Digidexo.com

Spider Vein rettsmidler

Spider årer er en mindre alvorlig versjon av åreknuter. De er forårsaket ved de-oksygenert blod kommer tilbake til hjertet ikke på riktig måte får det på grunn av en defekt ventil i venen. Blood deretter bassenger opp i venene og de kan dukke opp under huden i form av et edderkoppnett. De forekommer ofte på beina og det er noen rettsmidler som kan hjelpe med ubehag som de forårsaker.

Trening

Øvelsen fungerer på to måter. Det bidrar til å holde vekten nede, noe som kan legge mindre belastning på bena, og det bidrar også til å øke blodsirkulasjonen. Løping og gåing er et par eksempler.

Elevation

Når du er i ro, holde bena hevet. Du kan også ligge på ryggen og legg bena opp mot en vegg. Kroppen din vil ved brettet i en 90-graders vinkel i dette tilfellet.

Klær

Bruk klær som ikke er altfor constricting på bena og lysken. Også ha støtte sokker som er laget av elastisk.

Natrium

Natrium kan føre til at kroppen å holde på overflødig vann. Dette kan forverre symptomene på edderkopp årer. Eliminer høye mengder av natrium og salt.

Movement

Langstrakte perioder med sittende og stående kan fremme edderkopp vein symptomer. Hvis du sitter i lang tid, stå opp og ta turer hver halve time. Hvis du står i en lang periode, holde forflytte kroppsvekten frem og tilbake.