Digidexo.com

Fordeler med Bio Identisk hormonbehandling

Bioidentical hormonbehandling, ellers kjent som BHRT, er en ny form for hormonbehandling opprettet for å bidra til å lette symptomer på overgangsalder. Disse hormoner kan lages fra enten syntetiske eller ikke-syntetiske kilder, og er antatt å ha den samme type kjemisk struktur som kroppens naturlige hormoner.

Advarsler mot bioidentical hormoner

Før du begynner å studere det som oppfattes fordelene med bioidentical hormonbehandling er det viktig å merke seg at FDA ikke har godkjent bruken. Fordi hormoner er vanligvis avledet fra enten Plant (ex. Yams, soya) eller dyr (f.eks. Hester, ping) kilder, mener FDA disse stoffene for å være "naturlig". Som sådan, bioidentical hormoner ikke kan patenteres og derfor mottar svært lite midler til forskning.

Den manglende evne til å patentere naturlige bioidentical hormoner har ledet noen farmasøytiske selskaper å skape syntetisk hormon erstatning terapi for å erstatte dem. I Europa har det imidlertid vært litt mer forskning, og det antas at bioidentical hormoner er tryggere enn syntetiske hormoner.

Fordelene ved bioidentical hormonbehandling

Det antas at fordelene med bioidentical hormonbehandling langt oppveier risikoen. Bioidentical hormoner har blitt brukt til å behandle pre-menopausal, overgangsalderen og peri-menopausale kvinner. Det antas at kvinner utnytte bioidentical hormonbehandling i stedet for å gjennomgår tradisjonell hormonbehandling vil oppleve mindre bivirkninger fra medisinene selv. Bivirkningene av BHRT vanligvis er hodepine, svimmelhet, kvalme, mild væskeretensjon og ømme bryster.

Noen av de generelle fordeler med bioidentical hormonerstatningsterapi, er som følger:

En personlig behandling Approach

Mange kvinner elsker bioidentical hormonbehandling fordi det fjerner seg fra begrepet en pille å være riktig behandling for alle kvinner. Hvis du velger BHRT du vil arbeide med legen din som vil ta en spyttprøve og deretter bruke den til å finne ut nøyaktig hvilke blanding av bioidentical hormoner er riktig for kroppen din. Farmasøyten vil da blande din personlige blanding som vil bli tatt i form av en krem, pille, injeksjon eller stikkpille.

Vektreduksjon

Mange kvinner som når overgangsalder opplever at deres metabolisme bremser ned, og dermed gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt. Noen opplever at tradisjonell hormonbehandling forårsaker enda mer vektøkning. Hvis du prøver å gå ned i vekt vil du finne at hormonene i BHRT vil øke stoffskiftet og hjelpe deg å miste vekt på et mer fornuftig tempo.

Vaginal Tørrhet og Libido

Med overgangsalderen kommer vaginal tørrhet som, for mange kvinner, er en utrolig ubehagelig tilstand som bidrar til ytterligere skade deres allerede lave libido. Mange kvinner opplever at bioidentical hormonbehandling reduserer eller eradicates symptom på vaginal tørrhet. Med BHRT kan du oppleve at sammen med forsvinningen av vaginal tørrhet er du også opplever en økt libido og sexlyst.

Forbedrede mentale funksjoner

Dessverre mange kvinner går gjennom overgangsalder også begynne å oppleve depresjon. I noen tilfeller er symptomene er milde, men i andre er de veldig alvorlig. BHRT antas å beskytte mot de ville hormonelle svingninger som forårsaker depresjon og angst. Overgangsalderen kan også forårsake hukommelsessvikt og hendelser der synes det umulig å tenke klart. Bioidentical hormonbehandling antas å redusere disse symptomene også.

Andre fordeler av bioidentical hormonbehandling

Det finnes en rekke andre fordeler ved å bruke bioidentical hormonbehandling. De omfatter en reduksjon i forekomsten av hetetokter, redusert nattesvette, færre tilfeller av fibrocystic bryster og forbedret blodstrøm. Noen forskere mener også at BHRT kan redusere forekomsten av osteoporose, selv oppmuntre nye bein vekst.

Sørg for at du diskutere bioidentical hormonbehandling med legen din. Ikke alle leger tror på BHRT og du må kanskje få en second opinion, men sørg for at du lytter til hva legene har å si. BHRT kanskje ikke for alle.