opp til to uker, dersom det ikke er noen mangel på immunsystemet, og sår ikke blir forverret. Når smertene begynner å visne, er sår sannsynlig begynner å helbrede og bør forsvinne i løpet av sju dager.

Gul Crusting

Munnsår som runde blemmer som kan sive utflod. Som sår begynner å tørke ut og helbrede, vil utslippet dannes en gul skorpe rundt kanten av det blister som væske samhandler med luften og begynner å tørke ut. Den gule skorpen er en indikasjon sår skal snart falle av, med tilhelet hud under. Gjennom denne prosessen, kan sår ofte begynne kløe alvorlig.

Pink Skin Underneath

Den endelige symptom på en helbredende forkjølelsessår er tilstedeværelsen av rosa hud når blisterpakningen faller av. Den rosa lappen er nydannede huden som vokste under sår og kuttet sår er sår hud fra kroppen. Noen rest hevelse kan oppstå rundt denne gangen også. Utseendet rosa hud er et tegn på sår er avsluttet og skal helbrede uten et arr under normale forhold.