Digidexo.com

Hvordan bruke naturlige metoder for å behandle din allergi

Hvordan bruke naturlige metoder for å behandle din allergi


Nesten 40 prosent av amerikanerne prøve noen form for alternativ medisin, sier Astma-og Allergiforbund Foundation of America. Legene sier et økende antall av de 35,9 millioner amerikanere som har sesongmessige allergier spør om eller allerede dabbling med alternative behandlinger så forskjellige som urtete fylt med lokal honning, akupunktur og biofeedback.

Det har vært vitenskapelig validering for sinn-kropp medisin i bare den siste kvart århundre. Ideen om at fysisk helse kan påvirkes av tanker, følelser og tro er akkurat nå fanger på. Moderne allergi kan ikke kureres, men det er mange tradisjonelle og naturlige metoder for å behandle symptomene.

Hvordan bruke naturlige metoder for å behandle din allergi

Noe nytt på horisonten i naturlig allergi relief er en ny homøopatisk produkt som er trygt og effektivt symptomer på allergisk rhinitt (rennende, irritert nese). MucoAd er en mukoadhesive molekyl (hypromellose) som forlenger kontakt med neseflate. Dette betyr at nesespray vare lenger og re-dosering er ikke nødvendig så mye.

En annen spennende nytt produkt er basert på en urt som er en lang tid rette for allergisk astma og allergi, chilipepper. Capsaicin nesespray redusert alle symptomer og lettelse ble oppnådd i en studie med Sinol-M. Testing viste at Sinol-M kan fremme en bedre natts søvn fri fra nesesymptomer.

Homeopati er basert på ideen om at sykdommer kan kureres ved å gi stoffet som forårsaker sykdommen tilbake til en person i ekstremt små mengder. Dette er et prinsipp som ligner det som brukes i immunoterapi, bortsett fra i meget mindre doser enn det som har vist seg å være fordelaktig med hjelp av allergivaksinering.

Homøopater foreskrive "konstitusjonell medisin" - et middel som er valgt personlig for den enkelte basert på totaliteten av symptomene de har, og ikke bare de allergisymptomer.

Solid forskning har bevist effektiviteten av homøopatisk legemidler ved behandling av høysnue.

En annen god studie på homeopatisk behandling av allergisk astma ble publisert i Lancet. Menneskene i denne studien som fikk homøopatisk medisin opplevd betydelig forbedring i sine astmasymptomer.

Noen av de konkrete virkemidlene som brukes for allergi og astma symptomer er Allium cepa (felles løk), Euphrasia, Arsenicum album (arsen, mineral), Nux vomica, Pulsatilla (Windflower, en urt), Histaminium, Kali bic, Natrum mur, sabadilla, Solidago og Wyethia.

Hvis du vil vite når og hvordan du bruker disse rettsmidler, ta kontakt med en homøopatisk guidebok som "Everybody guide til homeopatiske medisiner" eller "homeopatisk medisin for barn og spedbarn", eller Dr. M. Panos og Jane Heimlich er "homeopatisk medisin hjemme."

Du kan også lære mer om homeopati ved å kontakte:

Homeopatiske Utdanningstjenester
2124B Kittredge St.
Berkeley, CA 94704
(510) 649-0294

Akupunktur oppsto som en helbredende praksis i Kina for over 5000 år siden. Behandlingen innebærer å sette nåler inn i huden på visse punkter i kroppen for å gjenopprette balansen av "vitale strømmer." Det er for få studier i forhold til akupunktur og høysnue å avgjøre om det er effektivt. Det er bundet til å hjelpe noe. Hva gjør du virkelig nødt til å tape, men muligens dine allergisymptomer?

I en tysk studie publisert i tidsskriftet Allergi, 52 personer med høy feber fikk akupunkturbehandling en gang i uken, samt en kinesisk urte te som ble antatt å være effektiv i behandling av allergiske symptomer tre ganger per dag, eller narreakupunktur og regelmessig urtete . Etter seks uker folk som fikk ekte akupunktur og urte behandling merke til en 85 prosent forbedring.

I en annen studie, 72 barn med høysnue enten fikk ekte akupunktur behandlinger to ganger i uken eller simulert behandlinger. Etter åtte uker ble bedring i symptomer og flere symptomfrie dager funnet i pasienter som fikk ekte akupunktur sammenlignet med de som fikk narreakupunktur.

Fluids hjelpe klart luftrom ved hydrering slimhinner: Det våte membranen, jo tynnere slim og lettere kan renne. Når du har allergi astma eller allergi symptomer, sørg for å drikke det åtte glass vann vi alle hører så mye om.

Mat sensitiviteter eller mat allergikere kan ha nytte av å ta en rik daglig multivitamin med tilstrekkelig essensielle fettsyrer. Noen ganger er dette tillegg alene kan korrigere eventuelle ubalanse og berolige kostholdsrelaterte betennelse.

En annen mulig effektiv astma og allergi naturlig lettelse behandling er en mild detox program som inkluderer et kolon rens. Sletting av GI systemet vil bidra til å berolige betennelser. Det bør gjøres med veiledning av en helse-omsorg utøveren.

Hvis du blir stadig mer følsomme for giftige gasser, luftrensere, parfyme, kjemisk lukt og andre syntetiske gasser, er det en god indikasjon på at systemet går inn overbelastning. Kjemisk sensitivitet symptomer er hodepine, tørr munn, sår hals, hoste og utslett.

Den anbefalte behandling for denne tilstanden er helhetlig, og det kalles nambudripad allergi eliminering teknikker eller naet. Naet er en ikke-invasiv, men effektiv måte å eliminere mange sensitiviteter og allergier. Den bruker en kombinasjon av behandling, inklusive ernæring, akupunktur / akupressur, allopati (homeopatisk), chiropraction (kiropraktikk medisin), og kinesiologi (studiet av menneskelig bevegelse). Pasienter har blitt ufølsomme, slik at de kan til og med tåle tidligere uakseptable stoffer uten symptomer.

Til slutt, vurdere å ta opp yoga eller noen andre avstressende program. Allergi er koblet til dine følelser. Mindre stress kan gå langt i å føle seg bedre.

Naturlige allergi lettelse metoder ryktes å arbeid som ikke:

* aromatherapy
* chromotherapy
* Bach's flowers
* anthroposophy
* Hopi candles
* hydro-colon
* urine therapy
* clinical ecology
* iridology

Hint

  • Når du skal ut på high-pollen-count eller vindfulle dager, bære en engangsmaske tilgjengelig på narkotika og jernvareforretninger. Etter å ha vært ute på en høy-pollen-count eller vindfull dag, fjerne klær umiddelbart, og sette det bort. Drikk rikelig med vann. Ta yoga klasser for avslapping og effektive pusteteknikker. Dekke madrass og pute med plaststøvdeksel.
  • Hvis du har sesongmessige allergi eller kjente allergi mot gress, leie noen til å klippe plenen. Ikke holde vinduer og dører åpne i ditt hjem. Air condition er alltid å foretrekke. HEPA luftrensere kan hjelpe. Hvis det er fuktig der du bor, får en avfukter.