Digidexo.com

Hvordan unngå mulige negative bivirkninger av en makrobiotiske diett

Hvordan unngå mulige negative bivirkninger av en makrobiotiske diett


De restriktive mat grensene som finnes i en makrobiotiske diett kan noen ganger føre til negative bivirkninger. Noe mat plan med ultra-strenge krav kan forlate kroppen din mangelfull av vitaminer og mineraler som den også trenger. Unngå fallgruvene ved en makrobiotisk diett ved å balansere riktig mengde næringsstoffer i kostholdet ditt og ta kosttilskudd når berettiget.

Hvordan unngå mulige negative bivirkninger av en makrobiotiske diett

•  Ta sunne skritt for å få riktig mengde næringsstoffer i systemet ditt, selv mens du følger en streng makrobiotiske diett. Dette er viktig for barn som må ha essensielle næringsstoffer for vekst og riktig funksjon av kroppens mekanismer. Oppnå et godt balansert makrobiotiske diett er fullt mulig hvis du spiser nok kalsium, protein, vitaminer og omega-3 fettsyrer.

får nok kalsium i kosten. Makrobiotiske diett planer kaller for begrensede mengder meieriprodukter. Hvis du ikke vil ha en masse dyr melk i kosten, spise grønne grønnsaker, korn, nøtter og frø. Noen strenge vegetarianere ta kosttilskudd dersom de ikke oppfyller de daglige kalsium krav gjennom sine matvarer. Hvis du mangler kalsium i kosten din, kan du ha bivirkninger som en lav tilførsel av bein kalsium, noe som kan føre til osteoporose. Andre måter å øke kalsiumtilførsel er gjennom kalsium-beriket appelsinjuice, soya drinker og tofu.

Sette mot de riktige mengder sink i det samlede makrobiotiske diett plan. De fleste mennesker med vegetariske livsstil har normale nivåer av sink, men noen ikke får de anbefalte kosttilskudd kvoter for dette stoffet. Hvis maskinen din ikke har den rette mengden sink, kan du ha problemer med healing, dårlig hud kvalitet og et svakt immunsystem. Mens på en makrobiotisk diett, bør du unngå slike bivirkninger ved inntak av gresskarfrø, kikerter og hele brød.

Unngå noen av de innledende makrobiotiske dietter som oppmuntret får din matressurser hovedsakelig fra korn. Noen moderne dietitians føler at dette kan føre til ernæringsmessige mangler. I stedet kjøper et bredt utvalg av organiske produkter samt dagligvareprodukter. I tillegg styrer en makrobiotisk livsstil matlaging måltider som fersk som mulig, aldri varmes i mikrobølgeovn.

se både positive og negative sider av historien for å bedre forstå balansere en makrobiotisk livsstil. For mat og ernæring informasjon, makrobiotiske artikler, studier, bøker og lenker, sjekk ut RevolutionHealth.com (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Hvis følge en streng makrobiotiske diett under amming, kan barnet ditt ha mulige negative bivirkninger. I noen tilfeller bør barnet gis en formel eller vitamin B-12 kosttilskudd for å gjøre opp for mangelen på vitaminer og kalsium som kan være mangelfull i kostholdet ditt.