Digidexo.com

Hvordan spise for å få vekt

Hvordan spise for å få vekt


Det legges ofte vekt på å spise sunt å gå ned i vekt, men det er også folk som trenger å spise for å få vekt. De kan oppnå dette bare ved å gjøre noen endringer i kostholdet og helsevaner. Utarbeide en skikkelig plan vil jevne prosessen uten å øke vekten unhealthily og for raskt.

Hvordan spise for å få vekt

•  Øk kaloriinntaket. Før du begynner å spise som om det ikke i morgen, husk at, akkurat som det er en vitenskap å miste vekt, er dette sant, så vel for å få vekt også. Start med å observere dine nåværende matvaner og hvor mange kalorier du forbruker. Over tid vil du sakte øke dette beløpet til å få vekt sunt. Prøv å øke kaloriinntaket med 200 kalorier om dagen til du er komfortabelt forbruker mer kalorier en dag på målet ditt.

Sug i stivelse. Stivelse som de som finnes i hvitt brød og pasta vil bidra til å fremme vektøkning. Hvitt brød er faktisk en av de mest fetende mat som forbrukes av mennesker på en jevnlig basis. Å spise en ekstra skive med måltider vil snike i sårt tiltrengte ekstra kalorier uten gorging deg selv på en gang. Poteter er også en god kilde til stivelse.

Endre måten du tilberede mat for å legge til kalorier. Dette betyr ikke at du nødvendigvis trenger å ofre helsen. Ta knekken på matvarer, for eksempel, ville legge kalorier, men i stor grad øke helserisiko. Unngå dette ved hjelp av sunnere oljer, for eksempel peanøtter og olivenoljer. Forbered matvarer ved hjelp av mer fetende ingredienser som ekte smør og melk.

Accessorize måltidet. Legge noen rømme til taco eller noen kremost til dine bagel vil bidra til å øke kalorier. Accessorizing hvert måltid med små statister som majones på brødskiven vil i mange tilfeller forbedre smaken, samt gjøre måltidet større. Siden målet er å øke vekten din, vil du ikke å føle deg skyldig om å spise disse statister.

Legg til et kakestykke. Gjør dessert am viktig del av middagen, som det vil hjelpe deg til å spise mer og gjøre det morsomt. Snacking mellom måltidene på mat som peanøttsmør dyppet selleri er en sunn måte å pakke på pounds også. De fleste mennesker trenger ikke å bli tvunget til å spise noe søtt; selv om du ikke ønsker å gjøre ørkenen eller snack for usunn, liten, kontrollert av mengder av overbærenhet er akseptable.

Hint

  • Konsumere mat som er høy i karbohydrater, for eksempel søt frokostblandinger, vil hjelpe deg å pakke på pounds raskere. Å gjøre din drikker teller - slik som å erstatte vann med brus, milkshake og juice - vil også hjelpe deg til å legge på seg.
  • Ikke gå på noen vekt-kontroll kosthold før først å konsultere lege.