Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt med et kjørende program

Løping er en fantastisk givende hobby. Runner høye, en fast, tonet kropp, og klart sinn er bare noen av frynsegodene som følger med et kjørende program. Det er også en av de raskeste måtene å støte opp kroppens stoffskifte og lure den til å brenne flere kalorier, som fører til vekttap.

Hvordan å miste vekt raskt med et kjørende program

omfavne din egen løpehastigheten og tempo.

Folk ofte viker unna fra sporten, men man trenger ikke å være en lightening hastighet sprinter eller maratonløper for å høste fordelene det gir. Faktisk kan endre intensiteten, hastighet og anstrengelse under løping faktisk øke frekvensen av vekttap.

Bruk mellomrom.

Ved å benytte intervaller i en løpende rutine, er man i stand til å øke kalori brenne. Dette er hva det vil se ut:

(3 minutters oppvarming gange)
4 Minutes rask gange
2 minutter kjører
4 Rask gange
2 minutter kjører
(Gjenta i 30-60 minutter)

Gjør det 3-4 ganger i uken og se deg selv begynner å gå ned i vekt.

Konseptet er at kroppen forbrenner kalorier på en raskere hastighet mens anstrengelse er høyest, men det betyr ikke umiddelbart sakte etterpå. Det tar tid for hjertet og metabolic rate å avta til et normalt tempo, og alle mens kroppen brenner fett. Dette betyr at selv i de mindre intense 4 minutters intervaller på gang, er kroppen fortsatt brenner kalorier i en akselererende hastighet. Resultatet er at med en mer moderat enn intens mengde innsats, vil legemet bli brent fett og potensiell miste vekt raskt.