Digidexo.com

samtale intervensjon ved overdose

Hvordan implementere Tidlig intervensjon ved psykose

Hvordan implementere Tidlig intervensjon ved psykose


Psykisk sykdom er fortsatt et utfordrende område av helse for enkeltpersoner og for samfunnet som helhet. Mange psykisk helsepersonell støtte synet er det imperativer for tidlig intervensjon. Tidlig intervensjon gjør koblingen mellom psykisk syke personen og tjenester, og dette kan bidra til å unngå tilbakefall, de fagfolk er enige. Inntil nylig den rådende teorien var en psykotisk sykdom vanligvis fulgt en sti av nedgang og forverring. Nå, mange i feltet mener psykose når et platå etter to til fem år, og dette gjør tidlig og rettidig intervensjon enda viktigere.

Bruksanvisning

gjenkjenne tidlige tegn på psykose. Du kan merke en endring i oppførselen til personen. Dette ville muligens omfatter tilbaketrekking og isolasjon. Hun kan til og med overse hennes personlige hygiene og utseende. Hun kan også kle incongruously. Men ikke anta at endringer som dette nødvendigvis bety en person er å ha en psykotisk sammenbrudd som det kan være mange andre forklaringer, blant annet depresjon.

Se etter eventuelle symptomer på psykose inkludert hallusinasjoner eller vrangforestillinger. Hallusinasjoner er ofte auditive, som er, kan personen høre stemmer. Hun kan også tro på ting som usanne, for eksempel at folk på TV snakker om henne. Hvis du er bekymret for personens mentale tilstand, oppmuntre henne til å se hennes lege, som sannsynligvis vil råde henne til å se en psykiater.

Oppmuntre personen som lider av psykose å delta på alle medisinske avtaler. Gjør deg kjent med hennes behandling regime. Dette er sannsynlig å inkludere medisinering. Det er viktig at hun tar dette som foreskrevet. Støtte henne til å møte hennes sosiale, emosjonelle og intellektuelle behov. Personer som lider av psykose også sliter med andre områder av livet. Dette kan igjen føre til stress som ytterligere kan forverre symptomene.

Hvordan gjenkjenne symptomene på en sovepille Overdose

Hvordan gjenkjenne symptomene på en sovepille Overdose


Sovepiller er en form for beroligende midler som brukes til å behandle søvnproblemer som søvnløshet. Selv om ikke alle sovepille overdoser er tilsiktet, kan det være alvorlig risiko involvert når du tar sovetabletter. I en studie gjort av American Cancer Society, ble det funnet at menn som indikerte at de tok sovepiller "ofte" hadde en 57 prosent økning i dødelighet og kvinner hadde 54 prosent økning.

Bruksanvisning

•  Observer personen for tegn på en urolig mage, inkludert oppkast. Kroppen vil noen ganger prøver å kvitte seg med et overskudd av giftstoffer gjennom oppkast. Men selv om en person har sluttet oppkast, dette betyr ikke at en person er ute av fare ved overdosering.

Be personen til å stå opp og betale oppmerksomhet om de ser ut til å være stødig på beina. Under en overdose, kan en person ikke være i stand til å stå og kan klage over kraftig svimmelhet. Svimmelhet kan også være ledsaget av tåkesyn eller besvimelse.

Se etter tegn på gisper, tungpustethet og kveles. Hvis personen har problemer med å puste, er dette en alvorlig helsetrussel og bør ikke tas lett på.

Snakk med personen for å avgjøre hvorvidt de kan bære på en normal samtale, ved hjelp av logiske tankemønstre. Hvis personen har problemer med å uttale ord eller ser ut til å ha oppstått problemer med å sette klare tanker sammen, dette er et faresignal.

Våkn personen hvis han sover. En person i koma kan synes å være sovende, men ved nærmere ettersyn, vil det være vanskelig eller umulig å vekke dem. The Mayo Clinic sier at koma symptomer inkluderer: ". Lukkede øyne, ingen svar av lemmer unntatt refleks bevegelser, og ingen reaksjon på smertefulle stimuli, med unntak av refleks bevegelser"

Tips og advarsler

 • Hvis du er foreskrevet en sovepille, alltid diskutere riktig dosering informasjon med din lege og apotek.
 • Hvis du kjenner igjen symptomene på en sovende pillen overdose, kontakt lege og omsorg umiddelbart. Hvis du selv eksternt mistenker en overdose, ringe American Association of Poison kontrollsentre på 1-800-222-1222.
 • Ikke kjør etter å ha tatt en sovepille.
 • Ikke kombiner alkohol og sovetabletter.
 • Må ikke svelges noen ekstra medisiner hvis en overdose er mistenkt.
 • Ikke låne andres sovepiller. En medisin som fungerer for en person kan ikke være et godt valg for en annen. I tillegg foreskrive leger sove pille doser i henhold til ulike faktorer som for andre medisiner du nå tar, alder, vekt og kjønn. Sleeping pille dosering er ikke en one size fits all scenario.

Hvordan Stage en intervensjon for narkotikamisbruk

Hvordan Stage en intervensjon for narkotikamisbruk


Staging en intervensjon for noen som er avhengige av narkotika er ofte en siste utvei for familien og venner av en narkoman. Å være avhengig av narkotika kan endre en persons personlighet drastisk og ofte fører til fengsel eller død. Ved å sette opp en intervensjon for narkotikaavhengighet, kan du hjelpe en person få livet tilbake i orden.

Hvordan Stage en intervensjon for narkotikamisbruk

•  Sørg for at vedkommende faktisk er i behov av et medikament intervensjon. Se Resources for mer informasjon. Du kan finne ut om vitenskapen bak effektene av narkotika på en persons kropp og lære å legge merke til disse effektene.

Form en gruppe av venner og familie som er villig til å hjelpe iscenesette intervensjonen. Finn personer i nærheten av vedkommende, og ber om at de deltar. Informere folk du finner at intervensjonen må forbli en hemmelighet. Hvis den enkelte blir informert om den forestående inngripen, som kan drastisk redusere effektiviteten.

Kontakt en profesjonell til å hjelpe deg scenen intervensjon ved National Intervention Referral hjemmeside. Fyll ut skjemaet på høyre side og sende inn forespørsel. Du vil bli kontaktet av en representant for nettstedet med ytterligere instruksjoner om hvordan du kan finne profesjonell hjelp i nærheten av deg. Du kan også kontakte Nasjonalt Intervention Referral direkte på (800) 399-3612.

Koordinere en tid og sted som alle i gruppen kan møtes for å iscenesette intervensjonen. Sooner er alltid bedre når det kommer til narkotika intervensjoner fordi narkomane er alltid en tikkende bombe. Under intervensjonen være krevende, men også la vedkommende vite at hovedmålet er å få deres hjelp for sitt problem.

Få rådgivning selv. Hvorvidt personen har sagt seg villig til å gå inn narkotika rehab, trenger familien og venner av narkomane rådgiving seg selv.

Hvordan å gjøre en intervensjon på et familiemedlem

En intervensjon på et familiemedlem er en formell forsøk av en gruppe mennesker, inkludert slektninger, for å uttrykke sin bekymring for en person å engasjere seg i risikabel, ødeleggende atferd, med mål om å overbevise den personen til å søke hjelp. Denne personen kan lide av en avhengighet, for eksempel til narkotika, sex, gambling, spise, eller Internett, eller være engasjerende i andre selvdestruktive aktiviteter. I de fleste intervensjoner, medlemmer av gruppen nærmer person sammen og bytter på å snakke om den personens oppførsel. Personen er oppfordret til å ta visse grep for å endre sin atferd, slik som påbegynner behandling.

Bruksanvisning

Forberedelse til Intervensjon

•  Ta sammen en gruppe på mellom tre og seks personer som vet, og har betydning for, familiemedlemmet. Disse menneskene bør være voksne, inkludert slektninger, som er i stand til å beskrive de fysiske og følelsesmessige endringer de har vært vitne til i den personen, og vitner om skaden som personens sykdom har forårsaket dem.

Meet med en profesjonell, for eksempel en rusmisbruk rådgiver eller en terapeut, for å diskutere hvordan man best kan uttrykke dine bekymringer til familiemedlem. Den profesjonelle vil skissere konkrete strategier og taleteknikk for å lage en mer effektiv intervensjon.

Forbered uttalelser, enten skriftlig eller memorert, å lese høyt for familiemedlemmet. Disse uttalelsene skal kommunisere din bekymring for hennes trivsel og forklare hvordan du har vært personlig påvirket av hennes oppførsel.

Identifisere mulige innvendinger og fornektelser at personen vil bruke når konfrontert, og utvikle tiltak og rebuttals til hver enkelt.

Lag en liste over handlinger som familiemedlemmet kan og ikke kan gjøre, og konsekvensene hvis han bryter disse reglene. For eksempel kan en ektefelle si at hvis partneren drikker alkohol igjen, vil personen må forlate huset deres.

Gjennomføre minst en generalprøve av intervensjonen med den profesjonelle. Dette vil hjelpe alle vite hvilken rolle de skal spille, og gi den profesjonelle en sjanse til å kritisere og korrigere tilnærminger til person.

Ordne for personen å starte behandling umiddelbart etter intervensjonen.

The Intervention

Begynn intervensjon ved å samle alle sammen og konfrontere familiemedlem i en privat plass. Fortell personen du bryr deg om henne og er bekymret for hennes trivsel.

9. Spør familiemedlem til å innrømme at de har et problem. Hvis personen nekter, begynne å ta svinger sier dine personlige erfaringer.

Outline atferds retningslinjer du har laget for den personen, og deretter be om at han skriv behandling umiddelbart.

Tips og advarsler

 • Alltid gjennomføre intervensjon ved hjelp av en profesjonell.
 • Forbli rolig.
 • Opptre håpefull og støttende.
 • Setning dine kommentarer som uttrykk for bekymring.
 • Ikke merke til personen.
 • Bruk "jeg" utsagn for å forklare hvordan personens atferd personlig påvirket deg.
 • Forberede for familiemedlem til å bli emosjonell og å prøve å bruke en rekke strategier, ofte svært personlige seg, for å overbevise deg om at de ikke har et problem. Personen kan uttrykke en rekke følelser og holdninger, inkludert forvirring, sinne, aksept, lettelse og håp.

Hvordan utføre en intervensjon

Hvordan utføre en intervensjon


En intervensjon innebærer å konfrontere en elsket en som lider av en avhengighet. Poenget med en intervensjon er å hjelpe en rusavhengig ta konsekvensene av sine handlinger. Den rusavhengige kan motstå i starten, men en intervensjon er nådeløse og vanligvis resulterer i den rusavhengige enige om å få hjelp for sin avhengighet. Hvis du er bekymret for noens avhengighet, følger du disse trinnene for å lære hvordan de skal ha en intervensjon.

Bruksanvisning

•  Møt med venner og familiemedlemmer for å diskutere den rusavhengige og på hvilke måter hans atferd påvirker alle. Ta notater slik at du har rikelig med informasjon for å videresende til intervensjonen rådgiveren.

Ta kontakt med en intervensjon profesjonell. Rådgiveren kan hjelpe deg med å forberede for hvordan den rusavhengige vil reagere og hjelpe deg med å forberede hva jeg skal si, slik at du ikke gjør den rusavhengige føler utsatt.

Klargjør for intervensjon ved å skrive en liste over aktiviteter som du ikke lenger vil tolerere den rusavhengige gjør. Forklar konsekvensene at han vil møte hvis han fortsetter å engasjere seg i disse handlingene; konsekvensene bør være drastisk nok til å gjøre ham til å innse alvoret i sine handlinger.

Finn en god behandlingsanlegg for den rusavhengige. Du vil ha ham til å gå til behandling direkte etter intervensjon, slik at han ikke har tid til å ombestemme seg.

Host intervensjonen et sted at du kan være sikker på at han vil dukke opp. Du kan invitere den rusavhengige over til en slektning hus for en komme sammen eller har hans sjef fortelle ham det er et møte han har til å delta på et angitt tidspunkt, sørg for at du gjør det troverdig, slik at han ikke får mistenkelig.

Hold den rusavhengige der. Gjøre hva det tar å holde ham der for å lytte til hva du har å si; en intervensjon vil ikke hjelpe hvis han ikke hører.

Avslutt intervensjon med å takke ham for å lytte og bli enige om å få hjelp for sin avhengighet. Fortell ham at du elsker ham og bryr seg om hans velvære deretter umiddelbart ta ham til behandlingsanlegget du har valgt for ham.

Hva er årsakene til lav alkalisk fosfatase?

Alkalisk fosfatase er et enzym som består i hovedsak i leveren og ben, men det er også laget i tarmene, nyrene og placenta fra en gravid kvinne. Leveren produserer den største mengden av alkalisk fosfatase.

Identifisere lav Alkaline Fosfater

Identifisere lav alkalisk fosfatase er gjennomført gjennom en enkel blodprøve. Hvis verdien er fast bestemt på å være lav, er ytterligere testing indikerte å finne årsaken.

Betydningen av Low Alkaline Phosphates

Betydningen av og årsakene til lav alkalisk fosfatase kan tyde på visse vilkår som underernæring, cøliaki, hypotyreose, magnesium og sink mangel, anemi og overgangsalder.

Forebygging / løsning for Low Alkaline Phosphates

Løsninger på lave alkalisk fosfatase inkludere behandling av den underliggende årsaken. I forekomsten av hypotyreose, er skjoldbruskkjertelhormon indikert. Magnesium og sink mangler kan styres med tilskudd, og anemi kan styres med jerntilskudd.

Tidsramme for behandling av Low Alkaline Phosphates

Lav alkalisk fosfatase kan tyde på forhold som forårsaker symptomer som tretthet, rask puls, kortpustethet, intoleranse for kulde, forstoppelse og alvorlig vekttap. Det er viktig å motta rettidig medisinsk intervensjon ved første indikasjon på disse symptomene.

Hensyn for enkelte med lav Alkaline Phosphates

Alkalisk fosfatase i blodet bør måles kun hvis pasienten fastet fordi nivåene øker etter å ha spist. Hvis pasienten ikke raskt, kan testresultatene ikke være nøyaktig.

Fare for Relacore

Relacore er en populær vekttap supplement som lover å hjelpe deg å miste store mengder magefett. Mange som ønsker å gå ned i vekt igjen til slankepiller som et alternativ til kosthold og mosjon. De finner det vanskelig å motstå kveldsåpne infomercials som tilbyr dem muligheten til å slippe mange pounds i løpet av noen uker. Før du bruker dette tillegget, bør du snakke med din lege om Relacore og den potensielle risikoen.

Milde Relacore bivirkninger

Produsenter av Relacore hevder at det er i stand til å redusere et stresshormon, kortisol, for å redusere fett. Relacore er ikke godkjent av Food and Drug Administration, og derfor forbruket er på egen risiko. Mulige bivirkninger er oppført basert på ingredienser i Relacore og ikke på selve studiene. Disse bivirkningene er kvalme, diaré, søvnløshet, hjertebank, høyt blodtrykk, nedsatt sexlyst og fordøyelsesbesvær.

Alvorlige Relacore bivirkninger

Potensielt alvorlige bivirkninger av Relacore inkludere symptomer på leverskade, som gulsott (gulfarging av huden), brå og unormale humørsvingninger, takykardi (økt hjertefrekvens), seksuelle og menstruasjonsproblemer (store blødninger og kramper) og en allergisk reaksjon, som kan vise seg som utslett, kløe og / eller pusteproblemer.

Interaksjoner med Relacore

Folk tar Relacore, slik tilfellet er med de fleste medisiner, bør ikke drikke alkohol. Hvis du tar antibiotika eller medisiner for angst, kolesterol eller diabetes, bør du unngå å ta Relacore før til å snakke med legen din. Det samme gjelder for personer som tar MAO-hemmere. Ved å kombinere Relacore med en hvilken som helst av disse kan føre til forvirring og svimmelhet og redusere effektiviteten av medisiner.

Mer informasjon om Relacore Risks

Det er ikke nok informasjon tilgjengelig detaljering farene ved overdosering på Relacore. Relacore inneholder magnesium, skjønt, så eventuelle effekter av magnesium bør tas i betraktning. Ifølge Kristi Monson, PharmD, og ​​Arthur Schoenstadt, MD, "Av de mange bestanddeler som har blitt grundig studert, har magnesium potensial til å være temmelig farlig i tilfelle av en overdose." Tegn på at du har overdose på magnesium er diaré, svekkede muskler, forvirring, problemer med å puste, arytmi (uregelmessig hjerterytme), koma, hjertestans og død.

Råd

Før du tar Relacore, snakke med legen din. Legen din kan være i stand til å foreslå andre former for vekttap som et tryggere alternativ til Relacore. Hvis du er gravid, unngå å ta Relacore som du trenger riktig ernæring. Gravide kvinner bør ikke diett for å gå ned i vekt med mindre det er anbefalt av sine leger.

Kan progesteron føre til angst?

Reproduktive hormon

Progesteron er et hormon som viktige i reguleringen av menstruasjonssykluser av kvinner. Normalt progesteron nivåene stige i løpet av de siste to ukene av syklusen for å stoppe blødningen og la slimhinnen i livmoren (endometrium) til å gjenoppbygge sin vev, slik at kvinnens egg (egg) er mottakelig for mannens sædceller.

Progesteron og lignende stoffer (gestagen og progestin) er til stede i prevensjon medisiner, brukes i overgangsalderen hormonbehandling og å regulere uvanlig blødning i menstruasjonen.

Effekter på Mood

Progesteron og gestagen øke nivåene av et kjemisk stoff i hjernen (MAO oxydase eller MAO) kjent for å forverre depresjon og irritabilitet hos kvinner som allerede har en tendens til depresjon. Imidlertid ikke kombinasjon av østrogen og gestagen som brukes i p-piller og østrogen ikke ut til å påvirke humøret siden stoffene avbryte hverandres effekter.

Postmenopausale hormon intervensjoner ved hjelp av ulike kombinasjoner av østrogen og gestagen / progesteron er undersøkt i dybden i PEPI rettssaken dekket i Journal of American Medical Association.

Slik fungerer det

En bolus (injeksjon) av progesteron stimulerer amygdala, en region av hjernen som styrer følelser, ifølge psykiatrisk forskning på tilstanden kjent som postmenstrual dysphoric lidelse (PMDD). I PMDD, som noen kvinner opplever angst og depresjon i uken før menstruasjon.

Forskere ved Radboud University i Nederland testet progesteron-amygdala hypotese og funnet at kvinner gitt en dose av progesteron viste økt aktivitet i amygdala i MR. Forskerne foreslår progesteron kan også påvirke andre områder av hjernen som er involvert i humør regulering.

Det er mulig at økt progesteron hisser amygdala samtidig det hindrer prefrontal cortex fra regulere at spenningen på grunn av endret følsomhet for østrogen, ifølge den nederlandske forskerteamet.

Kvinner med PMDD har en genetisk variasjon som skiller dem fra andre kvinner. Forskere ved Radboud University spekulerer i at denne genetiske forskjellen kan forklare hvorfor noen har dette følsomhet og andre ikke.

Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent flere medisiner for å behandle PMDD: antidepressiva Zoloft og Serafem, kontrollert-release paroksetin Paxil CR og oral contraceptive Yaz.

Progesteron og liming

Paradoksalt nok synes progesteron også å fremme følelser av velvære og redusere nivåer av angst og stress. En studie ved University of Michigan konkluderte med at sosiale bånd øker nivået av progesteron, som også er knyttet til et ønske om å hjelpe andre.

Michigan forskere mener progesteron kan være relatert til oksytocin, et hormon instrumental i morens respons, tillit og par-binding hos mennesker og andre pattedyr.

Norvasc Problemer

Dårlig ånde, kjeveproblemer og til og med en kur for det den er konstruert (angina) er noen av bivirkningene som har blitt feilaktig knyttet til Norvasc. Tester utført på sikkerheten Norvasc finne en liten prosentandel av vanlige bivirkninger. De få alvorlige bivirkninger, for det meste ikke er felles, kunne ikke spores direkte til bruk av Norvasc.

Hva er Norvasc?

Norvasc er en resept tablett tas oralt med det generiske navnet amlopidine. Det tilhører en gruppe legemidler som kalles kalsiumkanalblokkere som har anti-angina og hypertensjon effekter. Det utvider blodkar og bremser ned i hjertet, slik som å redusere blodtrykket og smerte fra angina. Det er brukt mye og sikkert på pasienter med sykdommer som inkluderer kongestiv hjertesvikt, koronar hjertesykdom, kronisk lungesykdom og diabetes.

Clinical Trials

For å evaluere sikkerheten av Norvasc, ble over 11.000 pasienter testet i USA og andre land. Pasienter med og uten de sykdommene som medisin er designet deltok i kliniske studier. Funn inkluderte at daglige doser på 10 mg ble lett tolerert, uheldige reaksjoner var ikke alvorlig, men bare mild og moderat, bare 1,5 prosent ble rådet til å avvikle bruken og bivirkningene var større hos kvinner enn hos menn.

De vanligste bivirkningene

Ødem og hodepine var de mest vanlige bivirkninger, med over 10% av de som ble testet å ha noen form for ødem. De fleste var i stand til å tolerere medisinen godt. Andre, mindre alvorlige bivirkninger inkludert kvalme, svimmelhet, tretthet, svimmelhet, rød hud, oppkast, magesmerter og vekt endringer, tap av matlyst, ryggsmerter, tørste, diaré, problemer med å svelge, ringing i ørene, munntørrhet og søvnløshet.

Mindre vanlige bivirkninger

Hjertebank, brystsmerter, kraftig hevelse, uregelmessig eller bankende hjerteslag, følelse av å besvime og uvanlig svakhet var noen av de mindre vanlige, men alvorlige bivirkninger opplevd. Men disse var ikke alvorlig nok eller alvorlig nok til å rettferdiggjøre noen av pasientene blir gitt akutt hjelp. I noen av disse tilfellene bivirkningene ikke ble etablert for å ha blitt forårsaket av Norvasc.

Føre Råd

Siden Norvasc kan forårsake svimmelhet eller døsighet, må det utvises forsiktighet ved bilkjøring og håndtering av maskiner. Andre råd inkluderer å få opp sakte mens oppstår fra liggende ned eller sittende stilling; avstå fra å stoppe medisinering brått; ringer en lege hvis mer alvorlige og forverrede bivirkninger vedvarer; ved hjelp av medikamenter som en del av et komplett program som kan inkludere diett, vektkontroll og mosjon; ikke eksperimentere ved overdosering eller underdosering; og ikke ta hvis du er allergisk overfor amlodipin.

Hvordan justere tiden for Sotalol

Hvordan justere tiden for Sotalol


Sotalol, som er merket under navnet Betapace, er en tablett medisiner som brukes til å behandle uregelmessig hjerterytme og andre hjertesykdommer. Det faller inn i gruppe medisiner som kalles antiarrytmika som forbedrer hjerterytmen ved å handle på sine muskler. Sotalol ikke behandle hjertesykdommer, men det bidrar til å kontrollere dem. Det bør tas kontinuerlig, selv om den tilstand bedres. Med mindre regissert av en lege, kan plutselig stans av å ta denne medisinen resultere i brystsmerter eller hjerteinfarkt. Det bør tas med jevne mellomrom slik det er anvist i riktig dosering.

Hvordan justere tiden for Sotalol

insisterer på å ta solatol for de tre første dagene under tilsyn av en lege på et anlegg. Solatol kan føre til uregelmessige hjerteslag og ditt hjerte bør derfor overvåkes. Du vil bli foreskrevet enten Betapace eller Betapace AF men ikke om hverandre.

Skriv ned de eksakte retninger som gis av legen din, avhengig av hvilken type solatol du har mottatt. Også prøve å huske det nøyaktige tidspunktet du fikk den siste dosen av solatol, hjelper det å holde seg til denne planen.

Finn en vekkerklokke som du kan bruke utelukkende for solatol.

Tenk på den siste dosen av solatol du tok og sette vekkerklokken tilsvarende. Hvis din siste dose var på 18:00, stille inn alarmen til 6. Betapace er tatt to ganger om dagen, derfor ville du ta det på 6 am og 18:00 Betapace AF tas en eller to ganger om dagen, avhengig av hvor legen har foreskrevet det.

Sett et tidspunkt som passer deg. Solatol bør tas på tom mage, minst 1-2 timer før frokost og middag. Hvis du pleier å spise frokost rundt 7 am til 20:00, så holde seg til 6 am / 18:00 tidsplan. Hvis du pleier å stå opp eller spise på et annet tidspunkt, kan du endre tids sakte ved å ta solatol en halvtime eller en time senere hver dag til du kommer til ønsket tid.

Slå på vekkerklokken etter at du tar hver dosering av solatol å sørge for at det vil gå av for neste dose. Hold et glass vann ved sengen din for lettere å ta av stoffet i morgen tid. Deretter vente en time eller to før du spiser. Gjenta prosessen på kvelden.

Hint

 • Hvis du hopper over en dose uhell, ta det umiddelbart og endre solatol inntak planlegge deretter. Hopp dosen helt hvis det er nær til neste dose. Hvis ja, vent og ta følgende dose. Ikke ta begge doser.
 • Bivirkninger inkluderer svimmelhet, hodepine, forstoppelse, diaré, mageproblemer og muskelsmerter. Hvis du opplever kortpustethet eller hvesing, hevelse i føtter og ben eller brystsmerter, kontakt legen din umiddelbart.
 • Følg alltid instruksjonene gitt av en lege uavhengig av instruksjonene som følger med solatol. Legen din vet hva som er best.
 • Ved overdose, ringe 911 umiddelbart.

Den beste måten å ta fettløselige vitaminer

Fettoppløselige vitaminer, i motsetning til sine vannoppløselige motstykker, forblir lagret i kroppen. Disse vitaminene blir absorbert av lipider (fett) i tarmkanalen, og kan være lagret i kroppsvevet og leveren. Det finnes en rekke måter å sørge for at kroppen din får riktig mengde av disse vitale, fettløselige vitaminer uten overdoser på dem.

Hvilke vitaminer er fettløselige?

Ifølge Colorado State University Extension (kosthold og ernæring) nettsider, er det fire fettløselige vitaminer: A, D, E og K. For å opprettholde et sunt immunsystem og kropp, disse vitaminene og deres ni vannløselige kolleger er en daglig nødvendighet. Vitamin A er ansvarlig for sunn hud og slimproduksjon, vitamin D for forkalkning av bein, hjelper E buffer og beskytte vitamin A og C, og er full av antioksidanter som bekjemper frie radikaler, og vitamin K er ansvarlig for sunn blodpropp.

Hvor er fettløselige vitaminer som finnes naturlig?

Mens en balansert diett full av grønne blader, frukt og grønnsaker rike på antioksidanter, bør magert kjøtt og fisk gir en tilstrekkelig mengde av disse vitaminene, tar et daglig multivitamin bør bidra til å gjøre opp eventuelle mangler.

Ditt daglige inntak av fett bør bidra til å oppløse og absorbere disse vitaminene lett, men hvis du er vegetarianer eller veganer så er det ekstremt viktig for deg å overvåke din fett og vitamin inntak og sørg for at du får de nødvendige mengder fett-og vannløselige vitaminer. Veganere, spesielt, må være forsiktig for å unngå alvorlig underernæring og vitaminmangel på grunn av kosttilskudd restriksjoner.

Farene ved Overdose

The American Academy of Family Physicians sier store doser av fettløselige vitaminer er aldri anbefalt, fordi kroppen tar lengre tid å skille dem. Hvis du tar megadoses av alle fettløselige vitamin, risikerer du overbelastning og forgiftning organsystemer, noe som potensielt kan føre til organsvikt og andre alvorlige komplikasjoner kroppen. Overdosering av vitamin A ikke bare fører til problemer for kroppen din, men kan forårsake misdannelser hos barna, en overdose av vitamin D, ironisk nok, kan føre til bein oppmykning, og nyreproblemer. Vitamin E overdose ser ikke ut til å ha et faststoff problem er knyttet til det, men studier foreslår at det kan bidra til kongestiv hjertesvikt. Som for vitamin K, mens det fremmer sunn blodpropp i regulerte doser, kan megadoses forårsake blodceller til å sprekke og overdreven blødning.

Tar fettløselige kosttilskudd

Hvis du ikke får nok fettløselige vitaminer i ditt daglige kosthold, kan en multivitamin gjøre opp for eventuelle mangler. Den beste måten å ta noen form for fettløselige supplement er med mat. Kroppen din vil ikke være i stand til å oppløse eller absorbere vitamin ellers. Et glass lettmelk, for eksempel ville gi en tilstrekkelig mengde fett for å hjelpe kroppen din absorbere vitamin.

Hvem er i fare for mangel?

Ifølge National Institutes of Health, de fleste mennesker i utviklede land er ikke i faresonen for mangler av fettløselige vitaminer, men det er noen som er utsatt for enkelte mangler. Folk som har hatt en hvilken som helst form for gastrisk kirurgi, for eksempel, vil det bli vanskeligere å absorbere fett-løselige næringsstoffer, og bør være forsiktig med å bli mangel vitamin. Alvorlig undervektige babyer også risikere å bli vitamin mangelfull, men dette inkluderer vannløselige vitaminer i tillegg. Folk som bor i klima der det er mindre sol kan være i faresonen for vitamin D-mangel, spesielt hvis de er mørk skinned. En ekstra vitamin D tilskudd bør gjøre opp eventuelle mangler.

For befolkningen generelt, bør et godt kosthold og en multivitamin (med en ekstra vitamin D tilskudd) dekke det daglige anbefalte kvote, men oppsøke lege og ernæringsfysiolog for å sørge for at du - eller barnet ditt - er mangelfull før du tar ekstra kosttilskudd .

Bluetooth-teknologi for Cochlea implantater

Bluetooth-teknologi for Cochlea implantater


Et cochlea implantat er en elektronisk enhet som er implantert i nærheten av øret av en sterkt hørselshemmede personen. Hvis du har et cochleaimplantat, kan du nå finne kompatible trådløse Bluetooth-adaptere som lar deg høre din mobiltelefon og andre mobile enheter. Flere selskaper gjør Bluetooth-adaptere for cochleaimplantat brukere i en rekke stiler og farger.

Cochlea-implantater

For dypt døve, cochlea implantat gjenopprette en følelse av lyd ved hjelp av en liten, men komplisert, elektronisk enhet. En mikrofon bæres på siden av hodet, som kan ligne på en tradisjonell høreapparat, plukker opp lyden. Signalet blir håndtert av en audioprosessoren, som filtrerer og behandler signalet før det sendes til en sender. Under huden, plukker en mottaker opp signalet som sendes av senderen. Signalet sendes til en elektrode matrise implantert dypt i det indre øret, som stimulerer hørselsnerven. Dette sender lydsignaler til hjernen. Et cochlea implantat kan ikke duplisere normal hørsel, men det tillater brukerne å høre lyder og forstå tale.

Bluetooth-teknologi

Bluetooth-aktiverte enheter kommuniserer med hverandre ved hjelp av kortbølge radiosignaler. For eksempel kan en Bluetooth-aktivert datamaskin sende signaler til en Bluetooth-skriver eller høyttalere, mens Bluetooth headset aktivere cellphone brukere å lage trådløse håndfrisamtaler. I motsetning til Wi-Fi, kan Bluetooth-signaler bare reise over korte avstander.

Cochlea implantat og Bluetooth-teknologi

En Bluetooth-adapter tar signaler fra din mobiltelefon, bærbar PC eller andre mobile enheter og videreformidler dem direkte til cochlea implantat. De kan også brukes sammen med lyttesystemer. Headset adaptere er mye som øretelefonene som brukes ved å høre enkeltpersoner til å foreta håndfrie mobiltelefon samtaler, passer ved siden av eller over implantatet mottaker. Halsslynge adaptere henge rundt halsen som et smykke.

Betraktninger

Bluetooth-adaptere for cochlea-implantater gjør mobiltelefoner enklere å bruke. Det samme adapter kan brukes med alle Bluetooth-utstyrt enhet. Fordi Bluetooth er en trådløs teknologi, er det ingen klosset ledninger med å kjempe. En ulempe med Bluetooth-adaptere er at de kan være dyrt, spesielt sammenlignet med andre teknologier.

Hvordan hjelpe en Addicted Gambler

Hvordan hjelpe en Addicted Gambler


Et resultat fra en impuls-kontroll problem, spilleavhengighet eller spilleavhengighet påvirker 2 til 5 prosent av amerikanerne, fastslår medicinenet hjemmeside. Gambling narkomane engasjere seg i ulike former for betting fra lotto billetter til sport og kan også omfatte online gambling. En spilleavhengighet ikke bare negativt påvirker gambler, men de rundt ham også. Ifølge medicinenet nettsted, er en husholdning med en gambling stoffmisbruker mer sannsynlig å oppleve barnemishandling og vold i hjemmet. Venner og familiemedlemmer kan hjelpe en gambling stoffmisbruker ved å gi støtte og tilbyr et utvalg av behandlinger.

Hvordan hjelpe en Addicted Gambler

Forskning årsakene, atferdsmessige egenskaper og virkninger av en spilleavhengighet ved å lese referansemateriale for eksempel medisinske tidsskrifter eller ved å snakke med en psykolog eller annen sakkyndig. Å vite alt om avhengighet vil hjelpe deg å lage en plan for å bruke mens konfrontere gambler om hans avhengighet, sier den Ansvarlig Spilling Rådets nettside.

Samle materiale om lokale rådgivere som behandler personer med spilleavhengighet og behandlingsprogrammer for narkomane. Behandlingsprogrammer kan inkludere utålmodig rehabilitering, noe som gir 24-timers support eller poliklinisk rehabilitering, som er mer fleksibel, slik at pasientene til å delta på jobb og skole og oppfylle sine familieforpliktelser. Ha all informasjon behandling på hånden når du snakker til en gambler.

Snakk rolig til en avhengige gambler, forklarer din bekymring for sine handlinger. Uten å bruke en fordømmende eller forelese tone, fortelle gambler den negative virkninger gambling har hatt i sitt liv som du har vært vitne til. Eksempler på negative virkninger som tilbys av Ansvarlig Gambling Council nettstedet omfatte savnet jobb eller skole, forverrede relasjoner med familiemedlemmer eller venner, ubetalte regninger eller gjeld.

Beskriv til gambling stoffmisbruker hvilke handlinger du ønsker å se ham ta for eksempel å snakke med en psykolog eller sette grenser for sin gambling, sier Department of Mental Health and Addiction Services nettsted. Presentere ham med telefonnumre eller brosjyrer du har samlet for behandlingsprogrammer. Også fortelle ham hvordan du er villig til å hjelpe, enten det er å følge med ham når Gamblers Anonymous møter, besøke et behandlingssenter eller bare lytte til hans problemer og tilby støtte og oppmuntring.

liste ultimatum eller grenser som du er forberedt på å gjennomføre hvis den rusavhengige nekter enhver form for behandling. Beskriv hva du vil ikke lenger gjøre som utlån av penger eller handlinger du vil ta for eksempel å ta kontroll eller alle familiens økonomi.

Hint

 • Hvis du ikke er komfortabel med å snakke direkte til en rusavhengig, bør du vurdere å iscenesette en intervensjon ved hjelp av en profesjonell intervensjonistisk.
 • Husk at endring vil ikke skje over natten. Det kan ta flere forsøk på å snakke med en gambler før han aksepterer hjelp

Bivirkninger av Perkaset

Percocet er et opioid resept smerte pille. Det er svært vanedannende og bør ikke foreskrevet for personer med en historie med avhengighetsproblemer. Percocets har en rekke farlige bivirkninger på ulike områder av kroppen, noe som gjør risikoen for en dødsulykke ved overdose en større mulighet. Persepsjon, tenkning og kroppslig funksjon er alle forstyrret når noen er under virkningene av Percocet, og medisinen bør tas med ekstrem forsiktighet.

Overall Body

Følgende bivirkninger anvendelse på kroppen generelt i motsetning til spesifikke organer eller områder. Disse symptomene ikke gjelder for alle. De omfatter allergiske reaksjoner, følelser av generell sykdom eller kulde, svakhet og mangel på styrke, tretthet, brystsmerter, feber, høy kroppstemperatur, tørste, migrene, rikelig svette og tilsiktet og utilsiktet overdose.

Cardiovascular

Disse bivirkningene gjelder for hjertet og sirkulasjonssystemet bare: høyt blodtrykk, rask puls, blodtrykksfall og en følelse av å besvime når du står opp, langsom hjerterytme, uregelmessig hjerterytme og, lavt.

Sentrale og perifere nervesystemet

Bivirkninger i det sentrale og perifere nervesystemet er sløvhet, tremor, unormale fornemmelser som kløe eller svie, nedsatt følsomhet for berøring, følelse eller stimuli, tretthet, kramper, angst og panikk, mental svekkelse og kognisjon problemer, agitasjon eller fiendtlighet, hevelse på hjernen, forvirring og synsproblemer.

Gastrointestinal

Gastrointestinale bivirkninger er magesmerter på grunn av problemer med fordøyelsen, endringer i smak av mat, oppblåst mage, rikelig svette, diaré, munntørrhet, gass, kvalme, oppkast, intestinal hindringer og pankreatitt med betennelse i bukspyttkjertelen og vedvarende magesmerter.

Luftveiene

Det luftveiene er farlig berørte hvis for mange Percocets er tatt. Percocet er et sentralnervesystem-dempende og en del av den rollen innebærer å bremse pustefrekvens. Pustefrekvens kan bli så redusert at det kan føre til koma eller død. Effekter inkluderer kramper i glatt bronkiene muskler så sett i astma, kortpustethet, dyp og rask pust, væskeopphopning i lungene, ekstremt rask pust, aspirasjon og hyperventile.

Psykiatrisk

Psykiatrisk reaksjon på opiater som Percocet er sterke og føre til avhengighet, craving for opiater, overdose, manglende evne til å fungere uten piller, nervøsitet, hallusinasjoner, depresjon, selvmord, tap av klarhet i sinnet, søvnløshet og nedsatt bevissthet.

Konklusjon

Percocet er et farlig rusmiddel. Vær forsiktig når du bruker det og ikke ta mer enn det som er foreskrevet. Dødsfall er ikke uhørt. Bruk også forsiktig når du kjører eller bruk av maskiner når du bruker et stoff så sterk som Percocet. Husk at sjelsevner er sterkt påvirket av stoffet som er kroppslig bevegelse og reaksjonstid.

Hvordan lindre smerte Fra senebetennelse

Senebetennelse er en betennelsestilstand som påvirker sener, bindevev mellom muskler og bein. The Mayo Clinic rapporterer at de mest berørte områdene for senebetennelse er skuldre, albuer, håndledd og hæler, selv om andre ledd kan også bli påvirket. Lindre smerter fra senebetennelse avhenger av hvordan tilstanden påvirker pasientens og om andre komplikasjoner har oppstått.

Bruksanvisning

Smertebehandling med senebetennelse

•  Sørg for legebehandling for mistenkte tilfeller av senebetennelse. Du bør se etter smerter eller ømhet i sene i nærheten av en joint (der to bein kommer sammen), spesielt om natten, eller hvis senen er forverret av aktivitet. Ifølge Medline Plus, berørte områder også kan vises rød og føles varm. Legen din kan vurdere tilstanden din og hjelpe deg å bestemme riktig behandling.

Bruk anti-inflammatoriske medisiner som anbefalt av legen din. For noen mennesker, kan ikke-steroide anti-inflammatoriske som aspirin og ibuprofen gi lindring, ifølge Medline Plus. For andre injisert kortikosteroider kan være nødvendig; Men, advarer Mayo Clinic at dette kan svekke senen.

Følg anbefalt fysioterapi regime. Dette vil variere basert på senen som er berørt, samt av nivået av skade. Følg alltid legens anbefalinger for bruk av senen, som hviler området kan være mer hensiktsmessig for noen mennesker eller i noen stadier av tilstanden. Unngå aktiviteter som forverrer symptomene dine før tilstanden blir mer fullstendig løst.

Bruk hjemme-omsorg teknikker for å finne lindring fra senebetennelse. Disse inkluderer å holde området i ro, for eksempel ved å pakke eller splinting området eller ved hjelp av slynger, krykker og stokker som passer, ifølge Mayo Clinic. Ising og heve en berørt kneet kan også gi lindring, sier klinikken.

Gå til oppfølging besøk planlagt av legen din for å overvåke tilstanden og effekten av behandlingen. Noen ganger kirurgi er nødvendig hvis en sene er alvorlig skadet.

Tips og advarsler

 • Følg alltid produsentens og legens instruksjoner når du tar smertestillende og betennelsesdempende legemidler. Det er mulig å skade leveren ved overdoser på dem.

Darvon bivirkninger

Darvon er et medikament som brukes til behandling av moderat til alvorlig smerte. Det er generelt godt tolerert, men det er noen bivirkninger forbundet med bruken.

Identifikasjon

Darvon (propoxyphene) er en reseptbelagte medisiner som lindrer smerte. Det må brukes med forsiktighet, da det har potensiale for å være vanedannende.

Magesyke

Darvon kan forårsake magesyke. Ta denne medisinen med mat kan bidra til å lindre dette. Kvalme og forstoppelse er også bivirkninger av denne medisinen. Konsultere legen din dersom disse symptomene blir alvorlige.

Døsighet

Svimmelhet, tretthet og føler ør er alle bivirkninger forbundet med bruk av darvon. Informer legen din hvis du utvikler en uregelmessig hjerterytme, skjelvinger, forvirring, angst, forvirring, besvimelse, kramper eller gulfarging av hud eller øyne, da dette kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand.

Misbruk

Darvon kan være vanedannende, og har potensial for misbruk. For å unngå dette, er det viktig å ta nøyaktig som anvist, og for ikke lenger enn det som er foreskrevet. Fortell legen din hvis du har en historie med alkoholavhengighet eller narkotikamisbruk, da dette kan øke risikoen for å utvikle en avhengighet til darvon. Det har vært dødsfall som er rapportert ved overdose av darvon.

Legemiddelinteraksjoner

Fortell legen din hvis du tar noen andre narkotiske smertestillende medikamenter, beroligende midler, beroligende midler eller legemidler mot depresjon. Darvon kan samhandle med karbamazepin, cimetidin og ritonavir. Alkohol bør unngås mens du tar darvon, da det kan øke de sedative effekter.

Hvordan å gjøre Medical dosering Beregninger

Hvordan å gjøre Medical dosering Beregninger


Helsearbeidere lære hvordan du gjør dosering beregninger fordi de fleste medisiner kommer i mange forskjellige doser, og apotek ikke alltid har dem alle på lager. Beregning medisinske doser innebærer å bruke grunnleggende algebra å konvertere dosen som vises på medisiner rekkefølgen du ønsker å fylle til dosering av medisinen du har på lager. Forskere ved Institutt for farmakologi ved Koirala Institute of Health Sciences bestemt, i en studie de publisert i "Nepal Medical College Journal," at helsepersonell trenger å forbedre sine kunnskaper om riktig dosering beregninger for å gi den beste omsorg til sine pasienter .

Bruksanvisning

Finne dosering Variabler

•  Bestem dosering medisinering ordre eller reseptbelagte samtaler for ved å se etter et tall etterfulgt av en måleenhet, for eksempel 500 mg eller 100 mcg. Skriv ned dette nummeret, og sette den lik D, som står for ønsket dosering (eksempel: D = 20 mg).

Sjekk hvor mange tabletter eller kapsler medisinering orden krever. Se på rekkefølgen for et nummertegn (#) etterfulgt av et tall (eksempel: # 60). Sett dette tallet lik Q, eller kvantitet (eksempel: Q = 60).

Sjekk hva doser av denne medisinen på apoteket har på lager ved å bla i hyllene eller søker på datamaskinen hvis apoteket opprettholder digitale registre. Skriv ned dette nummeret og sette den lik S for aksje dosering (eksempel: S = 10 mg).

Beregning av variabler

Sett opp følgende matematisk problem: (D x Q) / S = X, hvor X er lik antall piller eller kapsler som du må dispensere for å fullføre bestillingen.

Substitute ønsket dosering (D), mengde (Q) og lager dosering (S) som du tidligere har skrevet ned for variablene D, Q og S (eksempel: (20 x 60) / 10 = X), noe som betyr at resepten krever 60 tabletter eller kapsler á 20 mg.

Løs for den delen i parentes ved hjelp av en kalkulator, og omskrive den nye problem under den forrige (eksempel: 20 x 60 = 1200, så den nye ligningen blir 1200/10 = X).

•  Løs den nye divisjonen problem for X, antallet piller eller kapsler medisinen rekkefølge krever. (I eksemplet 1200/10 = 120, så dispensere 120 kapsler på 10 mg hver for å fylle en ordre som ber om 60 kapsler på 20 mg.)

Tips og advarsler

 • Sjekk ditt arbeid ved å fullføre det samme problemet igjen med kalkulatoren. Hvis det virker ulogisk, dobbelt-sjekke variablene for å sikre at du har satt dem på riktig måte.

Hvordan Kule Face Down Under overgangsalder

Nesten hver kvinne over en alder av 50 år vet hvordan det føles å ha hodet hennes dyttet i en ovn - når det ikke er noen apparater i sikte. Hetetokter er de plutselige følelser av varme som vanligvis spres fra hodet nedover til brystet, forårsaker et rødt ansikt både mot varme og forlegenhet. Det finnes enkle måter å raskt lukke at ovnsdøren og kjøle ned blitsen og ansiktet ditt.

Bruksanvisning

Kjøling av fra en Hot Flash

•  Det første trinnet er å anerkjenne hva som skjer. Hetetokter er navngitt fordi de komme plutselig, øke raskt, og deretter forsvinne. Mange leger tror de er forårsaket fordi kroppen mener det er for varmt, og utvider blodårene i hodet og nakken for å slippe kroppsvarme raskt. Kjøling ansiktet og halsen vil hjelpe innsnevre blodårene og stoppe blitsen. Intervensjon ved første tegn på varme kan ofte redusere intensiteten av blitsen.

Ved første tegn av varme ta en klut og dempe den med kaldt vann. Plasser komprimere på baksiden av halsen, holder den mot huden og over halspulsåren på høyre side av halsen (hvor du kan føle pulsen).

Når komprimere blir varm, umiddelbart erstatte den med en annen kul komprimere. Hetetokter vare et gjennomsnitt på fire minutter, selv om de kan vare så lenge som 15 minutter. Hold erstatte de komprimerer til blitsen er stoppet.

Tørke ansiktet med en kjølig kompress eller baby tørk også hjelper berolige blitsen som vann eller alkohol fordamper av ansiktet, kjøling det.

Tips og advarsler

 • Hindre hetetokter er også en god strategi. Husk at blinker kommer av at kroppen oppfatter at det er for varmt. Kle seg i lysere klær og unngå varme drikker for å holde kroppen din så kjølig som mulig.
 • Hvis hetetokter forstyrrer søvnen, eller du opplever angst og hjertebank med dem, er det best å søke råd fra en lege.

Hvordan ta Prevacid

Hvordan ta Prevacid


Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension er utformet for personer som har syre-indusert mageproblemer og lindrer symptomer som svelgevansker, halsbrann og vedvarende hoste. Dens annen funksjon er å hindre tilstander som sår eller spiserøret kreft. Bortsett fra det, kan den brukes sammen med antibiotika for å behandle sår med bakteriell opprinnelse.

Bruksanvisning

•  Oppsøk lege før du bruker Prevacid forsinket slipp Oral Suspension. Avhengig av din tilstand, kan din lege bestemme at stoffet er riktig for deg.

Bland innholdet i pakkene i to spiseskjeer vann. Rør godt for å sikre at stoffet er oppløst helt og deretter drikke.

Hell mer vann i glasset du brukte til å gi deg selv Prevacid løsning. Løs opp eventuelle gjenværende spor av stoffet og drikke.

Klargjør medisiner bare når det er på tide å ta det. Å gjøre en suspensjon på forhånd anbefales ikke fordi det kan redusere effekten av narkotika eller utløse bivirkninger.

Fortsett å ta medisinen før legen din ber deg om å slutte å ta Prevacid. Hold din lege rettet om eventuelle endringer i din tilstand.

Tips og advarsler

 • Bruk kun vann for å oppløse Prevacid. Andre væsker kan reagere med stoffet, og begrense dets effektivitet.
 • Ved overdosering eller utilsiktet inntak av barn og kjæledyr, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter.
 • Informer legen din dersom du er allergisk mot noen medikamenter, eller har leversykdom før du tar Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension.
 • Ta Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension til slutten av resept, selv om symptomene er borte.
 • Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension er noen ganger kombinert med et antibiotikum. Bruk alle medisiner som foreskrevet av legen din.
 • Prevacid Forsinket utløsning mikstur ikke er forventet å være skadelig for babyer, men du bør likevel fortelle legen din dersom du er gravid eller ammende.
 • Ikke gi Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension til barn under ett år.
 • Ta Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension med et fullt glass vann.
 • Ta Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension før du spiser.
 • Sørg for at du fylle opp forskrivning av Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension før du kjører ut av den forrige resept.
 • Butikken Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension ved romtemperatur og holde unna fuktighet og ekstrem varme.
 • Hvis du savner en dose av Prevacid forsinket slipp Oral Suspension bør du ta den så snart du husker det. Hvis det er nær tidspunktet for neste dose, bør du hoppe over dosen og fortsette medisinen som foreskrevet.
 • Vanlige bivirkninger av Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension er forstoppelse og diaré, Allergiske reaksjoner som kløe og utslett kan også forekomme. Gravide og ammende mødre bør konsultere lege før du tar prevacid forsinket slipp Oral Suspension.
 • Ikke ta Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension uten å konsultere legen din dersom du er, eller nylig har brukt teofyllin, digoksin, ampicillin, ketokonazol, jern eller noen blodfortynnende.
 • Ikke ta Prevacid Forsinket utløsning Oral Suspension uten å konsultere legen din dersom du bruker noen over disk medisiner.

Hvordan avlaste Snorking gjennom øvelser

Hvordan avlaste Snorking gjennom øvelser


Snorking oppstår når luftveiene er blokkert under søvn. Ofte årsaken til blokkeringen er tungen eller andre myke vev, for eksempel en slapp bløte ganen, avslappende ned i luftveiene under søvn. Mens mange hjelpemidler for å stoppe Snorking er tilgjengelig for salg, kan en snorer noen ganger lindre problemet med enkle øvelser designet for å tone opp musklene rundt bløtvev områder som forårsaker problemet.

Bruksanvisning

•  Syng deg selv å sove for å bidra til å stoppe snorking. Singing utøver alle musklene rundt munn, svelg og nesegangene mer grundig enn ikke å snakke. Gurgle med varmt vann først for å løsne hals musklene, deretter synger kraftig i 10 til 15 minutter før du går til sengs. Over tid, vil musklene i halsen og ganen firmaet opp for å hindre blokkering av luftveiene.

Strekk tungen før du skal sove. Stikke tungen ut så langt du kan 10 ganger. Gjenta 10 ganger prøver å berøre haken med tungen, da 10 flere ganger prøver å berøre nesen med tungen din. Dette vil bidra til firmaet muskel tone av tungen din, hvis det er det problemet som forårsaker snorking.

Gjør ansikts øvelser som fokuserer på munnen området for å hjelpe firmaet musklene. Flytt kjeven fra side til side, holder det i 30 sekunder på hver side. Pung leppene i en lengre periode, så smiler exaggeratedly for samme tidsperiode. Se i et speil slik at du kan se din drøvelen flytting, stramme musklene på baksiden av halsen gjentatte ganger ved å spenne dem som om om å spytte.

Skyv en skje ned på tungen, og bruke tungen til å kjempe tilbake mot skjeen, prøver å skyve den opp. Styrking tungen muskelen på denne måten kan bidra til å gi muskeltonus som trengs for å holde tungen ut av luftveier om natten.

Lat som å tygge tyggegummi kraftig, nynne eller synge mens du gjør det. Denne øvelsen vil tone mange av de musklene som trengs for å holde løs hud fra å komme i veien og forårsaker snorking om natten. Prøv å nynne eller synge under dekke av å nippe gjennom et sugerør for å oppnå det samme.

Tips og advarsler

 • Ikke alle snorking er forårsaket av bløtvev problemer. Hvis du finner deg selv å falle i søvn på upassende tidspunkter for eksempel under samtaler eller ved måltider, hvis du slutter å puste eller finne deg selv gisper etter luft under søvn, eller hvis ingen av de ovennevnte oppgaver ser ut til å hjelpe din snorking, søke hjelp fra en lege. Mens de fleste snorking er ikke alvorlig, kan det være et symptom på et alvorlig problem som ikke bør overses.