Digidexo.com

Hvordan bygge en personlig Måltider

Hvordan bygge en personlig Måltider


Personlige måltid planer gi deg kontroll over din meny. De lar deg sitte ned og ta informerte, sunn beslutninger om hva du skal spise, som hjelper deg med å unngå siste liten fast food kjøringer og andre nærings fallgruver. En godt designet personlig måltid plan kan også spare deg for penger ved å gi deg et nøyaktig bilde av hva du trenger å kjøpe, eliminere tilfeldig dagligvarebutikk utgifter. Legg inn ditt måltid plan for å ta gjetting ut av hva som er til middag.

Hvordan bygge en personlig Måltider

•  Vurder dine diettbehov. Få anbefalinger fra legen din, eller ta kontakt med din diett plan. Vite hva slags mat du bør unngå og hva du bør spise.

Sjekk hva du har på hånden. Ta oppmerksom på hvilke elementer som må brukes opp snart og hvilke elementer du allerede har i pantry. Begynne å bygge din måltidsplan rundt elementer du har på hånden.

Lag en tabell eller bruke en pre-laget figur, som den leveres av Vermont Department of Health (se Ressurser). Liste hver dag i uken på venstresiden av kartbildet. Skriv følgende kategorier øverst: frokost, lunsj, middag, snack. Legg til flere kategorier hvis du spiser flere små måltider i løpet av en dag, eller færre hvis du unngå snacks.

legge til kolonner i diagrammet som svarer til spesielle behov. Legg en plass å telleapparat opp totale kalorier, natrium, mettet fett, karbohydrater og andre næringsstoffer du er interessert i tallying.

Begynn med området på diagrammet tilsvarer mandag frokost. Skriv hva du ønsker å spise til frokost. Flytte til mandag lunsj delen av tabellen og fyll inn hva du ønsker å spise. Fortsett til du har et måltid i hver av kategoriene for hver dag.

Vurder dine ingredienser. Benytt deg av alle elementene du vil kjøpe. For eksempel, hvis du har kornblanding til frokost, vil du ønsker å bruke opp kornblanding og melk før de går dårlig. Hvis du har en lunsj som involverer en halv løk, vil du ønsker å planlegge en annen måltid som vil bruke den andre halvparten av løken.

Undersøk dine valg. Bruk en ressurs som det amerikanske Department of Agriculture Meal Planning Assistant til å finne ernæring informasjon om dine matvalg. Telleapparat opp summene for hvert måltid eller dag for noen næringsstoffer du sporer. Foreta justeringer som er nødvendig.

Hint

  • Sammenligne din måltidsplan til salgsløpesedler og kuponger og gjøre små endringer som er nødvendig for å spare penger på våre dagligvarer regningen.