Digidexo.com

Hvordan bruke moxibustion å behandle Breech babyer

Moxibustion oppsto i Mongolia regionen i Kina tusenvis av år siden som en måte å bekjempe sykdommer forårsaket av den fuktige, iskalde forhold i dette området. Moxibustion er utført av belysning burot og brenne den over huden på en person som lider av en sykdom. I kinesisk medisin, er kroppen fylt med meridianer, som er linjer av energi, og i stedet moxibustion utføres vil være på en meridianlinjen som svarer til den sykdom som behandles. Moxibustion er for tiden utføres over hele verden, vanligvis av utøvere av tradisjonell kinesisk medisin eller akupunktur. Nyere moderne vitenskapelig forskning har vist at bruk av moxibustion er et effektivt og ikke-invasiv måte å behandle sete babyer.

Bruksanvisning

urinere før du begynner moxibustion prosedyren. Siden moxibustion brukes til å behandle seteleie babyer stimulerer blæren meridian, kan du oppleve en overveldende trang til å gå på do før du er ferdig med å utføre teknikken.

Ta av deg sko og sokker, og sitte i oppreist stilling med føttene hevet foran deg. Du bør være i stand til å nå tærne komfortabelt.

Skrell innpakning off i første halvdel av to moxa pinner, og deretter tenne endene med en kamp. Når en flamme som skjer hver pinne, blåse ut brann. Stikkene skal være røyking og varme.

Wave en pinne ved ytterkanten av den lille tå på hver av føttene. Hold moxa pinner 1/2 tommers bort fra tærne, slik at du føler varmen, men ikke opplever brenning. Hold dette opp i 15 minutter, og deretter slukke moxa pinner ved å trykke på aske av endene mot kanten av vasken.

Gjenta denne prosedyren en gang om dagen i 10 dager, eller til du føler at babyen sving inne i deg.

Tips og advarsler

  • Få partneren din til å holde og vinke moxa pinner for deg. Når du er høygravid, kan det være lettere for partneren din å bruke moxa stikker ned nær tærne enn for deg å gjøre det.
  • Sett føttene opp på en krakk med et par puter under dem å heve dem til et passende nivå.
  • Ikke bruk moxibustion å behandle seteleie babyer hvis du har tvillinger, hvis du har hatt et keisersnitt, eller hvis du har noen underliggende medisinske tilstander, som diabetes.