Digidexo.com

Hjerte dietitians

Hjerte dietitians


Mange hjertelidelser kan forbedres ved å arbeide med en ernæringsfysiolog eller kvalifisert ernæringsfysiolog. Flertallet av hjerte ernæringsfysiologer er funnet arbeider i hjerterehabiliteringsprogram for å bistå klienter i utvinningen av hjerteinfarkt, hjerneslag eller kirurgi.

Ernæringsfysiolog lærer kunder måter å endre matvaner, flytting blodtrykk og fettstoffer i blodet i en ønskelig rekkevidde og redusere vekt. Dietter med vekt på å redusere saltforbruket, spise riktig type fett og øke fiber sette mindre stress på hjertet og redusere risikoen for tilbakevendende hjerteinfarkt og hjerneslag.

Ferdigheter

Å arbeide i et hjerte innstillingen krever aktiv lytting og evnen til å følge et sett med regler i en bestemt rekkefølge. Kritisk tenkning og solid evne til problemløsning er en forutsetning. Analytisk og Deduksjon er nødvendig for å tolke en kombinasjon av kardiale risikofaktorer slik som fedme, høyt blodtrykk og forhøyet kolesterol, ofte til stede på samme tid.

En spise programmet er utviklet for å oppmuntre etterlevelse mens adressering andre faktorer som matallergier, misliker, kulturelle preferanser og tilgjengelighet av mat til et gitt individ. Evnen til å arbeide med data og å kommunisere det til andre er en viktig rolle kostholdsekspert / ernæringsfysiolog.

Skaff din grad

Å arbeide i en hjerte innstilling, må du skaffe et diettmat grad fra en institusjon med et studieprogram som er både godkjent og akkreditert av American Dietetic Association (ADA). ADA er den største gruppen av ernæring fagfolk i USA. Et bredt spekter av kurs som du vil ta mens forfølge din bachelorgrad i dietetics vil omfatte biologi, kjemi, anatomi, fysiologi, ernæring, ledelse og psykologi.

Arbeide i et Hjerterehabilitering Program

De fleste hjerterehabiliterings innstillinger er innenfor et sykehus der overvåking utstyr og akuttinngrep er lett tilgjengelig. Et team av fagfolk, inkludert ernæringsfysiolog arbeider med klienter på en polikliniske basis. Ernæringsfysiolog konsulterer med leger og sykepleiere og tolker laboratorieverdier, vurderer kostholdsmønstre, analyserer næringssammensetningen av mat ved hjelp av dataprogrammer, gir anbefalinger og skjermer fremgang med nøye holdt poster.

Ernæringsfysiolog i denne innstillingen fungerer med kunder både i grupper og med enkeltpersoner på en kontinuerlig basis, og bør forvente å få betalt en gjennomsnittlig årslønn på kr 50.000.

Videre utdanning

Mange av de som ble uteksaminert med en grad i Dietetics forfølge mestere og doktorgrader og deretter sitte for en registrerings eksamen gitt av ADA. En annen rute utdanning ville være internship-programmet. Denne strenge år lang studium omfatter etterutdanningskurs og veiledning av klient-ernæringsfysiolog interaksjoner. Dette vil bli etterfulgt av bestått av en skriftlig eksamen.

Opprettholde livslang Profesjonalitet

For å holde seg oppdatert på feltet, ernæringsfysiologer ta kurs for å bringe sin kunnskap oppdatert møte de nødvendige 75 timers etterutdanning hvert femte år fastsatt av ADA gjennom konferanser og workshops.

En spesialitet gruppe ADA kalt SCAN, eller Sports og kardiovaskulære Ernæringsfysiologer, gir sine medlemmer nettverk erfaringer og muligheter for å fremme faglige mål.