Digidexo.com

Hvordan forebygge sykdom ved å spise mer basisk mat

Hvordan forebygge sykdom ved å spise mer basisk mat


Ifølge United States Department of Agriculture, typisk amerikansk diett som er rik på protein og korn er ikke sunt fordi det fører syre å danne inne i kroppen. Denne syren kan begynne å sakte ødelegge muskelmasse og alder kroppen, noe som gjør den mer utsatt for sykdom. For å motvirke syredannelse, Forskerne konkluderer med at alkaliske matvarer bør flere enn syrlig mat. Plantebaserte matvarer, som frukt og grønnsaker, kan bekjempe effektene av syre i kroppen og bidra til å forhindre sykdom.

Bruksanvisning

•  Reduser mengden av sure matvarer du spiser som du øker mengden av alkaliske matvarer du spiser slik at du kan skape en balanse i kroppen din. Sure matvarer som bør unngås er alkohol, hvitt mel, sukker, bearbeidet mat, brus og godteri.

Konsumere mer grønnsaker fordi de er alkalisk, og ifølge USDA Agricultural Research Service, kan bidra til å redusere muskel forringelse forårsaket av for mye syre i kroppen. Disse inkluderer agurk, aubergine, selleri, sopp, grønne bønner og salat.

Sett noen desserter, som kake eller iskrem, med frukt. Bær, vannmelon, bananer, epler og kiwi er alle eksempler på frukt som kan produsere en alkalisk effekt i kroppen som reduserer risikoen for sykdom at for mye syre årsaker.

Spis mer mandler. Rå mandler ikke bare produsere alkalisk i kroppen, de har også sunt fett som kan senke kolesterolet.

Legg noen sunne matvarer som inneholder lave mengder syre, slik som fisk, brun ris, havre og bønner. Å forebygge sykdom ved å spise basisk mat, det må være en balanse på ca 80 prosent alkaliske matvarer og 20 prosent syre matvarer, så ikke eliminere sunne sure matvarer.

Tips og advarsler

  • For enkelt å innlemme mer basisk mat i kostholdet ditt, gjøre frukt og grønnsaker den viktigste hovedrett av måltidet og har sure matvarer være siderett.
  • Ikke slutte å spise syrlig mat; kroppen trenger en pH-balanse og for mye basisk mat uten en balanse mellom syrlig mat kan føre til at kroppen til å gå glipp av proteiner og korn som er sunt i små mengder.