Digidexo.com

Naturlige måter å gjøre håret vokse fortere

Naturlige måter å gjøre håret vokse fortere


En rekke vanlige hår vekst sentralstimulerende midler finnes til både bekjempe hårtap og fremme den raske veksten av hår. Likeledes, en rekke mer naturlige, urte løsninger finnes for å oppnå samme mål. Disse naturlige løsninger inkluderer bruk av aloe vera, grønn te, brennesle og hvetekimolje.

Aloe Vera

Brukt i generasjoner av mange søramerikanske indianerstammer, inneholder aloe vera superoksid dismutane, et enzym kjent for sine hår-nærende og stimulerende egenskaper. Aloe vera i tillegg bidrar til å skape nitrogenoksid, som også er bra for potensielt gjøre håret vokse raskere (vasodilatorene at nitrogenoksid påvirker stimulere hårvekst). Gni en porsjon aloe vera i håret og hodebunnen daglig. Både gel og massasje er bra for håret og hodebunnen, så gjør det i stedet for å ta aloe vera som en pille.

Green Tea

Mange naturmedisinere anbefaler å drikke flere kopper grønn te om dagen for å fremme hårvekst. Grønn te kan også tas som en kapsel. Den inneholder katekiner - antioksidanter - som arbeider for å hindre at testosteron blir omdannet til dihydrotestosteron (DHT), som fører til skallethet.

Brennesle

Tatt enten som en pakke eller en pille, har roten av brennesle blitt brukt i århundrer som et hår-styrke agent. Vitaminer (inkludert A og E) og mineraler (inkludert kalsium) som bidrar til å gjøre opp brennesle arbeid for å stimulere hårsekkene. Dette fører til sunnere hår samlet, og muligens til raskere vekst. Masser ekstraktet inn i håret og hodebunnen en gang om dagen. Hvis du bruker p-piller, følg instruksjonene på beholderen.

Hvetekimolje

Hvetekimolje er en ekstremt rik, uraffinert olje. Det er fullpakket med vitaminene D, A og E, og er rik på protein. Denne unike olje blir ekstrahert fra hvetespirer anlegget. Det varer i ca åtte måneder. Hold hvetekimolje på et kjølig sted, som høye temperaturer tendens til å forringe kvaliteten. Masser noen dråper hvetekimolje inn i hodebunnen, enten hele eller i bestemte steder hvor du vil at håret til å vokse raskere. Massasje selv kan være gunstig, da det trekker blod til hodebunnen området, bringe ekstra næringsstoffer som kan fremme hårvekst og sunne hårsekker. Massasje hvetekimolje inn i hodebunnen på en daglig basis. Selv om raskere hårvekst oppstår ikke - og ofte er det doesnt - det vil gjøre din eksisterende hår sunnere.