Digidexo.com

Hvordan få urinsyre i kosten

Mens folk flest er opptatt av å senke nivåene av urinsyre i kostholdet, kan lave nivåer av urinsyre være forårsaket av nyreproblemer, metabolske sykdommer og eksponering for giftstoffer. Enten du prøver å begrense eller øke inntaket, vite hva matvarer inneholder urinsyre er et flott sted å begynne, hjelpe deg å enten spise mer eller mindre av urinsyre inneholder matvarer.

Hvordan få urinsyre i kosten

•  Hold et øye med kjøtt inntak, som kjøtt er vanligvis den beste kilden til urinsyre. Innmat og rødt kjøtt er spesielt høy i puriner, et stoff som omdannes til urinsyre i kroppen.

inkluderer sjømat i kostholdet ditt, som det er høy i puriner i tillegg; Men husk å holde porsjoner lavt hvis du lider av gikt eller høye nivåer av urinsyre. Seafoods spesielt høy i puriner inkluderer ansjos, sardiner, sild, makrell og kamskjell.

Se for proteinrike matvarer, som noe mat som inneholder protein inneholder også puriner som vil øke nivået av urinsyre i blodet. I tillegg til kjøtt og sjømat, bønner og erter er en enkel måte å få urinsyre i en diett.

Curb en søt tann med svette brød bare hvis du ikke prøver å begrense mengden av urinsyre i kostholdet ditt. Mens komplekse karbohydrater som hele korn, brun ris og kornprodukter, samt nøtter og frø er relativt lav i puriner, boller forverre gikt ved å øke nivåene av urinsyre. Hvis du prøver å øke dine nivåer av urinsyre, bør boller bare spises i moderate mengder, da de inneholder også sukker og fett.

Hint

  • Frukt og grønnsaker, selv de som inneholder puriner, har liten effekt på urinsyre. Enten du prøver å øke eller redusere mengden av urinsyre i kosten, frukt og grønnsaker bør utgjør hoveddelen av måltidene som de gir viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter som kroppen din trenger for helsen.