Digidexo.com

Natural Acid Reflux Cures

Acid reflux oppstår når saltsyre rømming forbi esophageal sphincter og forårsaker spiserøret vev til å bli irritert. Vanligvis er denne tilstanden kalles halsbrann. Uten riktig behandling, kan det skade spiserøret og forårsake astmaliknende symptomer. Det er mange naturlige rettsmidler du kan prøve å lindre smerten forbundet med syre reflux.

Næringsstoffer

Det er mange næringsstoffer som vil hjelpe til med fordøyelsen, har en alkalisering effekt på magesyre og helbrede skadede spiserør vev. Få de riktige enzymer for riktig fordøyelse ved å ta pankreatin og bromelain. For å lindre halsbrann symptomer, kjøpe papaya tabletter. Vitamin B vil hjelpe til med fordøyelsen og kan bidra til å lindre stress som ofte er katalysator for halsbrann. Acid-Ease er en urt formel som også kan være fordelaktig, eller du kan ta en kombinasjon av kalsium, magnesium og kalium. Disse mineralene sammen har en alkalisering effekt på magesyre som vil binde det og hindre den fra å komme inn i spiserøret.

Natural Cures

Problemet med over-the-counter antacida, er at de inneholder en absorberende mengde av aluminium. En overdreven mengde av aluminium i kroppen har vært knyttet til problemer som Alzheimers sykdom. Sjekk ut urter som aloe vera, kattemynte, ingefær og marshmallow root. Ved å drikke kamille te, kan du lindre symptomer. En annen enkel metode er å drikke en 8 oz. glass vann etter å ha spist. Unngå å drikke væske under måltider unntatt for sipping 1 ss. av eple cider eddik i 8 oz. vann. Kondensere en potet i en juicer og bland det med en lik mengde vann. Drikk potetblandingen tre ganger om dagen. Du kan også juice ett hode av kål eller tre selleristilker.

Livsstilsendringer

Unngå å spise rett før en lur eller sengetid. Ved å holde hodet hevet, reduserer du sjansen for at saltsyre vil stige opp i spiserøret. Avstå fra å konsumere sukker, fet eller stekt mat, koffein, sauser, tomater, krydret mat eller høy-fett oster. Hold deg unna øvelser som legger press på magen, som løping eller vektløfting. Opprettholde stress-reduserende øvelser som turgåing, yoga eller stretching. Ikke ha stramme klær rundt livet.

Ikke overse symptomene på acid reflux. Denne tilstanden kan føre til alvorlige komplikasjoner som Barretts øsofagus, som gjør foringen i spiserøret mer utsatt for kreft.