Digidexo.com

Hvordan virker Sugar påvirke hjerterytmen?

Hvordan virker Sugar påvirke hjerterytmen?


Kroppen din bruker maten du spiser som drivstoff. Denne maten blir omdannet til brensel i form av glukose, som er en form for sukker.

Mens sukker gir deg energi, kan høyt blodsukkernivå akkompagnert med høyt kolesterol fører til hjertesykdom. Overflødig sukker lagres i kroppen blir til fett og overvekt, noe som negativt påvirker kroppens evne til å behandle drivstoff riktig. Dette problemet påvirker hjerte-og lungesystemet.

Effekter

Blodsukkernivået påvirke hjertet når nivåene er på ytterpunktene, enten svært høy eller svært lav. Et høyere nivå av blodsukker øker blodtrykket og hjertefrekvensen. Dette fører til hjertesykdommer. Hvis du har lavt blodsukker vil du oppleve en rask puls og en døsig, irritabel svak følelse. Hormonell ubalanse, tretthet, depresjon, panikkanfall og hallusinasjoner er resultater av uberegnelig blodsukkernivået.
Hos spedbarn, kan lavt blodsukkernivå føre til en unormal hjertefrekvens

Glykemisk disregulation

Hypoglykemi (lavt blodsukker) og hyperglykemi (høyt blodsukker) er de to ekstreme forhold av blodsukkeret i kroppen vår. Moderne, stillesittende livsstil og forbruk av fibermangel matvarer føre til en hypoglycemic tilstand. Bukspyttkjertelen reagerer på inntak av raffinert mat. Resultatet kan bli et overskudd produksjon av insulin, noe som kan føre til at blodsukkeret til å falle raskt. Dette kan føre til hjerneskade, depresjon eller bare en følelse av å være uvel, sammen med endringer i hjertefrekvensen.

Forebygging / løsning

Yoga praksis av pranayam, som innebærer systematisk utøvelse av åndedrett, kan normalblodsukkernivået og forbedrer blodsirkulasjonen, ifølge KnowYoga.org. Kanel også hjelpemidler i å stabilisere blodsukkeret, senke fastende serum glukose, blod fett og total kolesterol hos pasienter med type-2 diabetes, ifølge FoodProcessing.com. Kanel reduserer postprandial blodsukker og mage problemer.

Generelt, kan du endre ditt kosthold for å overvinne blodsukker relaterte problemer. Eliminere eller redusere matvarer med høyt sukker og saltinnhold. Spis et utvalg av frukt og grønnsaker. Styr kalorier og porsjonsstørrelser.

Betraktninger

Det er visse fysiologiske og psykologiske faktorer ansvarlig for riktig funksjon av hjertet. Sukker, eller glukose, er en av disse faktorer. Kroppen din produserer glukose ikke bare fra kosten sukker, men fra karbohydrater. Dette er kilden til kroppens energi. Sukker i et balansert kosthold ikke utgjør noen trussel mot hjertet. I dets fravær, blir kroppen hypoglykemiske. Du kan ikke overleve veldig lenge med en sukker nivå som er for lavt.

Identifikasjon

Hvis blodsukkerreguleringen er et problem for deg, sjekk blodsukkeret med en blodsukkermåler tidlig på morgenen. Trening for å bidra til å kontrollere blodsukkeret, blodtrykk og kolesterol, senke risikoen for hjerte-og karsykdommer.