Digidexo.com

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for å rydde opp akne

Akne legemidler kan være kostbart og ofte føre til et bredt spekter av bivirkninger. Som alternativ kan du bruke naturlige rettsmidler for å klare opp mindre akne stedet for å ta sjanser med bivirkningene. De fleste akne rettsmidler er trygt for folk i alle aldre. Kostnaden er minimal, og du kan kjøpe alle ingrediensene som trengs hos din lokale helsekost butikk. Nedenfor er noen av de mest populære naturlige rettsmidler for å rydde opp akne

Bruksanvisning

•  Lag en grøtomslag ved hjelp bakken løvetann, gul dock rot og Chaparral blandet med olivenolje. Gjelde for akne og la den sitte i 10 til 15 minutter, vask deretter av.

Klargjør en steam ansikts ved oppvarming 2 liter vann blandet med lavendel, rødkløver og jordbær bladene i en gryte på komfyren før dampende. Fjern gryten fra komfyren og sitte med ansiktet over dampen i 15 minutter, og deretter skylle ansiktet med kaldt vann. Disse oljene bidra til å drepe bakterier og bakterier som forårsaker akne.

Påfør lavendelolje direkte til akne blemishes. Lavendel eterisk olje regnes som en naturlig antibiotika og antiseptisk og kan bidra til å fremme veksten av nye hudceller.

Tea tree olje er også en naturlig antibiotika og antiseptisk. Vurder å bruke en såpe som inneholder tea tree olje for å vaske ansiktet.

Klargjør en blanding av én del av eple cider eddik og 10 deler vann for å skylle ansiktet. Denne blandingen vil bidra til å balansere ut hudens pH-nivåer.