Digidexo.com

Hvordan få gratis Drug Abuse Hjelp Online

Hvordan få gratis Drug Abuse Hjelp Online


I person, er profesjonell terapi alltid det beste alternativet for narkotikamisbruk hjelp, men mange søker nå gratis på nettet narkotikamisbruk assistanse. Uansett hvordan du velger å søke hjelp, ved å lese dette du gjør et viktig første skritt på veien til utvinning. Følg denne veiledningen for å finne gratis narkotikamisbruk hjelp på nettet og lese tips og advarsler på slutten etter andre måter å få hjelp.

Hvordan få gratis Drug Abuse Hjelp Online

Gratis Drug Abuse Hjelp

•  Lag en forpliktelse til å få hjelp for din rusmisbruk. Fortell noen du stoler på om din forpliktelse til å bli edru. Den amerikanske SAMHSA (Substance Abuse and Mental Health Services Administration) legger ut en rekke publikasjoner hvert år, og mange liste dette som den beste første skritt til utvinning.

Analysere atferd. Du reagerer best på autoritet gjøre? Vil gruppepress være et problem for deg? Har du behov for en gruppe å sette å bidra til å gjenopprette fra din avhengighet?

Bruk din analyse for å avgjøre den beste form for behandling for deg. Velg mellom nettfora for Rusmisbrukernes, online samtaler med helsepersonell eller informativ how-to (r) på narkotikaavhengighet rehab.

Hvis du tilbakefall, starte på nytt. Narkotika-rehabs.org sier "I stedet for å være nedslått, er det bedre å finne ut hva du kan lære av et tilbakefall."

Hint

  • Forskning lokale psykiske helseorganisasjoner for tjenestene de tilbyr. Distansere deg fra alt og alle som er knyttet til bruk av narkotika. Hold en dagbok eller kalender av din nøkternhet. Hvis du falle for fristelsen, innrømme det, gjøre oppmerksom på hvorfor, og recommit deg selv til nøkternhet.
  • Plutselige tilbaketrekning fra enkelte stoffer, inkludert alkohol, kan være dødelig. Søk øyeblikkelig medisinsk intervensjon hvis du utvikle hallusinasjoner, skjelvinger, brystsmerter, kortpustethet eller andre alvorlige symptom. Kontakte lege eller psykiske helsetjenester hvis du finner deg selv opptatt med tanker om selvskading eller selvmord - dette kvalifiserer som et medisinsk nødstilfelle.