Digidexo.com

Naturlige alternativer for Crohns sykdom

Det finnes et stort utvalg av alternative terapier for Crohns sykdom. De inkluderer endring av kosthold, avspenningsteknikker, og naturlige kosttilskudd. Selv om disse terapi kan gi lindring til noen Crohns lider, de er ikke en kur for sykdommen.

Typer

Populære naturlig rettsmidler for Crohns inkluderer: kosthold modifikasjon, akupunktur, hypnoterapi, psykoterapi, yoga, massasje, og urte-eller homeopathic kosttilskudd. Målet for disse behandlinger er å styre og redusere forekomsten av inflammasjon. Det er antatt at avslapping og selvhelbredende kosttilskudd vil hjelpe til å gjenopprette kroppens naturlige funksjon.

Metoder

Endring diett er en av de mest populære naturlige behandlinger for symptomer på Crohns sykdom. Specific karbohydrat diett (SCD diett), skapt av Elaine Gottschall, eliminerer nesten alle karbohydrater, sukker og konserveringsmidler. En annen diett, opprettet av Crohns lidende Virginia Harper, bruker prinsippene til makrobiotiske å håndtere sykdommen.

Eksempel

En vanlig diett modifikasjon er anvendelsen av probiotika. Probiotika er kosttilskudd som gir sunne bakterier for å bidra til å regulere fordøyelsessystemet. Probiotika kan også bli funnet i yoghurt, miso, og kefir (en probiotiske meieri drikke). Noen mennesker legge probiotika til kostholdet som en behandling for Crohns uten andre diett modifikasjoner.

Betydning

Som i 2009 svært lite forskning har vært gjort på alternativ behandling for Crohns sykdom. Ifølge Crohns og kolitt Foundation of America, er den eneste måten å vite verdien av en behandling med "hensiktsmessig, streng testing." Den slags testing har ikke blitt utført av det medisinske fellesskapet. Fordelene med alternativ behandling har bare blitt støttet av individuelle uttalelser.

Berømte Ties

Mike McCready, gitarist for rockegruppen Pearl Jam, har vært en tilhenger av Specific karbohydrat diett. I en 2005 artikkel for The Seattle Times, skisserte han noen av symptomlindring han opplevde etter å ha startet dietten. McCready ble diagnostisert med Crohns sykdom i 1984 i en alder av 21.

Advarsel

Naturlig behandling for Crohns sykdom bør diskuteres med lege. Det er ikke en erstatning for vanlig medisinsk behandling. Som i 2009 er det ingen kur for Crohns sykdom.