Digidexo.com

rense pessar

Hvordan Desinfiser et pessar

Hvordan Desinfiser et pessar


Vagitorier er enheter satt inn vaginalt for å bidra til å støtte en prolapsed livmor, blære eller vagina. De er smultringformet og kan være av plast eller gummi. Noen kvinner som opplever urininkontinens kan finne lindring med en pessar. Legen din kan be deg om å bruke den for en uke, to uker eller en måned, før du fjerner den. Andre kvinner opplever at de er mer behagelig å fjerne den hver kveld. Desinfisere din pessar hver gang du fjerner det. Legen din kan anbefale en bestemt rensing løsning; Men de fleste kvinner desinfisere sine vagitorier som bruker vanlig såpe og vann.

Bruksanvisning

Hold pessar under varmt, rennende vann i flere sekunder for å skylle den.

Påfør en krone-størrelse mengde såpe til en vaskeklut. Den type av såpe man bruker er ikke viktig.

Scrub hele pessar med såpevaskeklut forsiktig.

Skyll pessar grundig med varmt vann.

Tørk av pessar med en lofri klut.

Scrub hendene godt med såpe og vann.

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide


Kroppen skaper karbondioksid som en del av luftprosess. Når du puster inn, bruker kroppen din oksygenmolekyler fra luften og sukkermolekyler fra hva du spiser for å lage energi. Karbondioksid er en av biprodukter av denne kraften produksjonssyklus, mye som det er produsert i røyk når du brenner veden i en brann. For mye karbondioksid kan gi deg hodepine eller gjøre deg spy. Bruk kontrollerte pusteteknikker for å trygt rense kroppen for karbondioksid uten å bringe om symptomene på lavt karbondioksid.

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide

En gå et sted med frisk luft. Bilmotorer, branner og industrielle innstillinger er vanlige kilder til karbondioksid. Kroppen din ønsker å puste inn frisk luft, og disse tingene er kilder overflødig karbondioksid.

Pust normalt når du er i ro eller ikke gjennomgår hjerte trening. Hjernen din automatisk forteller kroppen din hvor dypt og ofte det bør puste. Den pustesyklus rids kroppen av karbondioksid og bringer inn frisk oksygen.

Pust sakte når du er andpusten, gisper luft eller legge merke til at frekvensen av pusting har akselerert. Når du tillater deg selv å ta raske, grunne pust i slike situasjoner, risikerer du hyperventilering.

Ta dype åndedrag når du pesende, gisper eller puste raskt. Føler lungene fylle helt, så puster til du føler at du har helt tømt dem. Dette bidrar også kjempe hyperventilering, og blåser det karbondioksid fra kroppen din på en kontrollert måte.

Hint

 • Nummen armer og munn, en ør følelse og svimmelhet er alle tegn på hyperventilering, som betyr at du har kvitte kroppen av for mye karbondioksid.
 • Hodepine og trøtt er tegn på overflødig karbondioksid, noe som betyr at du trenger å finne frisk luft og kvitte kroppen for mer karbondioksid.

Hvordan å rense en Liver Fast

En leveren rens vil øke galle produksjon og skyll galleblæren. Gallestein kan slippes ut i tarmen som kanalene er myknet av rensingen.

Hvordan å rense en Liver Fast

Begynn med Fasting

1 for 3 dager spiser bare de ferske økologiske epler og rødbeter, så mye eller så lite du vil. Du kan juice dem (ikke drikke mer enn 8 oz. Av fersk eplejuice om gangen for å unngå magesyke) eller hogge rødbeter i en salat legge eple cider eddik for dressing. Drikk rikelig med destillert vann. Ikke spis noe annet.

På den tredje dagen, ta 2 nivå ts. Epsom salter oppløst i 8 oz. vann og saften av en liten sitron så snart du våken og gjenta hver 8. time i totalt tre ganger.

Ved sengetid på den tredje dagen drikker 6 oz. av kaldpresset olivenolje etterfulgt av 8 oz. destillert vann og saften av en sitron.

Gå til sengs umiddelbart.

Lay på høyre side med knærne trukket opp. Hvis du har å gå på do, får rett tilbake i sengen i samme stilling. Du kan føle galle rushet gjennom leveren til tarmen, og du kan se mange myke fet "steiner" i toalettet. Spyle kan bli gjentatt i 2 uker.

Hint

 • Etter rens tilbake til et normalt kosthold sakte. Spis bare ferske økologiske ikke-stivelsesholdige grønnsaker og frukt og klare supper den første dagen. Legg hele korn og stivelsesholdige grønnsaker langsomt. Reduser inntaket av animalsk protein og mettet fett for å opprettholde god helse. Avokado, nøtter og frø, inkludert kokosnøtter, og villfanget fisk er gode kilder til sunt fett.
 • I sjeldne tilfeller en lever flush kan utløse en galleblæren angrep. Hvis smertene vedvarer, ikke løser med fuktig varme til magen eller et varmt bad, eller er annerledes enn tidligere opplevd smerte, søke akutt hjelp umiddelbart.
 • I sjeldne tilfeller kan små gallestein seg fast i bukspyttkjertelen som resulterer i pankreatitt, en smertefull tilstand som må behandles medisinsk. Tidlig diagnose er avgjørende. Pankreatitt kan være dødelig.
 • Ikke gjør dette leveren rens hvis du lider av diabetes eller har noen form for infeksjon. Rådfør deg med en lege eller annet helsepersonell før du begynner på ekstrem rensing diett.

Hvordan å rense Spleen

Milten er en viktig del av lymfesystemet. Dette er systemet i kroppen er ansvarlig for å balansere væske og bekjempe infeksjoner. Milten dreper gamle, ødelagte celler og overvåker og kontrollerer hvor mye blod er i kroppen din. For å holde en sterk, sunn milt og lymfesystemet, er friskt vann som trengs, og massasje og stretching kan også bidra til å presse og tømme systemet, bistå i lymfedrenasje og en sunn milt.

Hvordan å rense Spleen

drikke 8 til 12 glass vann om dagen med en skive av en sitron kile i hvert glass. Vannet renser milten og blod, og sitron bistår i å avskjære det lymfatiske systemet, så vel som leveren.

Få en massasje. Massasje er svært nyttig i rensing lymfesystemet og støtte lymfedrenasje. Tilsett noen dråper sitron eterisk olje til basisoljen som brukes for å utføre massasje for ytterligere å bidra til å rense milten.

•  Strekk daglig. Stretching er veldig flinke til å rydde lymfesystemet og støtte lymfedrenasje. Yoga, særlig fokuserer på positurer å rense og lade de indre organer.

Ta goldenseal som te, i kapselform eller som et skjær for å støtte lymfesystemet og stimulere lymfesystemet rensing. Rådfør deg med legen din før du tar noen urter eller kosttilskudd.

Spis rå frukt og grønnsaker, og drikk frukt eller grønnsak juice på tom mage. De syrer og enzymer som er tilstede i disse matvarer er svært rensing for hele lymfesystemet.

Hva kan jeg gjøre for å rense kroppen min for giftstoffer?

Når giftstoffer akkumuleres på en mye raskere enn kroppen kan eliminere dem, kroppen begynner å lide. Å spise en diett full stekt mat, sukker og fett fører til giftstoffer hoper seg opp i kroppen. Røyking, overdreven drikking og stress er andre årsaker til et giftig miljø. Detoxing legemet er en måte å fjerne giftstoffer fra kroppen. Detox hjelper organene å hvile.

Liver Flush

Start med en leveren flush. Det er flere måter å gjøre dette. En østeuropeisk tilnærming innebærer sitronsaft og olivenolje. Følge det opp med klyster fra stoffet butikken.

For å starte denne flush, vil du trenge en varmeflaske, saften av fem organisk sitron og virgin olivenolje. Sørg for å gjøre dette flush om natten og i nærvær av andre; vil du ikke ønsker å være alene hvis flush gjør at du føler deg svak.

Fyll flasken med varmt vann og hold den inntil høyre side av magen mens du slapper av i 30 minutter. Drikk to spiseskjeer sitronsaft og venter i 15 minutter. Deretter drikke to spiseskjeer av virgin olivenolje. Gjenta dette i 15-minutters intervaller, før alle sitronsaft er borte. Innen en time eller så, vil du ha en tarmen bevegelse. Avhengig av hvor mye giftig belastning som er for tiden på leveren din, også forvente å passere små gallestein.

Kosttilskudd endringer

Endre matvaner. Innlemme frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Drikk en kopp grønn te hver morgen. Spis en porsjon magre proteiner til hvert måltid. Begrenser bruken av animalsk fett og sukker til en gang i uken. Drikk minst åtte glass vann hver dag. Ta en multivitamintilskudd for å øke din lever, nyre og tarmhelse.

Kontinuerlig vedlikehold

For å fortsette detox, innlemme et besøk til en badstue, få massasje og trening til din vanlige rutine. Prøv en ukes rensing diett med noen måneder hvis legen godkjenner. Spis kun rå, økologisk mat i løpet av rens, unngå bearbeidet mat.

Dampende badekar og dusj bidra til å eliminere giftstoffer. De åpner porene og la giftstoffer å sive ut gjennom svettekjertlene. Ta en ukentlig rensende bad ved å fylle badekaret med varmt vann, og legger til £ 1 hver av Epsom salt og natron. Slapp av i vannet før det begynner å slå kul.

Advarsel

Rådfør deg med legen din før du prøver en detox eller rens. Hvis du har visse helseproblemer som involverer nyre, lever eller lavere tarmen, kolon renser og spyler er ikke for deg. Passing gallestein kan forårsake krampe-lignende smerter.

Hva kan du ta for å rense lungene?

Hva kan du ta for å rense lungene?


Enten du lider av en sykdom, har nettopp sluttet å røyke, eller er på et oppdrag for hele kroppen helse, det er urter du kan ta for å rense ut lungene dine. Den urter mullein, anis og kardemomme er alle svært effektive lunge rensemidler.

Mullein

Mullein er en tradisjonell urte slimløsende. Mullein inneholder to bestanddeler, mucilage og saponin, som berolige dine slimhinner og fremme slimete utflod og fjerning. Du kan kjøpe tørkede mullein teblader fra helsekostbutikker og nettbutikker.

Du kan lage en mullein te ved bløtlegging 1 eller 2 tsps. av tørket mullein blader i en kopp kokende vann i 15 minutter. Drikke te mens den fortsatt er varm. Mullein te kan inntas tre til fire ganger daglig.

Anis

Urt-anis, en felles pastill og hostemedisin ingrediens, er et effektivt lunge slimløsende. Anis inneholder alfa-pinen og creosol, to elementer som løsner slim, stimulerer lunge sekreter og tømme ut lunger. Anis frø, som er ansett som den mest potente delen av urten, kan finnes i helsekostbutikker, via nettbutikker og i krydder midtgangen på mange større matbutikker.

For å gjøre anis te, må du først knuse 1 til 2 tsps. av anis frø med enten på baksiden av en skje eller en morter og støter. Deretter helles en kopp kokende vann i løpet av de knuste frø og bratte blandingen i minst 10 minutter. La te å avkjøle litt før du drikker. Drikk dette lunge-rensing rette en gang om morgenen og en gang før du går til sengs.

Kardemomme

Kardemomme, en gammel kinesisk og indisk medisinsk urt, er en kraftig lunge cleanser. Kardemomme inneholder phytochemical cineole, som bryter opp tette lunger mens øke din sentralnervesystemet. Kardemomme kan kjøpes i indisk og kinesisk krydderboder, i helsekostbutikker eller fra nettforhandlere.

Du kan lage en kardemomme slimløsende te ved bløtlegging 1 ts. av pulverisert kardemomme i en kopp kokende vann. Du kan også gjøre en sterkere kardemomme avkok ved å legge til 15 kardemommekapsler og 15 fedd knopper til 10 kopper kokende vann. Kok i 10 minutter og overfør blandingen til en termosflaske. Drikk den varme blandingen i løpet av dagen.

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet


Problemer med å høre eller øresus fra påvirket ørevoks eller væske kan være et irriterende problem. Ear tilstopping er vanlig med forkjølelse, allergi og bihulebetennelse. Det indre øret eller øretrompet vil til slutt rense seg selv. Men for rask lindring, kan du vurdere å ansette noen naturlig rettsmidler eller over-the-counter (OTC) medisiner for å hjelpe vanne ørene raskt og gjenopprette hørselen.

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet

•  Bløt ørevoks med OTC øret rengjøringsmidler. Påfør noen dråper (som anvist) til begge ørene for å hjelpe myke og fjerne voks og rense det indre øret.

Løsne slim i det indre øret. Slim fra allergier, forkjølelse og bihuleproblemer kan sette seg fast i det indre øret og blokk hørsel. Ta OTC decongestants å bli kvitt slim og unclog ører.

Sett noe varmt mot øret for å avlaste lunger. Kjør en klut under rennende varmt vann og hvile våt klut på tett øre. Damp fra en dusj eller badstue er et annet effektivt middel for å rense det indre øret eller øretrompet.

Utvise mucus gjennom nesen. Puss nesen gjentatte ganger for å løsne og fjerne slim fanget i det indre øret.

Hold tyggis i munnen. Tygg en stokk med sukkerfri tyggegummi t0o hjelpe pop og rense det indre øret.

lener hodet til siden. Fluid kan bo i det indre øret etter bading. Ligg på din side for å fremme drenering og rense øret. Bytte til den andre siden etter noen minutter.

Hint

 • Se en lege hvis en øreverk følger en Tett øre, eller hvis lunger vedvarer i mer enn 48 timer.

Hvordan Lag ditt tennene hvitere ved å rense

Hvordan Lag ditt tennene hvitere ved å rense


Gule tenner kan være forårsaket av en rekke faktorer som røyking, drikker kaffe, dårlig hygiene og selv enkle aldring. Mange tannleger tilbyr tannbleking service og det finnes kits tilgjengelig som tillater deg å bleke dem hjemme. Men ved å rense tennene med eplesyre funnet jordbær, kan du billig og enkelt bleke tennene, ifølge Health.com. Selv om ikke like effektivt som en profesjonell behandling, er bruken av jordbær kombinert med natron en rask måte å bleke tennene dine.

Hvordan Lag ditt tennene hvitere ved å rense

Mos jordbærene med gaffel til det blir en masse.

Legg natron til de moste jordbær og bland sammen til jevnt blandet.

Sett en liten mengde mos på din tannbørste og spredt over tennene.

Tillat blandingen å sitte på tennene i 5 minutter.

Puss tennene og skylle vekk blandingen. Bruk tanntråd for å fjerne eventuelle frø fast i tennene.

Hint

 • Skyll munnen etter bruk av denne behandlingen for å sikre at det er ingen syre som gjenstår.
 • Hvis det brukes for ofte, kan det eplesyre skade emaljen på tennene dine. Ifølge tannlegen Adina Carrel på Health.com, ikke bruk denne behandlingen mer enn en gang per uke.

Ulike måter å rense og avgifte kroppen

Ulike måter å rense og avgifte kroppen


Opphopning av giftstoffer i kroppen kan utløse en rekke tilstander og sykdommer som tretthet, hjernetåke og kreft. Heldigvis finnes det effektive måter å avgifte og rense kroppen. Fjerne giftstoffer fra kroppen din kan forbedre din generelle helse og forbedre immunforsvaret

Åtte glass vann

Aldri undervurdere de helsemessige fordelene av water.Water kanskje ikke så smakfull som juice og brus, men med vanlig forbruk, vil det hjelpe flush giftstoffer fra kroppen din. Disse giftstoffene ut gjennom urinering. Drikker minst åtte glass vann om dagen holder nyrene aktive og fremmer vannlating.

Sunn Colon

For lite fiber i kosten kan utløse forhold som en påvirket tykktarm eller forstoppelse. Holde avfall inni tarmen øke mengden av giftstoffer i kroppen din. På den annen side, vanlige tarm aktivitet og kolon rensing utgivelsen fanget avfall og bidra til å forbedre kolon helse. En daglig fiber supplement øker regularitet, eller du kan bruke et kolon rens system for å hjelpe detox og rense systemet. Bruk fiber supplement og tykktarm cleanseers som anvist.

Frigjøre giftstoffer gjennom svette

Et varmt bad eller slappe av i en badstue i noen minutter om dagen hjelper avgifte og rense systemet naturlig. Varme fra både aktiviteter åpner porene og fremmer svette. Svette hjelper frigjøre overflødig vann, salt og giftstoffer fra kroppen din.

Øke blodsirkulasjonen med en massasje

Det finnes utallige fordeler til kroppsmassasje. Bortsett fra å lindre muskelspenninger og stress, massasje stimulere lymfeknuter og øker blodsirkulasjonen. En økning i sirkulasjonen forbedrer kroppens filtreringssystem. Bedre filtrering resulterer i en renere blodet og utgivelsen av bebygde giftstoffer.

Gå Organics

Velge "grønne" husholdningsprodukter kutter ned antall giftstoffer i hjemmet ditt. I tillegg kjøper mat og drikke fra organiske supermarkeder reduserer mengden av mat du spiser med hormoner og konserveringsmiddel som kan ha en negativ innvirkning på helsen din.

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper


Nesepolypper er kjøttfulle biter av vev som linje innsiden av nasal passasje. Hvis nesepolypper vokse for stor, kan polypper hindre pusten din. Dette kan resultere i mangel på lukt. Ifølge Mayo Clinic, voksne som lider av astma, allergi og bihulebetennelse ofte oppleve nesepolypper. Hvis nesen blir tett av polypper, vil behandlinger varierer. I svært alvorlige tilfeller av nesepolypper, er kirurgi nødvendig.

Hvordan å rense en Nose Blokkert av nesepolypper

•  Få undersøkt av legen din for å fastslå omfanget av din tilstand. En nasal endoskop (en slange med et kamera) kan bli veiledet inn i nesehulen å finne polypper.

Bruk en nasal kortikosteroid forskrevet av legen din. Nasale kortikosteroider som Flonase vil bidra til å redusere polypp betennelse.

Ta orale kortikosteroider for å redusere polypp blokkeringer hvis nesesprayen ikke fungerer. Hvis orale kortikosteroider opprørt magen, kan kortikosteroid injeksjoner være en alternativ behandlingsmetode.

gjennomgå en polypectomy. Som det fremgår av den amerikanske Rhinologic Society, vil normal funksjon av bihulene gjenopprettes når polypper fjernes. Pluss-siden av en polypectomy er at denne prosedyren bruker en liten sugeenhet for å fjerne polypper og er minimalt invasiv.

Motta en endoskopisk bihulekirurgi hvis du er utsatt for å utvikle bihulebetennelse som følge av nasal polypp hindringer. Hindringer oppstår når polypper hindre flyten av væske fra bihulene.

Hint

 • Ta antihistaminer hvis du har allergi, noe som vil bidra til å forhindre vekst av polypper.
 • Bruk en luftfukter i hjemmet for å hindre nesepolypper tetter nesen.
 • Prøv en nasal lavage å rense nesegangene.
 • Bruk en saltvannsnesespray for å fjerne irritanter fra nesegangene.
 • Aldri prøve å plukke på polypper. Du kan innføre skadelige bakterier i bihulene, som kan forårsake en infeksjon å utvikle.

Hvordan kjøpe en Cube pessar med avløp

Hvordan kjøpe en Cube pessar med avløp


En kube pessar er en liten gummi eller plast medisinsk apparat som kan anbefales til bruk hvis en kvinne har lidd prolaps av hennes livmor, noe som kan skje etter fødsel. En kube pessar kan også være foreskrevet for tilstander som stressinkontinens og cystocele. I hvert tilfelle er pessaret inn i skjeden. En kube pessar med avløp er en som har et kateter festet for å fange og samle og urin. Mange medisinske nettsteder selger cube vagitorier med avløp.

Hvordan kjøpe en Cube pessar med avløp

•  Besøk South Eastern Medical Sales (se Ressurser). Sørg kuben pessar med avløp er den typen du trenger. Klikk "Legg til kurv" og deretter "Gå til kassen". Skriv inn dine personlige opplysninger og kredittkortnummer, samt en leveringsadresse, og klikk "Kjøp".

•  Gå til MPM Medical Supply (se Ressurser). Skriv inn et "1" i "Antall" boksen ved siden av kuben pessar med avløp. Trykk på "Legg til handlekurv" fanen. Skriv inn dine personlige opplysninger, shipping adresse og kredittkortnummer. Navigere deg til den kassen som du blir guidet, deretter bekrefte kjøpet når du blir spurt. Klikk "Bekreft" og en kvittering vil bli sendt til din innboks.

Besøk Sayco (se Ressurser). Bestem deg for hvilken type kube pessar med avløp du ønsker å kjøpe. Legg merke til bestillingsnummeret ved siden av ønsket kube pessar.

Hint

 • Alltid konsultere legen din før du gjør noen kjøp på nettet. Sjekk at du trenger en kube pessar med avløp for din tilstand og spør hvor lenge og hvor ofte du bør bruke et pessar.

Hvordan å rense ditt barns Colon

Kolon rensing er den beste måten å hjelpe fordøyelsessystemet fungere skikkelig samt eliminere avfall, parasitter og ormer. Kolon renser er ikke bare for voksne - det er viktig for barn i tillegg. I tillegg til en pille form av kolon rens, er det hjem concoctions som du kan gjøre for å administrere til barnet ditt. Snakk med din barnelege før du starter ditt barn på en pille-skjema kolon rens for å finne ut grensene på de doser.

Hvordan å rense ditt barns Colon

Gjøre Cleanse

•  Bland vitamin C med benmel pulver i en kopp med skjeen.

Legg arrow- pulver og rør.

Legg appelsinjuice og rør.

Gi blandingen til barnet til å drikke før sengetid på tom mage. Dersom barnet er ekstremt sulten, kan en banan gis før drikking rens.

La barnet ditt noen få slurker med vann for å vaske blandingen ned.

Ikke la barnet ditt noe annet å drikke i løpet av natten.

Hint

 • Morgenen etter, ikke gi barnet noe å spise for en halv time etter at han våkner. Oppmuntre ham til å strekke seg og ha en rask spasertur for å hjelpe rens. Så gi ham en probiotiske med en lys og frukt-baserte frokost. Enhver ingrediens du ikke har, er vanligvis tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk.
 • Starte et kolon rens i midten av uken er ikke anbefalt. Det er optimalt å starte et kolon rens på en fredag ​​kveld når barnet har en lang helg ut av skolen. De første dagene etter start et kolon rens er da de største mengder avfall er passert. Dette inkluderer en svart tjærelignende stoff som er giftstoffer som har bygget opp på intestinal vegger, myk avføring eller diaré og stoffer som synes å være biter av ris. Myk avføring og diaré er vanlig i løpet av disse renser. Avføring vil regulere seg selv mot slutten av rens.
 • Ris-jakt objekter i avføring er faktisk parasitter og andre levende organismer som kan være skadelig for kroppen din. Hvis det er et stort beløp, vurdere å gjøre en parasitt rens etter kolon rens. Snakk med din lege eller naturlege for å finne ut hvor lenge å vente før du starter en annen rens. I løpet av kolon rens, sørg for at barnet har tilgang til en åpen bad til enhver tid. Han kan ha å jag for å gå. Det er foreslått å gjøre barnet ditt gå på do, selv når han føler han kan ha gass bare for å unngå at ulykker skjer.

Naturlige måter å rense kroppen fra Lyme

Lyme sykdom er forårsaket av flått infisert med spiralformede bakterier som kalles Borrelia burgdorferi. Vanligvis vil bite området utvikle seg til en lesjon, som ligner en blink. Influensalignende symptomer vises: feber, hodepine, stiv nakke, leddverk og tretthet. Hvis Lyme-sykdommen ikke behandles med antibiotika, bakterier kan finnes i kroppen og forårsake leddgikt, neurologisk og hjertekomplikasjoner som kan bli vanskelig å behandle. Giftstoffer i kroppen kan drivstoff bakterievekst. Komplementær behandling som renser giftstoffer, brukt sammen med antibiotika, kan hjelpe kroppen få fullt.

Rensing

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan urter å behandle Lyme sykdom ved rensing kroppen av bakterier. Enkelte urter inneholder antibakterielle og soppdrepende kjemikalier som bekjemper bakterier og øke immunitet.
En star performer er grønn te med sine høye nivåer av EGCGs. Ifølge utrolig-grønn-tea.com., En rapport 2007 generert av US Department of Agriculture funnet at grønn te hadde høyest EGCG telle ut av nesten 400 matvarer testet. EGCG er kraftige antioksidanter som virker å skure de skadelige frie radikaler som genereres av giftstoffer. I tillegg har grønn te anti-inflammatoriske egenskaper. Dette er gode nyheter for 60 prosent av Lyme sykdom pasienter som lider av smerter forårsaket av betente ledd.

En annen populær urte detoxifier er burbur, en peruansk plante. Ifølge herbalremedies.com., Kan Burbur hjelpe avgiftning av leveren, nyrene og mer med sine antimikrobielle kjemikalier.

The University of Maryland Medical Center anbefaler også andre urter som gingko biloba, kattens klo, reishi sopp, oliven blad og hvitløk. Disse urtene kan bli funnet som tørkede ekstrakter, glyserin ekstrakter eller tinkturer. Du kan også lage te med disse urtene. Bare bratte 1 teskje urt i en kopp varmt vann i fem til ti minutter, og drikke.

Bytt mikroflora

Ta antibiotika for å behandle Lyme sykdom kan utarme mage-tarmkanalen av gode bakterier, også kalt probiotika. Th \ han University of Maryland Medical Center anbefaler minst 5 til 10 milliarder kolonidannende enheter, eller CFUs, av probiotika en dag.

Du kan samle din tilførsel fra naturlig probiotiske-rik mat som yoghurt, kefir, miso, fermenterte grønnsaker som kimchi og surkål, og vanlige krydder som løk og hvitløk. Du kan også se etter probiotiske kosttilskudd som inneholder Lactobacillus acidophilus.

Øke immunitet

Siden Lyme sykdom stammer fra bakteriell invasjon, styrke immunforsvaret hjelper deg å kjempe tilbake. Steven J. Bock, MD, diskuterte viktigheten av næringsstoffer for å øke immunforsvaret, "The Integrative Behandling av Lyme sykdom," publisert i International Journal of Integrative Medicine, mai / juni 1999 Han pekte på at intravenøs næring, for eksempel vitamin C og B-vitaminer, blir ofte brukt til å styrke immunforsvaret.

Hjem rettsmidler for nyre rensing

Dine to nyrer er omtrent på størrelse med knyttnevene, men formet som bønner. De inneholder hver omtrent en million nephrons, som er der filtrering finner sted. Nyrene filter gjennom blod for å fjerne avfallsstoffer og overflødig vann. Etter at avfallsproduktene separeres fra resten av blodet, blir de sendt til blæren. Nyrene også bidra til å regulere kroppens blodtrykk og kalsiumnivå, samt stimulere dannelsen av røde blodceller.

Væske

Å drikke store mengder vann er avgjørende for en nyre rens. Vann hjelper til å skylle ut kroppens system, spesielt nyrene. Det er viktig å jevnlig tømme blæren når du gjør en nyre rens.

Persille

Persille er vanndrivende og kan være nyttig for å løse opp nyrestein. Prøv å legge den til oppskrifter, for eksempel pasta eller suppe. Du kan også brygge det til en te. Vask et par bunter av persille grundig, deretter koke dem i vann i ca fem minutter. La det avkjøles litt før du drikker. Kjøle noen rester.

Vannmelon

Vannmelon er ofte anbefalt for nyre rensing og oppløser nyrestein. Den har et høyt vanninnhold. Prøv å kjøpe et par store vannmeloner og spise så mye av dem som du kan i løpet av en dag. Sørg for å tømme blæren ofte. Ikke engasjere seg i en vannmelon rens hvis du er diabetiker.

Calcium Citrate

Kalsium citrate kan bidra til å forhindre dannelse av nyrestein. Det gjør den ved å binde med kalsium i urinen. Fordi steiner trenger kalsium for å danne, hjelper dette redusere muligheten for å utvikle steiner. Det hemmer også nyrestein ved å gjøre urinen mindre syrlig og stoppe kalsium oksalat krystaller fra å vokse og danner steiner.

Matvarer for å unngå

Unngå koffeinholdige matvarer og drikkevarer, samt alkohol. Prøv også å unngå matvarer som inneholder mye fosfat, slik som mange brød, frokostblandinger, pasta, kjøtt og kullsyreholdige drikker. I stedet spiser rikelig med grønnsaker og frukt. Dette vil bidra til å forhindre fosfat krystaller fra forming.

Kolon Rensing behandling for IBS

Irritabel tarmsyndrom, eller IBS, er en omfattende begrep for en rekke sykdommer som påvirker mage-tarmkanalen. Det er beskrevet som kroniske magesmerter, oppblåsthet og irrasjonelle avføring. Personer som lider av IBS er ofte rammet av forstoppelse og diaré. Selv om mange behandlinger har lykkes roet symptomene på IBS, er kolon rensing på toppen av listene. Kolon rensing bidrar avgifte kolon påvirket av avfall og vil også tone tykktarmen, noe som er nødvendig for å unngå ubehag forbundet med IBS.

Hva er irritabel tarm syndrom?

Irritabel tarm-syndrom er en lidelse som rammer kolon. Det vises vanligvis i tidlig voksen alder og påvirker nesten dobbelt så mange kvinner som menn. Lider ofte klager over hyppig forstoppelse, uforklarlig diaré, smertefulle magekramper og overdreven gass. I en frisk persons fordøyelsessystemet, veggene i tarmen komprimere og slipp som mat beveger seg gjennom det. Hastigheten ved hvilken matvare trekk styres av sammentrekningene. Tarmen hos en IBS lidende bevege seg i en ikke-tids rytme, forårsaker ekstremt ubehagelig konsekvenser.
IBS ikke fører til mer alvorlige forstyrrelser, men er en kilde til kronisk tretthet og frustrasjon. Noen mennesker opplever symptomer på en finere skala og livskvalitet kan bli negativt påvirket.

Hva er Kolon Rensing?

Kolon rensing er ment å fjerne påvirket fecal materiale fra tarmen. Tarmen er utviklet for å naturlig rense seg selv, men noen ganger er det behov for hjelp, spesielt hvis du ikke får nok fiber eller lider av gastrointestinale problemer. Rensing kan redusere symptomene på IBS dramatisk, og noen ganger også eliminere dem helt. Avgifte kolon bidrar til å tone det, noe som gjør det mulig å unngå forstoppelse. En sunn kolon bør fjerne avfall fra kroppen så mange som tre ganger daglig.

Hvorfor er en rens Gunstig for IBS lider?

IBS lider er plaget med irriterende, noen ganger pinlig, og noen ganger ukontrollerbare symptomer. Når kolon er renset, vil mange av disse symptomene forsvinne. Fordi det er ingen giftstoffer igjen å blokkere utgivelsen av avføring, vil forstoppelse ikke lenger være noe problem. Når de dårlige toksiner er erstattet med gode bakterier, som gjør rensing, avfallsmateriale ikke lenger vil sitte i kolon forårsaker problemer for IBS lidende. Jo mindre tid avfall sitter i tykktarmen, jo bedre du føler og sunnere kolon.

Hva gjør en Colon Cleanse innebære?

Det finnes mange alternativer i kolon renset. Borte er de dagene av klyster. Mens de er fortsatt rundt, det er så mange flere alternativer tilgjengelig. De fleste renser tas oralt, enten gjennom piller, pulvere eller en kombinasjon av begge. En lege eller herbalist vil være i stand til å skreddersy en avtale som passer dine behov. Vær oppmerksom på eventuelle rens som lister Cascara Sagrada hvis du er gravid eller har hjertesykdom. Bentonitt leire kan anvendes i ren form for betydelig mindre penger enn mange av de populære renser.
Mens du går gjennom et kolon rens, er det avgjørende å opprettholde et rent kosthold. Ikke spis noen prosesser sukker eller høy-kalori mat, for eksempel rødt kjøtt. Sukker og fett føre til at giftstoffer for å trives. Å gjøre et kolon rens er en forpliktelse fordi det tar litt tid. Forvent å feste med programmet og kosthold for hele kurset.

Detaljene

En typisk rens er gjort muntlig, siden det er behov for å gå gjennom hele fordøyelsessystemet for å gjenopprette den naturlige funksjoner i kroppen din ved å avgifte og fjerne parasitter. Noen renser hevder å jobbe i så raskt som tre dager; noen jobbe saktere og mer grundig over span av en måned. Rens produktet skal være laget av alle naturlige ingredienser, som for eksempel bentonitt, som vil klamre seg til giftstoffer og frie radikaler i tykktarm og fjerne dem. Mengden av rens tas daglig avhenger rens du velger. Noen planer foreskrive et pulver tilsatt til vann to ganger daglig. Mange er rett og slett piller, drikke eller urtete tatt med måltider. Atter andre er tatt en gang, rett før sengetid til naturlig vanne systemet ditt mens du sover. En populær rens krever en fullstendig fast i ti dager, med de eneste væsker inge være vann og saft tilsatt lønnesirup.

Hvordan vet jeg at jeg trenger en Colon Cleanse?

Bare en lege kan diagnostisere IBS. Hvis du oppdager et mønster av forstoppelse etterfulgt av uvanlig diaré, overdreven gass, en oppblåst mage eller unormale magekramper, bør du oppsøke lege. Hvis han mistenker du har IBS, be ham eller en herbalist om et kolon rens.

Hvordan å rense Barneleker

Som forelder er det viktig å beskytte barnet mot potensielle sykdommer, men det er nesten umulig å unngå det helt. Med noen få enkle trinn, men du kan minimere barnets bakterie eksponering fra leker, som er stadig i kontakt med en ung barnets munn. For de med en oppvaskmaskin, er desinfiserende enkel. Du plasserer plastleker, uten batterier, i oppvaskmaskinen og vask med varmt vann og såpe. Men hvis du ikke er i stand til å bruke en oppvaskmaskin, kan du fortsatt desinfisere barneleker uten mye arbeid.

Hvordan å rense Barneleker

•  Samle noen leketøy som kommer i kontakt med barnets munn, som biteleker, smokker, etc. Vask leker med varmt vann og såpe før desinfiserende. Fjern eventuelle fett, mat og skitt.

Fyll vasken eller bøtte med varmt vann.

•  Tilsett passende mengde av blekemiddel til vannet. For hver liter vann, bør du legge 1 ss. av blekemiddel eller for hver liter vann, bør du legge 1/4 kopp blekemiddel.

Dypp vasket lekene inn i kloroppløsning. Legg dem på et fat rack til lufttørke. Hvis leken har batterier, kan du bruke en dishrag eller svamp til å tørke utsiden av leken før du legger den på fatet rack å tørke. Større leker kan også renses ved hjelp av en dishrag.

5 plass leker laget av stoff i vaskemaskinen og vaske dem med såpe og varmt vann for å rense.

Hint

 • Leker bør rengjøres minst en gang i måneden eller når de blir skitne. Desinfisere leker etter en barndom sykdom. Kan også brukes trinnene over for å rense kjøkkenapparater.
 • Bleach kan være giftig så følge de ovennevnte instruksjonene nøyaktig. Det må være riktig fortynnes før bruk. Unngå innånding av blekemiddel. Det kan føre til irritasjon av luftveiene eller methemoglobinemi, en lidelse som kan føre til hypoksi i vev.

Kolon Rensing & IBS

Irritabel tarm syndrom er en kronisk tilstand som forårsaker magekramper, diaré, oppblåsthet og forstoppelse. Ifølge Mayo Clinic, har din tarmveggen musklene som beveger seg i rytme som maten passerer gjennom. Med IBS rytmen blir uregelmessig, noe som fører til oppblåsthet og diaré når maten passerer gjennom. Kolon rensing er en moderne rensemetode som hevder å fjerne giftstoffer og avfall fra tarmen ved å spyle dem ut. Du kan gjøre dette ved å ta kolon-terapi kosttilskudd, gjør en colonic behandling eller faste.

Colonic

Colonic vanning er en spyling av tykktarmen for å fjerne giftstoffer og avfall. Ifølge Puristat, fordelene med kolon vanning inkluderer lettere avføring og spyling av overflødig slim og andre urenheter. Denne fremgangsmåten blir utført ved å sette inn et rør, som er festet til en maskin, inn i rektum. Maskinen sender varmt vann til kolon, forårsaker intestinal muskler til kontrakt. Kontraksjonskreftene som avfall ut av kroppen gjennom et annet rør, og avfallet blir deretter kastes i en beholder. Norman W. Walker, forfatter av "Colon Health", sier du kanskje oppleve litt ubehag under spyleprosessen, men det avtar raskt når behandlingen er over. Du trenger å konsumere sunne bakterier etter økten ved å spise yoghurt. Lav-fett og nonfat yoghurt inneholder levende og aktive kulturer, som leverer kroppen din med gode bakterier som kalles probiotika.

Kosttilskudd

Visse medisiner som avføringsmidler, klyster og urtete kan også rense tykktarmen, men de bør ikke brukes over lengre tid, som de kan irritere tarmen, fører til betennelse og tap av sunne bakterier. Avføringsmidler fungerer vanligvis kort tid etter inntak, og bør bare brukes hvis du lider av forstoppelse. Hvis du lider av IBS, er det mer sannsynlig å oppleve økt ubehag på grunn av effekten av et avføringsmiddel eller urtete på magen. Jeffrey Lackner, forfatter av "Kontrollere IBS Drug-Free Way", sier du bør bruke disse alternativene bare etter behov.

Naturlig rensing

Hvis du spiser et sunt kosthold, kolon renser seg naturlig. En diett høy i fiber kan tømme ut giftstoffer og avfall samt redusere mettet fett og natrium inntak. Fasting er en alternativ metode for kolon rensing som effektivt fjerner plantevernmidler, narkotika rester og andre giftstoffer fra kroppen din. Å faste på riktig måte, redusere matinntaket noen dager før helt eliminere mat. Lik den populære Master Cleanse kosthold, vil du trenger for å lette inn i kostholdet ved først å spise bare frukt og grønnsaker for første dag, etterfulgt av juicing frukt og grønnsaker og drikker dem i stedet for et måltid. Den fastedag krever drikker saltvann, som renser ut kolon. I løpet av denne tiden vil du oppleve hyppig avføring. Dette rensing behandling bør brukes med måte, da det kan forstyrre tarmkanalen og forverre IBS symptomer. Alltid legen din før du prøver kolon rensing.

Colonic rensing og forstoppelse

Colonic rensing og forstoppelse


Forstoppelse er ofte et resultat av en overvekst av candida albicans i tykktarmen. Dette overskuddet sopp kan irritere slimhinnene i tykktarmen veggene og forårsake fekal forstoppelser. Folk gjør kolon renser for å bli kvitt disse overflødig candida og forstoppelser, som kan rane en person av viktige næringsstoffer. Det er flere måter å rense kolon og eliminere forstoppelse problemer, blant annet gjennom kosthold, kolon rensing kits og colonic vanning.

Betydning

Forstoppelse fra candida overvekst er et alvorlig problem. Det kan stamme fra overforbruk av antibiotika, kortikosteroider, dårlig kosthold og til og med stress. Fekal forstoppelser fra overflødig candida havner også giftstoffer og parasitter. Hvis venstre ubehandlet, kan disse utenlandske enheter inn i blodbanen og invadere celler og organer. Dette kan føre til mange problemer eller sykdommer som astma, sopp utslett (dvs. skrittsopp), gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer (fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, leddgikt, multippel sklerose).

Typer matvarer for colonic rensing og forstoppelse

Det er mange matvarer som kan brukes for colonic rensing og forstoppelse. Grønnsaker og frukt har fordøyelsesenzymer som kan drepe overflødig sopp fra candida. Antioksidanter (slik som vitamin A) i disse matvarene fremme fagocytose blant hvite blodceller, en fremgangsmåte hvor disse blodcellene rense blodet og eliminere usunn celler (de som inneholder overskytende sopp, toksiner og parasitter). Frukt fungere som naturlig avføringsmiddel. De kan reparere slimhinnen i tykktarmen forårsaket av candida overvekst. Blant frukt og grønnsaker som kan brukes for kolon rensing og forstoppelse inkluderer grønne bønner, agurker, gulrøtter, selleri, spinat, reddiker, ananas, grapefrukt, jordbær og kiwi.

Andre typer kolon renser

Folk kan bruke kolon rensing kits eller colonic vanning for å bli kvitt forstoppelse. Kolon rensing kits vanligvis inneholder matvarer og urter (for eksempel hvitløk og cayennepepper) som kan drepe overflødig candida og parasitter, som eliminerer fekal forstoppelser. Behandlingen varer vanligvis omtrent en måned, men noen selskaper fremme syv-dagers renser. Colonic vanning er prosessen med å spyle alle tre deler av tykktarmen (nedstigende, tverrgående og synkende) med ozonert vann. Prosessen er vanligvis administreres av en lisensiert kolon hydrotherapist.

Fordeler med colonic rensing

Rensing av tykktarmen kan eliminere avfall som noen ganger har akkumulert i tykktarmen i mange år. Noen mennesker faktisk gå ned i vekt etter at de er ferdig med sin behandling. Kolon rensing kan øke en persons energinivå, lindre oppblåsthet og gass og redusere væskeansamlinger. Det eliminerer også skadelige giftstoffer fra kroppen.

Advarsel

Mennesker som gjennomgår kolon rensing ofte oppleve noen detox symptomer. Disse symptomene kan variere, men inkluderer ofte varierende grad av energi, kvalme og influensalignende symptomer. En person kan også være sensitiv eller allergisk mot visse matvarer i kolon rensing kits. Det er også bekymring blant leger at colonic vanning kan svekker kroppens naturlige bakterier, og at speilet (rektal rør) kan gjennomhulle veggen i tykktarmen.

Hvordan rense drikkevannstanker

Hvordan rense drikkevannstanker


Å vite hvordan du rengjør drikkevannstanker er avgjørende for å forebygge sykdom og sykdom. Drikkevann er rent, fritt for skadelige organismer og forurensning, og er trygt for mennesker og dyr å konsumere. Enten drikkevann er trucked i å rammet lokalsamfunn for nødhjelp eller ment som vannforsyning for en familie ukelange campingtur, rengjøringsprosedyrer er de samme. Sørge for drikkevann krever kunnskap om de riktige prosedyrene samt oppmerksomhet på detaljer når implementere dem. Unnlatelse av å gi drikkevann kan føre til sykdom eller de langsiktige skadevirkningene forårsaket fra inges kjemikalier og metaller.

Hvordan rense drikkevannstanker

Rentvannstank

Bruk en vanntank som er sertifisert og merket som mat trygt å lagre og dispensere drikkevann. Vanntanken skal ha et lufttett lokk, og en låsehette.

Bekreft vannforsyningen som du bruker til å rengjøre og fylle drikkevannstanker er trygg å spise.

•  Rens utsiden og innsiden av vannbeholderen, så vel som slangene, lokk og demonterbare deler av vanntanken eller vannfyllingsutstyr. Skrubb vanntanken og alle delene grundig med rent vann, en husholdning vaskemiddel og en medium-børste. Avslutt med å skylle alt med rent vann.

Oppryddings

Ta på deg hansker og vernebriller for å blande en løsning av vann som inneholder minst 50-60 deler per million (ppm) av ikke-duftende husholdningsklor.

Rensemiddel innsiden av vanntanken ved å gjøre visse alle innvendige flater blir grundig spylt med blekemiddel, og deretter tappes. Å rense 10 liter vann, bruker en 1/2 oz. av klor blekemiddel.

6. Kast klorvann på en sikker og ansvarlig måte. Kvitt deg med vannet ved å helle det ned husholdnings avløp eller på ufruktbar jord. Fisk i bekker eller gresskledde områder kan bli negativt påvirket av klorvann.

La lokket av vanntanken, snu den opp ned og la alt å lufttørke i 24 timer. Lufttørking er en del av renseprosessen, fordi klor trenger så mye tid til å drepe skadeorganismer.

8. rense og sterilisere vannbeholderen, så vel som slangene, lokk og demonterbare deler av vannbeholderen eller vannfyllingsutstyr, grundig mellom hver bruk, og en gang per uke i løpet av perioder når vannet er lagret og konsumeres over en lengre tidsperiode.

Hold alle deler ren og hygienisk ved å lagre slanger, lokk og flyttbare deler av vanntanken eller vann fylle utstyr, når den ikke er i bruk, i et rent område og med alle slange åpninger avkortet av fra uteluften.

Hint

 • Rengjør vanntanken og alle deler av vann-fill utstyr samtidig å gjøre visse ingen deler er savnet, og mens alle rengjøringsmidler og materialer er tilgjengelige.
 • Arbeid i et rent sanitær miljø uten dyr eller små barn til stede så pyntet deler vil ikke bli utilsiktet forurenset.
 • Stålcontainere rustfritt er best for vanntanker, men er ikke de eneste næringsmiddelsikre alternativer tilgjengelig.
 • Følg alle vann-tank desinfiserende prosedyrer nøye for å være sikker på at vannet er trygt å drikke.
 • Bland aldri kjemikalier som klorin med oppvaskmiddel fordi giftige gasser kan føre til.

Hvordan å rense Tarmparasitter

Innvollsparasitter er sykdomsfremkallende organismer som befolker og infisere mage-tarmkanalen. Disse organismene kan skade kroppen din på mange måter, forårsaker alt fra blodmangel til muskelsmerter. Det finnes mange typer parasitter som kan infisere mage-tarmkanalen, innvollsorm er mest vanlig. Hvis venstre ubehandlet, kan disse organismene forårsake ekstremt ubehag og forstyrre kroppens evne til å absorbere ernæring. Men, kan du effektivt og trygt rense mage-tarmkanalen ved å ta medisiner som er rettet mot alle typer innvollsparasitter.

Hvordan å rense Tarmparasitter

Konsumere resept Vermox tabletter. Denne kraftige benzimidazole stoffet inneholder en aktiv ingrediens som kalles mebendazole, som sakte ødelegger tarmparasitter ved å hindre dem fra å bruke næringsstoffer og glukose i kroppen din. Ta én 100 mg tablett to ganger daglig i tre dager.

Ta resept Albenza kapsler. Denne potente medisiner inneholder virkestoffet albendazole som dreper innvollsparasitter ved å ødelegge mikrotubuli i hjernen og tarmen. Anbefalt dosering er én 400 mg tablett daglig, helst med mat.

Konsumere reseptbelagte pyrantel pamoate kapsler. Denne medisinen består av to potente aktive ingeredients kalt pyrantel og pamoic syre, som hindrer instestinal parasitter fra fester til tarmene eller lunger. Anbefalt dosering er én 11 mg kapsel daglig i 3 dager.

Ta Vitaklenze tabletter. Vitaklenze er en helt naturlig supplement består av 12 kraftige urter som hjelper avgifte leveren din mens du fjerner innvollsparasitter. Ta en kapsel tre ganger om dagen. Vitaklenze er en over-the-counter rettsmiddel som du kan finne hos din lokale helse-mat butikk.

Konsumere rikelig med frisk rå hvitløk. Denne kraftige urten inneholder en naturlig antibiotika som kalles allicin. Ved inntak, det skaper et fiendtlig miljø for parasitter i mage-tarmkanalen. Knus to fedd fersk rå hvitløk og svelge med ett glass vann.

Hint

 • Konsultere legen din før du tar fatt på selv-behandling.