Digidexo.com

rengjøring av cpap

CPAP og BiPAP Rengjøring

Pasienter med obstruktiv søvnapné kan kreve en CPAP (kontinuerlig positivt luftveistrykk) eller BiPAP (bi-nivå positivt luftveistrykk) maskin. Disse maskinene blåse lufttrykket til pasientens luftveier for å holde dem åpne under søvn. Trykket hjelper pasienten puster og sove riktig og lindrer symptomer som søvnighet på dagtid, tretthet, dårlig hukommelse og mangel på konsentrasjon. Mange pasienter vil finne det vanskelig å venne seg til å sove med CPAP eller BiPAP maskin. Ifølge Metro Health System, vil holde CPAP eller BiPAP slange og maske ren hjelpe pasienter har en vellykket opplevelse.

Rengjøring CPAP eller BiPAP Tubing og Mask

Hold CPAP eller BiPAP slange og maske ren. Sug masken daglig i en ren vask, ved hjelp av en blanding av flytende oppvaskmiddel og vann. Skyll grundig og luft eller tørk. Desinfiser maske minst en gang i måneden og i tillegg etter behov. Å desinfisere, suge den i en løsning av en del hvit destillert eddik til fire deler vann i 20 til 30 minutter. Skyll grundig og luft eller tørk.

Rens slangen ukentlig, og i tillegg, etter behov. Som med masken, suge slangen i oppvaskmiddel og vann og skyll grundig. Slangen bør henges til tørk for å sikre alt vannet er skikkelig drenert innenfra. Dusjen eller badekaret er et bra sted å henge slangen, siden overflødig vann kan renne rett i avløpet.

Som med masken, bør CPAP eller BiPAP tubing desinfiseres minst en gang i måneden og i tillegg etter behov. Desinfiser slangen med en del hvit destillert eddik og fire deler vann. Skyll grundig og henge til tørk.

Rengjøring av en CPAP eller BiPAP Machine Surface og Filter

Hold den ytre overflaten av CPAP eller BiPAP maskinen ren og fri for støv som kan samle seg. Så ofte som en gang om dagen, eller i det minste ukentlig, spray en vanlig vinduspussemiddel på et håndkle og tørk av overflaten av maskinen. Unngå sprøyting av rengjøringsmiddel direkte på maskinen, siden det kan forårsake skade.

Hold filtrene fungerer som den skal ved å rense regelmessig for å unngå opphoping. Skyll den grå filter en gang per uke med vann og tørk den tørr med et håndkle. Hvis du bruker en hvit filter, bytt den månedlig.

CPAP rengjøring krav

Kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) behandling kan ha en enorm positiv innvirkning på livet til noen som lider av obstruktiv søvnapné. Men som med alle medisinsk behandling, bruk av CPAP ikke bærer noen risiko. En av disse er innføringen av luftveisinfeksjoner som kan det inneholdes i CPAP utstyret selv. En av de beste måtene å unngå risikoen for smitte er å følge en streng rengjøring regime med CPAP-maskin.

Mask Rengjøring

Du bør rengjøre CPAP maske hver dag med varmt såpevann. Bruk en mild, ikke-duftende såpe, for eksempel en melke flytende såpe eller baby shampoo. Skyll masken godt og la det lufttørke.

I tillegg, hver uke bør du demontere masken en hodet utstyr og vaske komponentene ved hjelp av samme teknikk.

Luftfukter Rengjøring

Hvis CPAP maskinen er koblet til en luftfukter, eller om den har en innebygd luftfukter, luftfukterens vanndelen bør tas ut og rengjøres med varmt såpevann hver dag.

I tillegg bør du fjerne eventuelle mineralforekomster i luftfukteren med en mild eddikløsning en gang i måneden.

Air Tube Rengjøring

Luftslangen som forbinder masken og CPAP maskin skal tas ut og rengjøres med varmt såpevann en gang i uken. Skyll slangen, henge den opp og la det lufttørke.

Rengjøring av luftfilter

Luftfilteret ligger på baksiden av CPAP Maskinen bør rengjøres med vann en gang i måneden. Sørg for at det er tørt før det settes på plass. Filteret bør skiftes to ganger i året.

Hvordan å gjøre Baby & Child Sikker rengjøring med grønne produkter

Når du har små barn hjemme, du nøye kontrollere alt som går inn munnen. Men visste du at mange rengjøring produkter du bruker rundt barna kan inneholde farlige kjemikalier? Heldigvis, kan du lage dine egne alternative rengjøringsmidler fra ingredienser du allerede har rundt i huset. Du vil være å beskytte barna dine, og du vil være å holde jorda renere også.

Hvordan å gjøre Baby & Child Sikker rengjøring med grønne produkter

•  Bland tre deler vann med en del destillert eddik i en sprayflaske å rengjøre benkeplater. Tilsett noen dråper av blekemiddel for å rengjøre overflater som har vært i kontakt med rått kjøtt, egg eller fisk. For tunge flekker, bland natron og flytende såpe (som Castille såpe) til de danner en deigaktig konsistens.

Bland en del vasking brus (kaustisk type natron) med en del natron å rense ovnen. Tilsett vann inntil blandingen danner en pasta. Påfør lim på innsiden av ovnen, og la det sitte over natten. Fjern blandingen, og skyll godt med vann.

Bland noen ss. natron med vann for å danne en lime å rense mikrobølgeovn. Påfør blandingen til en svamp, og tørk ut mikrobølgeovn. Skyll godt med vann.

Bland 1 2/3 kopper natron med 1/2 kopp flytende såpe og 1/2 kopp vann for å rengjøre bad fliser, badekar og utsiden av toalettet. Deretter tilsett 2 ss. av eddik og raskt bruke blandingen, skrubb og skyll.

Hell en kopp Borax i toalettskålen og la det sitte over natten for å rense et toalett. Neste morgen, bruke en skrubb børste til å skrubbe bollen. Deretter skylle toalettet.

Bland like deler eddik og vann i en sprayflaske å rengjøre vinduer eller andre glassflater. Spray på glassflater, og tørk av med avisen. Avisen vil redusere streker.

Hint

  • Du kan kjøpe trygge og grønne rengjøringsprodukter i tillegg. Sjekk din nabolaget supermarkeder og helse butikker for muligheter.
  • Minimere behovet for renholdere ved å bruke filtre i dine vasker og badekar, støvsuging ofte og tørke opp søl umiddelbart.
  • Som alle rengjøringsmidler, holde disse produktene ut av ditt barns rekkevidde.

Wound Rengjøring & MRSA

Wound Rengjøring & MRSA


Meticillinresistente Staphylococcus aureus eller MRSA er en stamme av Staph infeksjoner som er resistente overfor de fleste antibiotika. Det finnes to typer av MRSA: helsetjenester-assosiert eller HA-MRSA, og community-forbundet eller CA-MRSA. Som navnene antyder, er HA-MRSA ervervet i helsevesenet som sykehus, dialysesentre og sykehjem av enkeltpersoner, mens CA-MRSA-infeksjon oppstår hos ellers friske individer gjennom kontakt hvor som helst i samfunnet. MRSA varierer i sine effekter, som spenner fra milde hudlesjoner til fatale reaksjoner. Nøye rengjøring såret praksis må bli vedtatt for å hindre MRSA-infeksjon og / eller spredning.

Årsak

MRSA skyldes infeksjon med bakterier S. aureus. Ifølge Mayo Clinic, om lag en tredjedel av befolkningen bærer disse bakteriene på huden eller i nesen, men er ikke syk; disse menneskene er sagt å bli kolonisert. Koloniserte enkeltpersoner kan være uvitende om at de bærer disse bakteriene, men de kan gi dem videre til andre. Staph infeksjon oppstår gjennom direkte kontakt med infiserte objekter eller individer eller med koloniserte individer. Hvis en pasient har noen åpne sår som kutt eller åpninger for IVs og katetre, kan bakteriene skriver inn sitt blodet.

Symptomer

Symptomer på MRSA-infeksjon varierer. Infeksjon kan være lokalisert og resultere i kun mindre hudirritasjoner som en kvise eller en abscess. Når staph trenge blodet de kan forårsake symptomer som feber, hoste, frysninger, smerter, brystsmerter og kortpustethet. Ubehandlet, noen av disse symptomene kan bli livstruende, ifølge Medline Plus.

Behandling

MRSA vil noen ganger reagere på visse antibiotika; vankomycin ofte brukes i behandling av staph infeksjon, ifølge Mayo Clinic. I tilfelle av mindre hud-infeksjoner, kan tappes av abscesser være alt som er nødvendig. Sår bør renses og kledd under sterile innstillinger. Når du skifter bandasjer, bør sår være riktig vannes for å fjerne alle brikkene eller fiber fra forrige bind. World Wide Wounds sier at bruk av sølvbelagte dressinger har vist seg å være effektiv mot MRSA.

Antibiotikaresistens

Antibiotika-resistente bakterier, kjent som superbugs, inntreffer av to grunner. Den første er at bakterier utvikler seg, mutere og tilpasse til en langt høyere rente enn vi gjør på grunn av deres korte reproduktive sykluser. Den andre og mer aktuelt årsak er humant overforbruk av antibiotika. I mange år har folk vært å ta antibiotika feilaktig for forkjølelse og flus, som er forårsaket av virus. Vi bruker også antibiotika i våre såper og rengjøringsprodukter. Selv om dette vil drepe mange bakterier ikke vil drepe alle av dem; de som bærer genetiske mutasjoner som gir resistens vil overleve; disse er bakterier som vil bli "foreldre" av etterfølgende generasjoner av bakterier som vil alle nå bærer disse genene for antibiotikaresistens.

Forebygging

De beste former for forebygging er håndvask, ikke dele hygieneprodukter som for eksempel håndklær eller barberhøvler, holde sårene renset og dekket med bandasjer og insistere på at helsepersonell vasker hendene før du tar på deg. For å hindre spredning av MRSA fra en hudforandring til andre områder av kroppen eller til helsearbeideren, bør arbeidere bærer masker, hansker og kjoler under behandlingen.

Symptomer på sykdom etter Oppvarming Duct Rengjøring

Arbeidere og huseiere rengjøring oppvarming kanaler bør ta forholdsregler for å beskytte øyne og luftveier ved iført vernebriller og maske slik at man ikke støter bakterier eller andre allergener. Disse ventilasjonssystemer er enkle oppvekststeder for alle slags farlige muggsopp og smittsomme sykdommer med symptomer som pustevansker, vedvarende hoste og utslett dukke opp et par dager etter en infeksjon vises.

Pustevansker / lungeskade

Muggsoppsporer finnes i oppvarming kanaler, ved innånding, kan presentere en betydelig helserisiko. Ifølge molodsymptoms.org, kan vanligste symptomene på kortsiktig mold eksponering er hodepine, nysing, kløe i huden sammen med rødhet og irritasjon. De personer som er utsatt for giftige mold over en lengre periode (for eksempel de som rene varmekanal systemer for en levende) kan oppleve slike alvorlige symptomer som lungeskade, hoste opp blod, plutselig astma, kronisk bronkitt, smerter i ledd, kort -term hukommelsestap og mange andre.

Økning i allergiske reaksjoner

Folk rengjøring støvfylte oppvarming kanaler over en kort periode kan oppleve en økning i allergiske reaksjoner på støvmidd, pollen eller andre partikler fanget i systemet. Symptomer kan omfatte hudutslett, hoste, lett feber, rennende øyne, og bihulebetennelse. Iført riktig maskeutstyr under rengjøringen reduserer sannsynligheten en allergisk reaksjon på partikler fanget i ventilasjonsanlegg.

Legionellose

Tette ventilasjonsanlegg er yngleplasser for bakterier. Legionellasykdom vokser aerobt i mørke fuktige områder som er typiske for ventilasjonsanlegg og varmt vann maskiner. Arbeidere rengjøring oppvarming kanaler infisert med bakterier (ved innånding) vil oppleve feber, frysninger, muskelsmerter, tap av koordinering og generelt utvikle lungebetennelse. Sykdommen onsets vanligvis mellom to og 10 dager etter eksponering. Uten behandling er sykdommen vanligvis dødelig.

Rengjørings Briller

Innledning

En måte å ta vare på dine briller er ved å rense dem hver dag. Dette forlenger også levetiden av linsene og ramme. Det er viktig å fjerne ansikts oljer, smuss og skitt fra linsene. Med rene linser kan du se mer tydelig, som er den tiltenkte formål briller. Det er produkter som allerede finnes i hjemmet ditt du kan bruke til å rense briller. For litt ekstra penger kan du kjøpe kommersielle produkter.

Rengjøring med produkter i Kitchen

Det første skrittet til skikkelig rengjøring briller er å skylle dem med vann, som fjerner små partikler du gni inn i linsene når du rengjør dem som kan ripe linsene. Noen optikere foreslår at du rengjøre brillene dine med oppvaskmiddel. Disse produktene vanligvis skjære gjennom olje og sot uten å etterlate en film eller et residuum. Ved hjelp av flytende såpe laget for hendene eller kroppen er et annet alternativ, men sørg for at disse produktene ikke inneholder kremer som vil etterlate rester. Med tommelen og pekefingeren gni cleanser inn begge sider av objektivet og rundt hele rammen. Skyll grundig med varmt vann. Hvis du har tid la briller lufttørke ved å plassere dem med riktig side opp. Aldri sette briller med ansiktet ned, da dette kunne forlate riper. Å tørke glassene raskt bruke en lofri bomullsklut. Unngå bruk av papirhåndklær eller toalettpapir. Begge vil forlate partikler på briller. En annen renere å prøve er hvit eddik. Denne rimelige og naturlige væske inneholder eddiksyre, en mild syre som forsiktig skjærer gjennom smuss og olje på linsene og etterlater dem veldig rent. Skyll med vann eller tørk med en bomullsklut.

Over-the-counter produkter

Det er rimelig kommersielle linse rengjøringsmidler og kluter på markedet. Mange brille rengjøringsmidler kommer i form av en nonaerosol sprayflaske. Ved hjelp av disse produktene er enkelt. I de fleste tilfeller kan du bare sprute noen dråper på glassene, gni forsiktig inn med fingrene og skyll av. To produkter som får gode anmeldelser med forbrukerne er Flents Tørk 'N Clear Brille Cleaner og EyeMagine Brille Spray Cleaner. Et annet alternativ er linse våtservietter. Disse produktene er forbehandlet eller premoistened med et rengjøringsmiddel. Alt du gjør er å trekke ut en tørke, rense briller og kaste bort. Macks Lens Wipes og See-Clear Brille Wipes er to eksempler. Wipes er praktiske fordi de er pakket enkeltvis. Dette gjør det mulig å rense briller uten innlagt vann eller flytende såpe. Wipes koster noen få dollar mer enn spray brille rengjøringsmidler. Et annet alternativ er brillerengjøringskluter. Disse er vanligvis myk, lofri og ikke sliper. Noen optikere gi kundene disse kluter når de kjøper par nye briller.

Liver Rengjøring Diet

Leveren fungerer som et organ som samler næringsstoffer, sender ut avfall og produserer galle, som hjelpemidler i fordøyelsen. Leverproblemer kan føre til tretthet, magesmerter, og tap av matlyst. En av de fantastiske elementene i leveren er at i motsetning til andre organer i kroppen det regenerere celler; derfor, ved å gå på en lever rengjøring diett er du i stand til å forbedre din helse. Bruk noen av disse tipsene for å gi leveren en sunn rengjøring.

Fasting Diet

De første dager av en lever rengjøring diett omfatter faste. Av faste, du tillater leveren å fjerne alle sine giftstoffer. Drikke fruktjuice, grønnsaksjuice, vann og kyllingbuljong. Miso suppe er en lett nok suppe til å være i stand til å spise. Prøv å holde deg til fruktjuice som ikke er lastet ned med sukker. Velg en kylling kjøttkraft som er lav i natrium for å unngå oppblåsthet. Avstå fra å drikke alkohol eller koffein mens du rense leveren. Drikk minst 10 glass 8 oz vann for å rense ut systemet. Når du fordøyelsessystemet har fått litt hvile, er du klar til å introdusere fast føde tilbake i måltidet plan.

Solid Foods

Velg mat som inneholder mye fiber som hele korn, fibrøse grønnsaker, belgfrukter og frukt. Spinat, kål, Brussel tuter og grønnkål er stor for å skylle ut giftstoffer. Få plukke fra alle belgfrukter som pinto, svart og marineblå bønner. Hvete brød, fullkorn pasta og havregryn er perfekte fullkorn plukker. Bygge sunne celler ved å spise de levende enzymer i frukt og grønnsaker. Best hvis spises rå, men hvis du har problemer med gassen i grønnsaker som brokkoli deretter lett damp dem.

Andre Foods

Etter flere dager for å være på solid mat diett, innlemme fisk og magert kjøtt til måltidene. Matvarer som rødt kjøtt, stekt mat, meieriprodukter, bearbeidet mat og fet mat bør unngås når du er på denne dietten. Hvis du er vegetarianer, begynne å spise tofu, tempeh, og soya kjøtt alternativer. Mange på denne dietten begynner å føle energi, lys og en generell følelse av velvære. Hold deg på denne dietten i en uke før du går tilbake til vanlig spising rutine. Mange mennesker har oppholdt seg med den i lengre lengder av gangen, fordi de elsker måten det gjør dem føler. Leveren rensing kosthold er ikke ment å være et vekttap diett eller bodde på i en mannsalder. Det er viktig å få kalsium i dietten på grunn av det faktum at det utelater meieri. Ta en daglig multi-vitamin for å sikre at du får riktig ernæring. Forvente den faste delen å være vanskelig. Hodepine, tretthet og hjernen fogginess er noen av de vanligste symptomene, men mange føler de pay-offs gjøre opp for sine smerter. Gi leveren din en sjanse til å forynge seg selv ved å gå på en lever rengjøring kosthold.

Hva er riktig prosedyre for rengjøring Ears?

Rutinemessig rengjøring av øregangen for å fjerne opphoping av voks er en viktig del av personlig hygiene. Mens det er viktig å fjerne overflate voks for å hindre den fra å bli påvirket i det indre øret, også huske at ørevoks er en del av øret naturlige mekanisme for selvrensende. Følg tipsene nedenfor for å holde ørene i tip-top form.

Misforståelse

Det er viktig å merke seg at det finnes en rekke mer trygge og effektive løsninger for rengjøring av ørene enn den vanlige bomullspinne. Faktisk kan sette inn en vattpinne inn i øregangen bare skyve voksen lenger inn i øregangen, noe som gjør det vanskeligere å fjerne og muligens forårsake ytterligere skader eller problemer med hørselen. Som en generell regel bør det indre øret kanalen aldri behandles hjemme. Besøk en lege for å finne ut hvilket øre-rensing alternativet er best for deg.

Løsning Cleanse

En flytende oppløsning slik som vann eller saltvann kan anvendes for å oppløse ørevoks. Ceruminolytic agenter eller voks-oppløsning løsninger kan bli droppet inn i øret med et øye dropper. Etter at oppløsningen er tilsatt til øret, bør ligge på den ene side for å hindre væsken i å renne ut. Oppløsningen bør stå i noen minutter for å trenge inn i voks.

Stream Cleanse

En lege kan bruke en sprøyte eller annet medisinsk utstyr for å innføre en strøm av oppløsningen inn i øret for å bidra til å fjerne voksoppbygning. Ingen enkeltpersoner skal noen gang forsøke å injisere en strøm av vann inn i øregangen ved hjelp av et instrument som for eksempel en Waterpik som det kan forårsake potensiell skade på trommehinnen.

Verktøy

En lege kan bruke en spesiell medisinsk instrument, for eksempel en sugeanordning for å manuelt dypt rense øregangen. Dette er en mer ekstrem måte å rense ut ørevoks og er vanligvis ikke en nødvendig prosedyre med mindre du har en spesielt høy opphoping av voks av hvis man bruker et høreapparat.

Advarsel

En prosess som kalles øret candling, som innebærer innsetting av en parafin belagt stearinlys inn i øregangen og deretter tenne på, er et populært alternativ øre-rensing teknikk. Når lyset er tent, er det ørevoks trukket opp av ørekanalen og samler seg på bunnen av røret parafin. Selv om voksen er trukket ut, er det risiko forbundet med denne metoden, for eksempel brannskader i hodet, halsen eller i ansiktet fra stearinen, og er ikke verdt risikoen.

Retningslinjer for rengjøring påvirket Ørevoks

Ørevoks er en viktig del av det organ som bidrar til å beskytte innsiden av øret. Derfor bør det bare fjernes hvis den danner en plugg, eller blir påvirket, noe som kan forårsake symptomer som øresmerter eller hørselstap. Ifølge Joe Palca, en forfatter av National Public Radio, ca 12 millioner mennesker i året søke behandling for påvirket ørevoks. Heldigvis, det vanligvis kan behandles ved hjelp av hjem behandlinger. Imidlertid kan mer alvorlige tilfeller krever legehjelp.

Rengjøring Ørevoks hjemme

De fleste tilfeller av påvirket ørevoks kan behandles i den komforten av ditt hjem. Prøv å anvende varme babyolje eller mineralolje i øret to ganger daglig i en uke. Hvis du fremdeles føler irritasjon fra påvirket voks, gå til din lokale stoffet butikken og kjøpe over-the-counter øredråper. Øredråper kan hjelpe myke pluggen voks i øret, noe som vil gjøre det lettere å fjerne. Start ved å anvende noen få dråper i de berørte øret. Ifølge medisinsk nettsted, NHS Choices, du bør da ligge på siden i noen minutter med de berørte øret vendt oppover. Dette vil hjelpe øredråper myke opp voksen. Gjenta denne prosessen to til tre ganger om dagen i opptil fem dager. Den påvirket ørevoks vil begynne å myke opp og skal til slutt komme ut av øret.

Når skal man oppsøke lege

Hvis du ikke har merket noen forbedringer etter en uke med hjem behandlinger og ørevoks er fortsatt påvirket, bør du oppsøke lege. Du bør også planlegge en avtale med legen din hvis du utvikler nye symptomer som feber, vedvarende hørselstap eller alvorlig øresmerter.

Medisinske behandlinger

Legen kan anbefale flere forskjellige medisinske behandlinger for å rense ørevoks. En av de mer populære måter å fjerne påvirket ørevoks er gjennom vanning. Ifølge NHS valg, er det en fremgangsmåte som innebærer å bruke en trykksatt strøm av vann for å fjerne voks oppbygging. Du Legen vil mest sannsynlig utføre denne prosedyren ved hjelp av et verktøy kalt en elektronisk øre irrigator. Dette verktøyet tillater legen å kontrollere mengden av vanntrykket inn i øret. Under prosedyren, legen vil sprute en kontrollert flyt av vann inn i øregangen for å rense ut voksen. Det er normalt smertefri. Men du kan oppleve litt ubehag når vannet blir skjøvet rundt øregangen.

Legen din kan også prøve en teknikk som kalles microsuction å fjerne påvirket ørevoks. Under denne prosedyren, vil legen bruke et mikroskop for å suge ut ørevoks. I tillegg er den aural toalettet annen prosedyre som en spesialist benytter et instrument som kalles Jobson Horne sonden for å fjerne ørevoks, ifølge NHS valg.

Ørebetennelse Rengjøring

Rengjøring er et viktig skritt i å hjelpe deg å komme over smerten og ubehaget ved en ørebetennelse. Det kan gjøre hele forskjellen i hvor raskt du gjenopprette, så lær deg litt om trinnene du kan ta for å sikre at du holde din ørebetennelse ren.

Løsningen

En effektiv løsning for ørebetennelse rengjøring kan være laget av isopropanol og destillert hvit eddik. Eddik er en stor antibakteriell, mens rubbing alkohol også vil desinfisere, bidra til å fjerne overflødig væske og bryte opp blokkeringer.

Ringe og Administrasjon

Bland løsningen i like deler eddik og isopropanol og samle en liten mengde inn i en dropper. Ligge på siden med den infiserte øret vendt opp. Slippe inn tre eller fire dråper eddik-alkohol. Ikke flytt i fem til 10 minutter; deretter sitte opp og samle noen left løsning i en vaskeklut. Deretter bruker du en bomullspinne til å forsiktig fjerne væske eller voks buildup. Gjør dette tre til fire ganger om dagen for varigheten av ørebetennelse.

Tips

For ekstra komfort, spesielt hvis du er i smerte, kan du prøve å plassere en varm klut over øret etter å slippe i løsningen. Dette vil ytterligere bidra til å bryte opp enhver blokkering og kan gjøres mellom behandlingene for smerte. Du kan også ta en over-the-counter smertestillende, for eksempel Tylenol.

Andre Solutions

Hvis du føler at denne løsningen er ikke å bidra til å rydde opp din infeksjon eller du vil prøve noe annet, er det noen andre at-home rettsmidler forvaltes på samme måte: hydrogen peroxide blandet med litt vann, hvitløk juice, eple cider eddik og grapefruktkjerneekstrakt. Du kan snakke med en farmasøyt eller herbalist å finne en som kan fungere best for deg.

Advarsler

Hvis ørebetennelse eller smerte blir mer alvorlig, bør du oppsøke lege umiddelbart.
Hvis infeksjonen ikke har ryddet opp etter en uke eller så, gå til legen din.

Rengjøring av Inner Ear

Rengjøring av Inner Ear


Det indre øret er det følsomme området ligger i den innerste delen av øret som styrer nerver og regulerer balansen, og er utsatt for oppsvulming på grunn av tilstopping. Problemer knyttet til det indre øret er ofte på grunn av tinnitus, en ringing sensasjon på grunn av ørevoks blokkering eller eksponering for høye lyder, ifølge Mayo Clinic. Indre ører krever nøye rengjøring; øret er følsom for fremmedlegemer og midlertidige hørselsskader kan oppstå hvis det er uforsiktig renset.

Rengjøring av Inner Ear

•  Vask utlevering slutten av pipette med varmt såpevann for å desinfisere verktøyet før du bruker den.

Dypp pipetten inn i mineralolje, og klemme gummi slutten av pipetten til å plukke opp oljen.

Bøy hodet til siden, og klem forsiktig gummi enden av pipetten for å dispensere noen dråper av oljen inn i øret ditt. Hold hodet til siden i noen minutter, slik at mineralolje til å reise gjennom din mellomøret og det indre øret.

Plasser dråper i ørene to ganger om dagen for å myke opp ørevoks buildup, og fylle en ren, gummi-pære sprøyte med varmt vann.

Snu hodet til siden med de berørte øret vendt opp, og trekk øreflippen å rette ut øregangen. Klem gummi-pære sprøyte for å vanne øret, og vippe hodet til den andre siden med den berørte øret vendt ned for å tømme ut vannet.

Pat den ytre delen av øret tørt med et håndkle for å fjerne mineral olje og vann.

Hint

  • Hydrogenperoksid, glyserin eller babyolje er alle egnede alternativer til mykere voks.
  • Kontakt legen din hvis hørselen ikke blir bedre eller hevelse vedvarer etter fem dager med vanning.

Typer Rengjøring Alkohol

Alkoholer er organiske forbindelser med løsningsmiddelegenskaper, fremstilt ved fermentering, destillasjon av råolje og andre metoder. Alkoholer anvendes som brensel, og som komponent av drikkevarer, parfymer og medisinske formuleringer. De blir også brukt som antiseptiske midler og rengjøringsmidler. Tetrahydrofurfuryl, etyl, isopropyl, n-butyl og furfuryl er noen typer av rengjørings alkoholer.

Tetrahydrofurfuryl

Tetrahydrofurfurylalkohol brukes i plantevernmidler og biocid formuleringer, stoff fargestoffer og som rengjøringsmiddel. Ifølge United States Patent and Trademark Office, tetrahydrofurfurylalkohol og den kjemiske forbindelsen limonen er deler av en rengjøring formulering spesielt brukt i elektriske og mekaniske deler for å fjerne flukser, fett, oljer og voks.

Etyl-og isopropyl

Etyl eller etanol og isopropyl er alkoholer vanligvis brukes i stedet rengjøring, melder det amerikanske Environmental Protection Agency i "Guide til Industrial evalueringer for Pollution Prevention og energieffektivitet." Isopropylalkohol blir også brukt som et dehydratiseringsmiddel, et konserveringsmiddel, i kremer og som et laboratoriereagens, i henhold til "Lab Behandling Magazine". Etyl-alkohol er en komponent av hånd desinfiserende geler.

N-Butyl og Furfuryl

N-butyl og Furfuryl alkoholer brukes ofte i industrielle rengjøringsformuleringer. N-butyl alkohol er 9 prosent løselig i vann og løser opp fett, harpiks, lakk og tannkjøtt, ifølge US Environmental Protection Agency. Furfurylalkohol er brukt som en generell renseløsningsmiddel. Furfuryl sin løsemiddel egenskaper kan bli styrket ved moderat oppvarming, noe som bør være lavere enn 167 grader Fahrenheit, når det begynner å fordampe.

Colon & pari Rengjøring

Mennesker som gjennomgår kolon og parasitt rengjøring har vanligvis blitt diagnostisert med en overvekst av candida albicans, en sopp og gjær som lever naturlig i fordøyelseskanalen og tykktarm. Det sopp overvekst kan føre til en rekke symptomer som migrene, matallergier, hud elveblest og selv visse autoimmune sykdommer (dvs. fibromyalgi). En rengjøring hjelper utrydde overflødig candida overvekst og parasitter (dvs. protozoer og nematoder som pinworms) ved å drepe dem ut gjennom kolon renser, endringer i kostholdet og kosttilskudd.

Typer av kolon renser

Parasitter vanligvis inn kolon etter kroppens naturlige bakterier har blitt erodert av overskudd av candida albicans. Candida produserer også giftstoffer som kroppens forsvar prøve å bekjempe dem. Disse enhetene kan fjernes fra tykktarmen og fordøyelseskanalen ved enten å bruke kolon rensing kits eller colonic vanning. Kolon renset vanligvis inneholder en kombinasjon av urter og matvarer som bidrar til å drepe sopp og parasitter (dvs. Senna og hvitløk). Disse substanser kommer vanligvis i form av pulver eller sirup form og kan blandes med vann. Colonic vanning er vanligvis administreres av en lisensiert kolon hydrotherapist. Prosessen innebærer spyle kolon med ozonbehandlet vann for å eliminere candida overvekst, parasitter og giftstoffer. Det er fordeler og ulemper til hver type kolon rens. Colonic vanning kan være mer invasiv og skremmende for folk. En person kan ha overfølsomhet for visse matvarer eller urter i kolon rensing kits. Begge kan effektivt fjerne overskudd av candida og parasitter.

Kosttilskudd endringer

Siden candida albicans trives på gluten og sukker, vil du trenger å gjøre endringer i kostholdet for effektiv kolon og parasitt rensing. Dette kan være utfordrende fordi de fleste kommersielle matvarer, som brød, pasta, korn og kumelk, inneholder gluten. Det er best å begrense gluten og sukker inntaket ved å spise mer kjøtt, poteter, grønnsaker, belgfrukter, mandler og glutenfrie korn. Hvete bør spesielt være begrenset som den inneholder høye nivåer av gluten. Hvis du liker brød eller pasta, kan du spise visse erstatning matvarer som brun ris brød eller pasta. Det er også glutenfri og sukkerfrie snacks og frokostblandinger. Etter hvert som symptomene dine bedre, kan du introdusere gluten og sukkerprodukter i dietten din.

Probiotika og Plante enzym kosttilskudd

I tillegg til kolon rensing, kan du ta probiotika og enzymer. Probiotika er "vennlige" bakterier som kan hjelpe fylle kroppens naturlige bakterier. Disse mikroorganismene kan drepe av candida overvekst og parasitter i tykktarm og fordøyelseskanalen. Plante enzymer kan også drepe overflødig candida og parasitter. Begge disse kosttilskudd er tilgjengelig på helsekostbutikker.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å fjerne overflødig candida og parasitter fra tykktarmen eller fordøyelseskanalen. De med mer alvorlige symptomer kan trenge å bli behandlet for et antall måneder.

Deep Cleaning Vs. Regelmessig Tooth Rengjøring

Deep Cleaning Vs.  Regelmessig Tooth Rengjøring


Alle bør få en tann rengjøring hver seks måneder til et år. Dette inkluderer rengjøring og polering, og er vanligvis ikke altfor smertefullt for pasienten. En pasient som lider av gingivitt eller tannkjøttsykdom kan kreve dype rengjøring, noe som involverer dype skalering og rot planende fra overflaten av tannkjøttet til roten av tannen. Dyp rengjøring er vanligvis anbefalt når tannkjøttet har begynt å trekke vekk fra tennene eller tannsten har samlet på røttene. Ifølge WebMD, dyp skalering kombinert med root høvling er en av de mest effektive måtene å bekjempe tannkjøttsykdom.

Ultralyd Scaling

Den første delen av tradisjonelle rengjørings er fjerning av plakk og tannsten. Plakk er en opphoping av bakterier, syre, mat og spytt. Dreven oppbygging av plakk kan føre til gingivitt, en type tannkjøttsykdom. Tartar består av herdet biter av plakk som holder seg til tennene. Tartar buildup kan føre til at periodontia, der benet rundt tennene blir betent. De fleste tannleger bruker ultralyd verktøy for å rense tennene. Instrumentet vibrerer tennene, banke løs biter av tartar og rusk. Lyden ligner en nervøs hyling eller summing som kan virke høyere siden det er inne i hodet ditt. Instrumentet er avrundet og på ingen måte skarpe. Tiden det tar for å skalere tennene varierer med mengden av plakk og tannsten på tennene.

Hånd Scaling

Etter den innledende skalering, vil tannlegen bruke en buet instrument for å skrape av eventuelle gjenværende tannsten eller plakk. Tannlegen vil skrape langs tannkjøttet, og dette kan skape liten blødning eller ubehag hvis pasienten har sensitive eller betent tannkjøtt.

Polering

Etter fjerning av tannstein og plakk, vil tannlegen bruke en tannkrem med en liten gummikopp som spinner. Pastaen blir tilsatt til begeret og deretter spunnet rundt tennene for å gjøre dem skinnende og glatt.

Fluor

Fluor er påført etter polering for å styrke tennene. Den kommer i ulike smaker. Den fluorid skum eller gel plasseres i tannbrett og plassert over tennene i 30 sekunder. Så eventuelle gjenværende fluor er spytte ut.

Deep Scaling

Dyp skalering er den første del av en dyp rengjøring. Det fjerner plakk og giftstoffer under tannkjøttet. Et verktøy blir brukt til å skrape hele oppbygging og tannsten under tannkjøttet, til bunnen av lommen. Munnen kan bli nummen for denne prosedyren.

Root Høvling

Etter dyp skalering, er root planlegging gjort å glatte roten overflaten, slik at tannkjøttet til å feste seg bedre til røttene som har blitt renset. Det er gjort for å unngå å miste en tann og tann å redusere følsomheten. Root planende gjør det også vanskeligere for plakk å feste til røttene. Avhengig av alvorlighetsgraden og mengden av plakk, kan rengjørings ta mer enn ett besøk å fullføre.

Larver og Wound Rengjøring

Larver og Wound Rengjøring


Mens teknikken har vært brukt i minst et århundre, til nylig leger har blitt reexamining maggot terapi som en alternativ metode å fjerne dødt vev fra sår og sår. I denne behandlingen, er kryp fra den felles grønn-flaske flue sterilisert og brukt til å forbruke vevet før fjerning.

Historie

Sår forbedring på grunn av maggot angrep har vært nevnt så tidlig som det 16. århundre, og ble beskrevet av Baron Dominic Larrey, Napoleons slagmarken kirurg, i 1829. Dette var ikke tilsiktet angrep av vevet, men heller observasjon av naturlig infiserte sår.

Speed ​​of Rengjøring

En studie av Soares et al. i det medisinske tidsskriftet BMJ fant at maggot terapi renset sår en statistisk ubetydelig 2,42 dager raskere enn komparativ hydrogel terapi.

Speed ​​of Healing

Ingen statistisk forskjell i hastigheten for sårheling på grunn av Fluelarver bruk har blitt observert, selv om såret er renset ut raskere.

Kostnad

Den Soares studie fant gjennomsnittskostnadene til å være 40 britiske pounds / dag høyere for maggot terapi løpet hydrogeler, men dette ble funnet å være statistisk ubetydelig tillegg.

Drug Resistance

Mens bruken blant normale pasienter kan være noe bedre enn vanlige behandlinger, er larve behandling et nyttig alternativ til å desinfisere vev som har blitt resistente mot antibiotika.

Lomme Peak Instruksjoner for rengjøring

Den lomme Peak er en topp strømningsmåler er utformet for bruk til å overvåke ytelsen lunge ved å måle den hastighet ved hvilken brukeren kan drive ut luft fra lungene etter inhalasjon et stort ånde. Denne målingen kan informere brukerne og deres leger hvor godt luft beveger seg gjennom lunge luftrom og overvåke endringer i lungekapasiteten. Rengjøring av peak flow monitor på en jevnlig basis er viktig å bidra til å fjerne bakterier og andre bakterier fra enheten, og at den yter godt.

Bruksanvisning

Trekk munnstykket og luftrøret vekk fra hoveddelen av måleren.

Fjern munnstykket fra luftslangen ved å trekke den rett ut.

Vask munnstykket i et par dråper oppvaskmiddel og varmt vann og virvle rundt å rengjøre. Skyll godt og sett til side for å lufttørke.

Sett luftrøret i en blanding av destillert vann og noen få dråper av oppvaskmiddel og virvle rundt for å rengjøre. Skyll godt og sett til side for å tørke.

Koble munnstykket til luftrøret og deretter koble til hoveddelen ved å trykke i en rett bevegelse. Tørk hoveddelen med en fuktig klut.

Tips og advarsler

  • Det er beste praksis for å rengjøre meter i løpet av 30 minutters bruk.

Bruk av Pumice for rengjøring av tenner

Bruk av Pumice for rengjøring av tenner


Tannlege laboratorier bruker ulike verktøy og produkter for å rengjøre tennene og kjempe tannkjøtt sykdommer. Alle laboratorier bruker et biprodukt av vulkansk aske for å holde tennene rene. Pimpstein er et produkt som stammer fra vulkansk aktivitet. Vulkansk stein er utført for å skape rengjøring produkter som er relatert til tannarbeid.

Identifikasjon

Pimpstein er hentet fra vulkansk stein og dannet av silica lava som er biprodukt av vulkanutbrudd. Vulkanutbruddet produserer asken som kan kjøles og flyter på vannet slik at lavaen skal samles inn og produsert som et rengjøringsmiddel. Rengjøringsmiddelet kan være i form av en væske, gel eller pulver.

Bruk hos Dental Laboratories

Ved tanntekniske laboratorier og sykehus, er pimpstein et pulver anvendes som et produkt for tannpuss og hvithet, og for å rense tannproteser. Pimpstein ingrediensen kan finnes i andre vanlige rengjøringsmidler, som håndsåpe, kosmetiske rengjøringsmidler og lakker. Som en tannslipende renere, gir pimpstein en dyp rengjøring handling til tenner og fungerer som en agent for å drepe bakterier på tennene før det påvirker tannkjøttet.

Geografi

Pumice finnes i mer enn 50 land, og den største produsenten er Italia. Land som Hellas, Chile, Spania, Tyrkia og USA også produsere pimpstein. Dental selskaper, for eksempel Colgate, kjøpe den rå produkt av pimpstein for å produsere ingrediens i sin produktserie av tannkrem og tenner whiteners.

Bivirkninger

Ifølge Middle-East Journal of Scientific Research, bærer forurenset pimpstein alternative effekter utsette leger og pasienter til ulike bakterier, sopp og hudsykdommer. Hvis en persons tennene er renset med forurenset pimpstein, kan en resultere i sykdom som involverer bekkenet av kroppen og også sårhet i tannkjøttet. Tannteknikere skal sikre at pimpstein er lagret i et kontrollert miljø og brukes før det normale utløpsdato gitt av produsenten.

Fordeler

Når det brukes riktig i en dental laboratorium setting, kan pimpstein komme kundene med dyprens for deres tenner og rengjøring av andre tann elementer. Pumice kjemper også overflate tann bakterier og bakterier som er vanskelig å se med det blotte øye. Fordelene fra rengjøring tennene eller bruke tannkrem med ingrediensen av pimpstein resultater i hvitere og renere tenner.

Invisalign Rengjøring

Invisialign ® er et populært alternativ til tannregulering, hvor en flyttbar og tilpasset plast apparatet brukes til å rette tennene. Med Invisalign, poking og prodding av metall ledninger samt irriterende, stygge parentes er en saga blott. Men aligners må rengjøres regelmessig for å unngå i skjemmende misfarging og lukt.

Invisalign rensesystem

Juster Technology Inc., selskapet bak Invisalign ®, selger også Invisalign Cleaning System ®, et sett med forhåndsdefinerte "krystaller" som blir til en soaking rengjøringsmiddel som fjerner plakk og overflødig rusk fra aligners.

Den største ulempen er imidlertid dens kostnad. Koster omtrent en dollar om dagen, kan det koste oppover på $ 750 for de som må bære Invisalign ® lang sikt.

Tannbørste

Ved hjelp av en myk børste er oppfordret til å hjelpe til med rengjøring av Invisalign ® aligners, men tannkrem ikke bør brukes. Tannkrem inneholder ofte en rekke av slipemiddel som kan føre til riper og estetiske mangler i aligners. I stedet kan rent vann eller en blanding av vann og oppvaskmiddel rengjøre aligners effektivt uten å skade overflaten.

Avslapnings Solutions

Ifølge Animated-Teeth.com, er det en rekke av avslapnings løsninger som effektivt kan brukes til å rengjøre aligners. Før du bruker noen av dem, men, anbefales det at du følger instruksjonene nøye og pass på å skylle bort noen left rengjøringsmiddel før du legger aligners tilbake inn i munnen din.

SonicBrite / Retainer Brite

Disse to er kommersielle rengjøringsmidler som fungerer mye på samme måte som Invisalign rensesystem ® men til en mye billigere pris. I tillegg til den soaking løsning, både av de selskaper tilbyr en vibrerende bad som forbedrer effektiviteten av oppløsningen.

Protese Renseprodukter

Kommer i en rekke former (tabletter, pulver, krystaller og skummer), sprudlende protese rengjøring produkter er en svært kostnadseffektiv måte å rengjøre aligners. I tillegg til en oksiderende forbindelse som fjerner flekker og dreper mikroorganismer, er de også vanligvis inneholder et chelaterende middel (fjerning av tannsten) og en rekke andre egenskaper, slik som vaskemidler, enzymer, fargestoffer, smaksstoffer og dufter.

Hjemmelaget Rengjøringsløsninger

Den billigste måten å rengjøre aligners er gjennom en rekke hjemmelagde fortynnede løsninger. Hydrogenperoksid, blekemiddel eller eddik blandet med vann har alle vist seg å være effektive rensemetoder. Som alltid vil legge en vibrerende bad til mix forsterke virkningen av rengjøringsmetode du velger.

Tips om rengjøring av hjemmet til en kreftpasient

Rengjøring av hjemmet til en kreftpasient kan være en utfordring. Lukt fra rengjøringsprodukter kan være støtende eller til og med utløse kvalme. Hvis pasienten er inkontinent eller har hyppig oppkast, kan disse lukt være gjennomtrengende sengetøy eller tepper. men fordi en kreftpasient kan ha et svekket immunsystem, er det viktig å holde hjemmet ren for å forhindre sykdom.

Hindre lukt

Behandle urin eller spy flekker ved hjelp av et produkt laget med enzymer for å bryte ned rester på tepper eller madrasser. Naturens Miracle er et slikt produkt som er trygt å bruke rundt mennesker og dyr, og har ingen parfyme cover-up lukt.

Unngå å bruke kjemisk spray friskere. Åpne vinduer hvis det er mulig å lufte ut hjemme. Plasser grunne retter av eddik på kjøkkenet for å suge opp matlukt. Dryss natron i søppelbøtter og på teppet for å absorbere lukt.

Rene gulv med vann i stedet for kraftige luktende gulv rengjøringsmidler. Legg om en spiseskje av mineralolje til vaskevannet for å gjøre vinylgulv skinne.

Drep Germs

Rengjøre kjøkkenet nøye for å unngå overføring av matbåren sykdom til kreftpasienten. Hvis du bruker et kjøkken svamp, kjøre det gjennom oppvaskmaskinen hver natt eller zappe den i mikrobølgeovnen i 30 sekunder hver dag. Bytt svampen en gang i uken. Svamper er den perfekte oppvekststeder for bakterier.

Scrub skjærebrett grundig før og etter bruk. Ikke bruk samme bord for kjøtt og andre matvarer. Rengjør søl i kjøleskapet med en gang og kaste ut venstre overs før de begynner å gå dårlig.

Endre sengetøy ukentlig eller når de blir tilsmusset. Bruk plast madrasstrekk for å holde kroppsvæsker fra siver inn i madrassen. Bruk bomull og vaske dem i varmt vann og blekemiddel for å drepe bakterier. Rydd opp urin flekker, avføring og spy umiddelbart. Vask håndklær etter at de har blitt brukt et par ganger. Fuktige håndklær i et fuktig bad tilby et sted for bakterier å formere seg.

Unngå Noise

Støvsuge huset når kreftpasienten er borte eller utendørs hvis mulig hvis støy er belastende. Støy kan noen ganger utløse kvalme eller angst. Vær bevisst på å lage unødig støy ved rengjøring og unngå rengjøring mens pasienten sover.

Legg Beauty

Kok kanel eller vanilje på ovnen for å gi en naturlig behagelig duft til hjemmet hvis kreften pasienten kan tolerere det. Ta med bred bladde planter innendørs for å holde luften renset samtidig legge skjønnhet. Plasser friske blomster rundt huset for å legge til noen hurrarop og søt duft.

Diesel Fuel Rengjøring

Diesel drivstoff lagring er et problem som krever jevnlig vedlikehold. Hvis dieseldrivstofftanker ikke er periodisk opprettholdes deretter tankene blir utsatt for en rekke av diesel drivstoff lagringsproblemer. For å forstå betydningen av diesel rengjøring, er det først og fremst nødvendig å forstå naturen av problemene som påvirker diesel lagring. Disse problemene kan lett løses hvis en vanlig vane av drivstofftankrengjøring opprettholdes.

Symptomer på Diesel Fuel Problem

De mest åpenbare symptomer på diesel drivstoff problemer er overflødig røyk kommer ut av din motor og en illeluktende og slam-fylt diesel. Når sjekket for periodisk rengjøring, hvis drivstoffet ser mørkt og disig, betyr det at dieseltanken har opphopning av mikroorganismer. Periodisk diesel rengjøring er den eneste løsning på dette problem.

For periodisk renhold, er spesielle tilsetningsstoffer lagt til dieseltanken. Ulike selskaper markedsføre disse tilsetnings med forskjellige navn. du må bare finne en som er rimelig og fungerer best på din diesel lagertank.

Andre symptomer

Andre symptomer som indikerer at diesel drivstoff lagring trenger rengjøring er korrodert injektorer eller tett og slimete filtre. Vanligvis bør dieselfilterelementer vare i 1000 timer eller mer, og injektorer skal vare noen 15.000 timer. Men opphopning av slam reduserer levetiden for både filtre og dyser betraktelig. Slammet tresko drivstoffslanger og filtre og får motoren til å røyke.

Vekst av mikroorganismer

En typisk diesel lagring problem er opphopning av alger og andre mikroorganismer i drivstofftanken. Mikroorganismer danne slam og blokkere drivstoffslanger som kommer inn og ut av drivstofftanken. Slammet går også ut over kvaliteten av brennstoffet betydelig. Dessuten slipper deres tilstedeværelse etsende syrer som forårsaker drivstofftanken å ruste, og dermed forårsaker innsig av diesel. Siden mikroorganismer bringe en rekke problemer, ita € ™ s svært viktig å legge til spesielle tilsetningsstoffer i løpet av drivstoff rengjøring.

Opphopning av Wax

Ved lave temperaturer, er det også en risiko for voks eller parafin plugging dieselbrennstoffledninger. Voks eller parafin er en del av diesellinjer, og ved lave temperaturer, størkner parafinen å tette brennstoffledninger. Periodisk vedlikehold av dieseltanken er den eneste løsningen for å takle dette problemet med voks plugging av drivstoffslanger.

Diesel Fuel Rengjøring

Tillegg av tilsetningsstoffer er den eneste måten å bli kvitt de diesel problemer. Men å finne den rette tilsetningsstoff for diesel rengjøring kan være et problem fordi hyppig tillegg av biocider kan øke bekymringer av diesel drivstoff lagring i stedet for å redusere dem. Du bør finne et tilsetningsstoff som fjerner biofilm på dieseltanken uten å hemme drivstoffkvalitet.