Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med dans DVDer

Hvordan å miste vekt med dans DVDer


Vekttap med diett og mosjon rutiner kan bli kjedelig. Prøv å krydre opp treningen med dans rutiner på DVDer. Enten du liker TV-show, hip-hop dans eller salsa, er det en rekke forskjellige danse DVDer for å legge spenning til deg daglig mosjon.

Hvordan å miste vekt med dans DVDer

•  Beregn ditt daglige kaloriinntak ved å lage en matdagbok i sju dager. Denne journalen vil inneholde alt du spiser og drikker. Gå til online kalkulatorer (se Ressurser) for å finne din hviler metabolic rate. Resting metabolic rate er mengden kalorier som kroppen din forbrenner naturlig uten noen på-purpose trening.

Forskning annerledes trening DVDer som er dans basert. Det finnes ulike dansetreningsøktene basert på populære TV-programmer som kan interessere deg. Forhøre seg med venner, kolleger og familie om de har prøvd noen danse treningsøkter på DVD og sjekk ut de titlene som de foreslår.

•  Beregn nummer eller kalorier som du forbrenner med hver øvelse DVD som du fullfører (se Ressurser).

Bruk DVDer på en jevnlig basis. Konsistens er nøkkelen; du vil ikke miste en kilo med trening videoer hvis du ikke bruker dem regelmessig. Bland de ulike stiler av dans for å bidra til å forhindre kjedsomhet.