Digidexo.com

De beste måtene å senke LDL

The National Cholesterol Education Program (NCEP) Expert Panel på avdekking, vurdering og behandling av høyt kolesterolinnhold i blodet hos voksne tyder kolesterol testing hvert 5. år for alle over 20 år. Fasting for 6- til 8-timer er nødvendig før blodet er trukket til å bli testet for LDL og HDL-nivåer og triglyserider. Testresultatene for ditt lipidpanel vil ta cirka en uke å behandle på lab. Skulle testene viser høye LDL nivåer, må du begynne en mer effektiv diett og treningsprogram.

Trening

Begynn sakte gjør en lett og enkel øvelse rutine som ikke er altfor taxing. Kjører på stedet er greit å begynne med, og krever ikke medlemskap på et treningsstudio. Utfør øvelsene på hva noensinne tidsplanen er bra for deg, selv om du trener nær leggetid en tendens til å holde deg våken. Mosjon i løpet av dagen; i morgen eller etter lunsj vil ikke forstyrre dine gode søvnvaner. Gradvis øke mengden av tiden du bruker på å trene til du kommer 45 minutter til en time med trening tre ganger per uke.

Havregryn & Korn

Spis rikelig med fiber-rik mat som havregryn, Cheerios, havre-kli, hele korn, og usøtet korn. Havregryn vil redusere LDL nivåer ved å bare spise en bolle hver dag i en måned. Spiser havregryn hver dag kan redusere dårlige kolesterolet med opp til 30 poeng.

Frukt og grønnsaker

Spis rikelig med frisk frukt til å forsyne kroppen med fiber og gi den næring du trenger for optimal helse. Epler, appelsiner, grapefrukt, pærer, jordbær og melon er alle sunne valg for å redusere LDL nivåer. Spis rikelig med mørkegrønne grønnsaker som spinat, grønnkål, og nepe greener å forsyne kroppen din med antioksidanter for å øke immunsystem samt redusere plakk bygge opp i arteriene.

Laks & Omega 3

Spis villfanget Alaskan laks minst en gang i uken for en omega-3 boost. Laks er rik på omega-3, essensielle fettsyrer som er kjent for å redusere LDL-nivå i blodet og øke det gode kolesterolet (HDL). Fiskeolje kosttilskudd inneholder essensielle fettsyrer og kan tas i stedet for å spise laks. Du kan kjøpe fiskeolje kosttilskudd på ditt lokale supermarked eller helsekostbutikk.