Digidexo.com

Hvordan redusere Hyperpigmentation

Hyperpigmentering er en hudtilstand forårsaket av en overproduksjon av pigmentering av hudceller. Det er flere faktorer som kan føre til hyperpigmentering: akne arr, hormonet østrogen nivåer, aldring og allergiske reaksjoner fra reseptbelagte legemidler inkludert benzoyl peroxide eller salisylsyre. Uansett hvordan hyperpigmentering skjedde, kan det ofte la deg følelsen selvbevisst om huden din. Med så mange produkter rettet mot behandling av hyperpigmentering, kan du finne deg selv følelsen overveldet eller skuffet fra produkt løfter om å redusere hyperpigmentering, men unnlater å levere. Den gode nyheten er at du kan redusere hyperpigmentering med riktig hudpleie regime.

Bruksanvisning

•  Rens huden din med en mild eksfolierende rensemiddel laget for å jevne hudtonen. Aveeno har en linje av hudpleie spesielt opprettet for å redusere hyperpigmentering. Til riktig eksfoliere huden, massere eksfolierende rensemiddel i en sirkelbevegelse. Dette bidrar til å fjerne døde hudceller å avsløre en sunnere hud.

Bruk en hud toner for å lukke porene. Aloe vera juice gjør en fantastisk naturlig toner. Ta en bomullsdott og dypp den i aloe vera juice og bruke den direkte til hyperpigmentering. Aloe vera inneholder anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å redusere rødhet og hudirritasjoner.

Påfør ren vitamin E olje til hyperpigmentering, ved hjelp av en bomullspinne for å bruke oljen. Dette skal brukes til å rense huden to ganger om dagen for å bidra til å redusere hyperpigmentering. Vitamin E har vist seg å ha flere helsefordeler, inkludert men ikke begrenset til å redusere hyperpigmentering, reversere tegn på aldring og avtagende fine linjer og rynker. Vitamin E inneholder antioksidanter som beskytter huden mot solskader, noe som øker hyperpigmentering.

Påfør en hud lightener til området der du ønsker å redusere hyperpigmentering. Uraffinert afrikanske Shea smør er en stor naturlig alternativ til hydrokinon, et kjemikalie som brukes i visne kremer. Shea smør er kjent for sine fuktighetsgivende og anti-inflammatoriske egenskaper som er gunstig i å forbedre hudens klarhet og generelle helsen til huden. Du kan også bruke en nonprescription bleking krem. Noen populære merkene er Esotercia, Nadinola og Reviva Labs.

Tips og advarsler

  • Hold hendene av ansiktet ditt for å unngå ytterligere kviser som kan forårsake hyperpigmentering. Test alle visne kremer på en liten del av huden din for å unngå en mulig allergisk reaksjon.