Digidexo.com

Tegn på bruk av narkotika

De konkrete symptomer forbundet med narkotikabruk er varierte avhengig av inge stoffet, men det er surefire avslørende tegn som fungerer som indikatorer til bruk av illegale stoffer. Denne artikkelen drøfter disse indikatorene.

Misforståelse

Ikke alle fungerer på samme måte når de er "høy". Folk som er beruset, for eksempel handle annerledes i henhold til miljøet og deres "edru personlighet".

Generelle symptomer

Ifølge American Council for Drug Education, generelle symptomer på narkotikabruk inkluderer en endring i appetitt, nedsatt fysisk koordinasjon, endret søvnmønster, endringer i øynene (rødhet eller elev endringer), klamme hender, uvanlig svetting, skjelvinger, uvanlige "rødmet "eller blekhet utseende, den åpenbare lukt av stoffer på klær eller pust, hyperaktivitet, rennende nese eller hacking hoste, injeksjon merker på huden, uvanlig kvalme eller påfølgende brekninger og en uregelmessig hjerterytme.

Atferdsmessige symptomer

Den ACDE fortsetter med å si at andre symptomer kan ledsage narkotikabruk, herunder atferdsendringer der ingen andre saklig grunn for slike endringer er til stede. Vanligvis kan humørsvingninger (fra svimmelhet til paranoia) være en indikator, sammen med økt sedvanlig uærlig og tyveri. En besettende karakter om personvern og personlige plass kan særlig være et problem rundt familie og gamle venner, mens nye venner vil sjelden bli diskutert. Apati, dårlig ytelse på jobb eller skole, og en endring i interesser kan også tjene som en indikator, samt en endring i mote eller grooming vaner. Den mest åpenbare tegn på potensiell bruk medikamentet er tilstedeværelsen av narkotika eller et apparat for å bruke stoffet (for eksempel en kanyle eller et rør).

Betraktninger

Tilstedeværelsen av slike symptomer, i henhold til ACDE, er ikke nødvendigvis en automatisk indikator for bruk av narkotika. Sykdommer eller andre plager kan påvirke atferd eller føre til fysiske symptomer. Depresjon er viden kjent for å forårsake apati eller endringer i appetitt og søvnmønster. Filialer av mistenkte narkotikabrukere bør ta disse hensyn.

Verifisering

En rimelig konkret metode for å bestemme den faktiske bruk stoffet er et stoff test, som tar prøver av kropps materiale (som hår eller spytt) og tester for tilstedeværelsen av narkotika. Mens ingen test er absolutt idiotsikker, og det finnes utallige måter en bruker kan manipulere eller forurense prøvene, er narkotika tester gitt av bedrifter og politi generelt ansett tilstrekkelig bevis for bruk av narkotika.

Advarsel

Denne artikkelen er ikke skrevet med den hensikt å diagnostisere eller behandle alle forhold. Rusmiddelbrukere kan bli voldelig eller psykotisk, noe som vil øke risiko for seg selv og de rundt dem. Ikke konfrontere en potensiell rusmisbruker alene.