Digidexo.com

reseptbelagt bygge opp brusken

Ørevoks bygge opp hos barn

Ørevoks bygge opp hos barn

Har barnet ditt synes å være ignorerer deg når du ringer? Er han ber deg om å gjenta ting du si til ham? Er han klage på en øreverk eller gni øret hans mye? Et besøk til legen din kan fortelle deg om disse problemene er forårsaket av ørevoks oppbygging.

Årsaker

Ørevoks oppbygging hos barn kan skje på grunn av overdreven ørevoks produksjon eller på grunn av elementer som er satt inn i ørene, komprimering ørevoks.

Effekter

Noen barn kan klage over en øreverk eller ringing i ørene hvis de har ørevoks oppbygging. Du kan også legge merke til noen hørselstap hos barnet ditt.

Misforståelse

Det er ikke nødvendig å rense normal ørevoks ut av barnets øre. Ørevoks bidrar til å hindre infeksjoner ved å fange støv og rusk som kommer inn i øregangen.

Forebygging / løsning

Hvis barnet ditt er utsatt for ørevoks bygge opp, kan du bidra til å forhindre eller forsinke den ved å hindre eller nedslående ham fra å sette fingrene eller andre gjenstander i øret hans. Du kan også bruke et hjem rensing kit eller gå til legen din for å ha overdreven ørevoks oppbygging fjernet.

Advarsel

Ear candling, prosessen med å sette et rør i øret og belysning den andre enden, kan forårsake alvorlig skade på det indre øret. På samme måte, ved hjelp av bomullspinner for å rengjøre det indre øret kan kompakt ørevoks og legge til problemet med overdreven ørevoks oppbygging.

Hvordan kan jeg bygge opp Må Sittehøyde på en manuell rullestol?

Hvordan kan jeg bygge opp Må Sittehøyde på en manuell rullestol?


Høyden av setet på en manuell rullestol påvirker hvordan en rullestol-brukeren sitter i stolen, og utfører oppgaver som å nå. Bygge opp setehøyden kan hjelpe rullestolbrukere forbedre sin holdning. Manuelle rullestoler har en fast seteplate høyde, slik at den viktigste hensikten å ha når oppbygging setehøyden er puten som er plassert på stolen.

Hvordan kan jeg bygge opp Må Sittehøyde på en manuell rullestol?

•  Legg lag under puten. En enkel måte å bygge opp setets høyde er å legge til lag i puten. Dette kan være gjennom å legge til håndklær til setet, eller et fastere lag under setet, for eksempel et ark av tre. Dette sikrer at rullestolbrukeren kan sitte høyere i rullestolen.

Endre pute tykkelse. Endring av en pute for en tykkere er en annen måte å bygge opp høyden på setet. Puter er tilgjengelig i en rekke forskjellige tykkelser, og en tykkere man kan tillate brukeren å sitte høyere i stolen.

Endre pute materiale. Rullestolputer kommer i et bredt spekter av materialer, noe som kan ha betydning for hvor høyt brukeren sitter i stolen. For eksempel vil en hard-skum base med en gel-toppet pute gjør det mulig for brukeren å sitte høyere enn ved bruk av en billigere svamppute, som komprimerer lettere. Tenk luftfylte puter, som kommer i forskjellige tykkelser og lar deg justere høyden på en manuell rullestol.

Hint

  • Sørg for at å bygge opp setehøyden ikke påvirker brukerens balanse eller holdning. Brukeren skal være i stand til å drive rullestolen og sitte riktig i setet. Den rygghøyde er en viktig faktor i dette.

Slik unngår du at en Protein Bygg opp på min Kontaktlinser

Alles øyne produsere protein, som normalt spyles vekk fra øynene av tårer og blinker. Men hvis du bruker kontaktlinser, kan proteiner laget av øynene bygge opp på linsene og lage små krystaller som kan irritere deg øyne. Hvis du bruker gass-permeable harde kontaktlinser, kan proteinet bli fjernet av din optiker ved å polere proteinet unna med spesialutstyr. Hvis du bruker myke linser, kan du rense bort mye av proteinet selv.

Slik unngår du at en Protein Bygg opp på min Kontaktlinser

Ta dine kontaktlinser på slutten av hver dag, selv om de er designet for å brukes over natten.

•  Plasser linsen i håndflaten og påfør 2-3 dråper rengjøringsmiddel for myke linser. Gni forsiktig løsning på linsen, rengjør begge sider.

•  Skyll linsen med en jevn strøm av saltvann lagringsløsning for myke linser, og deretter plassere linsen i et kontaktlinseetui som inneholder en fersk saltvannsoppløsning. Aldri tilbake linser for å brukes saltvannsoppløsning, da dette kan føre til bakterier og andre mikroorganismer å feste til linsene.

Skyll linsen av igjen i morgen med saltvannsoppløsning før du setter linsen i øyet. Skyll linsen tilfelle med varmt vann og la den tørke i friluft.

Unn linsene ukentlig med en enzymatisk renere. Rengjør linsene som du normalt ville, og følg deretter instruksjonene på enzymatisk renere pakken for å gi linsene en dyp rengjøring som fjerner sta protein bygge opp.

Bruk en daglig protein remover hvis prosedyrene nevnt ovenfor likevel la protein på linsene. Hvis øynene dine produsere mer protein enn det som kan lett vaskes bort, ta kontakt med øyelege om linser eller slipbar harde linser.

Hint

  • Hvis linsene fortsette å utvikle krystaller eller du har en reaksjon på linserengjøringsprodukter, se din optiker umiddelbart.

Hvordan bygge opp en Toddler immunsystem

Det er sant når folk sier de valgene du gjør nå kan påvirke deg for resten av livet ditt, men småbarn kan ikke lage sine egne livsstilsvalg. Det er derfor det er viktig for deg, som forelder, for å følge nøye med helsen din pjokk. Etablere og opprettholde et sunt immunsystem for pjokk, og du skal legge avgjørende beskyttelse mot sykdom og dårlig helse. Det er mange måter å ernæringsmessig forberede barnet ditt for en sunn fremtid.

Hvordan bygge opp en Toddler immunsystem

•  Gi barnet ditt med en vitamin-og næringsrikt kosthold som er rikt på frukt og grønnsaker. Søtpoteter, appelsiner, blåbær, eplesaus, brokkoli og gulrøtter er alle gode kilder for de essensielle vitaminer og næringsstoffer som vil bygge opp din pjokk immunsystem.

Kontroller at din pjokk mottar alle nødvendige vaksiner for å forebygge sykdom. Rådfør deg med barnets barnelege om alle de typiske vaksinasjons alternativer (f.eks, polio, kikhoste, røde hunder). Vaksinering av barn nå kan bidra til å forhindre dem fra å bli syk senere i livet.

Sørg for at barnet får nok søvn. Studier viser at når en kropp er sliten, det fungerer overtid for å holde hjernen og musklene fungerer, ifølge Toddlers dag. Dette begrenser antall næringsstoffer som er tilgjengelige for å bekjempe virus og forhindre sykdom. Søvn er viktig for ditt barns immunsystem.

amme barnet ditt i opptil 15 måneder, eller så lenge som mulig. Ifølge Toddlers dag er amming den beste måten å øke en babyens immunforsvar. Morsmelk inneholder viktige næringsstoffer som vil bygge opp immunforsvaret og beskytte barn mot framtidige sykdommer.

Ikke røyk. Ikke bare slutte å røyke rundt barnet --- slutte å røyke helt. Passiv røyking er spesielt ille for en pjokk fordi lungene hans ikke er fullt utviklet. Sette et eksempel for pjokk ved å vise ham at du er mot røyking er en annen måte å indirekte hjelpe hans immunsystem. Hvis du røyker, kan barnet være mer sannsynlig å røyke når han blir eldre, noe som gjør ham mer utsatt for sykdom.

Ørevoks bygge opp

Ørevoks bygge opp


Ørevoks (av ørevoks) er et naturlig stoff som er produsert i øret og tjener et helt gyldig hensikt å holde overflaten av kanalen sunn. Hvis den ikke forsvinner på vanlig måte, spesielt hos personer som er utsatt for overproduksjon av stoffet, så vil det sannsynligvis må fjernes.

Identifikasjon

Symptomer på ørevoks bygge opp kan være alt fra ikke-eksisterende til kløe å ringing eller faktisk tap av hørsel. Størrelsen på ørevoks akkumulering ser ikke ut til å påvirke symptomene. Selv store ansamlinger kan være umerkelig.

Fordeler

Ørevoks har gunstige effekter, bidrar til å holde øregangene fuktig og hindre bakteriell fra å ta roten. Normalt er ørevoks fjernes naturlig som den beveger seg fra den indre delen av øret til åpningen. Det det tørker og flak ut av øret.

Advarsel

Forsøk på å fjerne ørevoks hjemme kan føre til mer skade enn godt. Enheter, for eksempel bomull-tipped vattpinner, kan føre til pakking av ørevoks i strammere, som fører til en forstoppelse. Det er best å ha voks fjernes av en profesjonell.

Fun Fact

Angivelig, er ingen poster holdes av størrelsen på bitene av ørevoks, men anekdotiske bevis tyder på at noe på størrelse med en rosin regnes som ganske stort.

Forebygging / løsning

Ørevoks oppløsningsmidler, enten kommersielt eller fremstilt med en 50-50 blanding av sterilt vann og hydrogenperoksid kan programvaren og fjerne noen voks, spesielt hvis kanalen er irrigert etter dette med varmt vann, hvis en person har en perforert trommehinnen.

Svimmelhet fra ørevoks bygge opp

Svimmelhet fra ørevoks bygge opp


Det menneskelige øre er en meget delikat, kompleks, og fremdeles ikke fullt ut forstått struktur. Kombinasjonen av indre, midtre og ytre øret gjør opp våre hørsel og balanse organer. Hørsel og balanse er nært beslektet, så det er ingen overraskelse at overdreven ørevoks kan ha en effekt på likevekt. Denne artikkelen vil forklare hvordan, hvorfor og hva du skal gjøre med det.

Funksjon

Den ytre delen av øret er meget godt kjent for de fleste består av flikene, øregang og trommehinnen. Mellomøret huser de tre minste knoklene i kroppen vår; Disse ben er alle koblet til å danne en kjede. Det første benet kan festes til baksiden av trommehinnen og den siste benet til et lite vindu av kjøtt som fører inn i det indre øret. Det indre øret huser sneglehuset som er et nervesenter for å høre, og den halvsirkelformede kanaler som er et nervesenter for balanse. Begge nervesentre i det indre øret sender signaler til hjernen om hørsel og balanse.

Formål

Ørevoks er produsert i den ytre øregang. Hovedformålet med voks er å smøre svært tynt lag av huden i kanalen, for å holde kanalen sterile, og å frastøte bugs fra å komme inn øret vårt. Gode ​​formål derimot, kan for mye ørevoks forårsake smerte, midlertidig tap av hørsel, og midlertidig svimmelhet. Alle ører er forskjellige, og selv om de fleste produsere samme mengde voks det er den type voks som produseres som kan føre til gjentatt bygge opp i noen ører og ingen i andre. Når det ikke bygger opp blir det veldig merkbar med det første tegnet pleier å være et tap av hørsel.

Årsak

Svimmelhet kan være forårsaket av ørevoks på to måter. Det første scenariet er når voks har bygget opp til et punkt for å fylle kanalen og legger press på eller rundt trommehinnen. Den andre vil være et stykke voks som ligger på trommehinnen forårsaker trykk og / eller bevegelse. Den ører egen renseprosessen er utformet for å bevege voks forover og ut naturlig. Med introduksjonen av bomullspinner vi nå presse voks i ørene våre forårsaker bygge opp eller stykker for å bo i øret.

Effekter

Når et konstant trykk er plassert på trommehinnen det setter en belastning på bein i mellomøret som igjen legger press på de halvsirkelformet kanalene i det indre øret og forårsaker disse nervene å sende en melding til hjernen sier noe ikke rite. Denne kjedereaksjon kan gjøre deg ut av balanse, svimmel, ør og noen ganger kvalm.

Forebygging / løsning

Når ørevoks er fjernet, bør likevekten tilbake til det normale. Når ørevoks er påvirket eller veldig dyp og rørende trommehinnen det skal være profesjonelt fjernet. Ved hjelp av spyle kits hjemme kan gjøre svimmelhet verre ved å legge mer press på trommelen og forårsaker dypere else å skje. En sykepleier eller lege kan trygt fjerne voks på en klinikk eller sykehus.

Du har bare ett sett med ørene for å holde deg balansert og hørsel. Ikke overse begynnelsen tegn på voks bygge opp, konstant kløe eller svie i kanalen, en full følelse i øret, eller lite tap av hørsel. Få voks renset ut før det blir alvorlig og du trenger ikke å lide med ubehagelig svimmelhet som kan være forårsaket av ørevoks bygge opp.

Hva er behandlingen for ørevoks bygge opp?

Små mengder av ørevoks er sunt. For mye ørevoks kan føre til ørebetennelser og nedsatt hørsel. Noen mennesker produserer mer ørevoks enn andre. Noen mennesker vil oppleve øret voks bygge-ups ofte, mens andre aldri vil oppleve en. Ørevoks fjerning blir nødvendig når voks blir påvirket i øret. De behandlinger for ørevoks er enkel og effektiv og kan gjøres rutinemessig eller etter behov.

Manuell fjerning

Leger, øret spesialister, og sykepleiere kan fjerne ørevoks manuelt. Mange i det medisinske miljøet, mener at dette er den beste behandlingen for ørevoks fjerning. En lege kan se inn i øret ditt og finne ut hvor alvorlig forstoppelse er og hvilken behandling alternativet ville være best. Manuell fjerning bør bare gjøres av en lege eller andre profesjonelle. Legen vil bruke en tent undersøke omfang og en voks fjerning skje. Denne metoden kan være den sikreste, men det er også den mest invasive. Manuell fjerning kan variere fra å være litt ubehagelig å ekstremt smertefullt. Hvis manuell fjerning er bare for smertefullt, spør legen din om å prøve en mindre invasiv behandling.

Vanning

Syringing øret, er en standard voks fjerning prosedyre. Denne behandlingen kan gjøres hjemme eller av en profesjonell. En pære sprøyten i brukes til å sprute varmt vann inn i øregangen for å "skylle ut" voks og gjøres best i badekar eller dusj. Hvis ørevoks har herdet, kan syringing være mindre effektive. Putting 02:58 dråper mineral, baby eller olivenolje i øret før skylling gjør syringing mer effektive. Syringing kan forårsake svimmelhet eller smerter, og bør ikke gjøres hvis du har en perforert trommehinne. Forsøk aldri å bruke tann vann piks eller andre vanntrykk enhet å vanne ørene; bruker bare en liten pære sprøyte presset for hånd.

Medisinering

Ørevoks fjerning faller hjelp til å løsne og mykne hard voks, oppløse voks og tørke ut øret for å hindre smitte. Du kan kjøpe, gjøre eller har legen forskrive dråper. De fleste over-the-counter ørevoks dråper inneholder vann, olje og peroxide. Du kan bruke 2-3 dråper mineral, baby eller olivenolje hjemme for å myke opp voks. Bruk 2-3 dråper peroxide å oppløse ørevoks. Drops bør ikke brukes hvis du har en perforert trommehinne. Hvis du er usikker, ta kontakt med en lege før du legger noe i ørene.

Suge

Leger også bruke suge å fjerne ørevoks. En spesialdesignet sugeenheten er plassert i øret, og legen guider suge å fjerne ørevoks. Mange pasienter finner sug for å være den mest komfortable metode for fjerning av ørevoks.

Ear candling eller coning er en gammel holistisk praksis som bruker suge å fjerne ørevoks. En spesiell øret kjegle er plassert inne i øret og den andre enden er satt i brann. Varmen gir et sug når kjeglebrannskader. Kjeglen må tas ut før varmen når huden din. Coning bør bare gjøres av en helhetlig faglig. Ifølge Mayo Clinic, forskning viser at øret koning ikke fungerer, og kan føre til personskader.

Advarsel

Bomullspinner kan forårsake voks bygge opp eller gjøre det verre. Å sette noe i øret for å forsøke å plukke ut voks anbefales ikke. Du risikerer å bryte din trommehinnen eller jamming voks dypere inn i øret ditt. Hvis du føler at du bare ikke kan leve uten bomullspinner, deretter begrense deg til å bruke dem en gang i uken. Bruk en bomullsdott i stedet for å tørke den eksterne delen av ørene dine. Hvis du opplever symptomer på ørevoks bygge opp --- fylde i øret, smerte, kløe eller tap av hørsel --- oppsøke lege før du prøver noen hjemme behandling.

Ørevoks bygge opp Symptomer

Ørevoks er et sunt og naturlig del av menneskekroppen. Ørevoks skilles ut av kjertler i øregangen for å beskytte de skjøre strukturer i det indre øret. Imidlertid kan for mye ørevoks føre til alvorlige helseproblemer.

Betydning

Ørevoks er medisinsk kjent som ørevoks og danner en barriere mellom trommehinnen og det ytre øret.

Effekter

For mye ørevoks kan føre til blokkeringer i øregangen. Disse blokkeringene er dannet av ørevoks og andre partikler (som støv) som har fått fanget i stoffet.

Symptomer

Den primære symptomer på ørevoks bygge opp er en ringelyd i ørene (tinnitus), øret aches, en "blokkert opp" følelse i øret, ørebetennelse og hørselstap.

Forebygging / løsning

Hvis du har noen av de nevnte symptomene bør du først gå til en øre, nese og hals lege for å fjerne blokkeringen og undersøke øret for ytterligere skade. Etter å ha besøkt en øre lege, kan du trygt og effektivt rense ørene ved å kjøpe over-the-counter øredråper som løser ørevoks. Påfør to eller tre dråper inn i ørene og forsegle dem med små biter av bomull. Etter 20 eller så minutter, fjern bomull og skylle øret med varmt vann ved hjelp av en gummi pære sprøyte. Dette løsner og fjerner all ørevoks bygge opp uten å skade øregangen eller indre øret.

Misforståelse

Ved hjelp av bomullspinner for å rense ørene fjerner ikke all ørevoks bygge opp i øregangen og kan være skadelig hvis stakk for dypt inn i øret.

Advarsel

Pass på å følge øret voks fjerning instruksjonene nøye for å unngå å skade det indre øret.

Hvordan bygge opp jern nivåer

Hvordan bygge opp jern nivåer


Bygge opp dine jernlagre kan øke energinivået, bedre arbeid, studier eller idrettslige prestasjoner og styrke immunforsvaret. Trygg øke jern nivåer krever en rekke endringer i kostholdet og daglig vedlikehold, som for eksempel å innlemme absorpsjon hjelpemidler og unngå jern-hemmere. I tilfeller hvor endring eller gjøre tilføyelser til din diett alene ikke er tilstrekkelig, kan kosttilskudd hjelpe bygge og opprettholde sunne jern nivåer.

Hvordan bygge opp jern nivåer

En unngå å spise mat som kan hemme jern absorpsjon, for eksempel sort te, hele korn, soyaprodukter og melkeprodukter, med jernrike måltider. Tanniner fra te og visse næringsstoffer som syrer i korn, proteiner i soya og kalsium i melk redusere mengden av jern som sirkulerer i blodet, noe som kan gjøre at du føler deg sliten og svak.

Pakk diett full av heme eller dyr jern rik mat, for eksempel rødt kjøtt, fisk og fjærkre, og ikke-heme jern rik mat, som linser, bønner, grønnsaker og befestet brød og korn. Selv om kroppen kan absorbere heme jern opp til 33 prosent mer effektivt enn ikke-heme jern ifølge Office of Kosttilskudd, forbruker både daglig kan bygge jernnivåer og holde kostholdet balansert. I tillegg kan noen vitaminer som finnes i ikke-heme matvarer hjelpe til jern absorpsjon.

Innlemme absorpsjon hjelpere, som for eksempel vitamin C rik mat og jern butikkaktivatorer, som vitamin A-rik mat, inn i jernrike måltider. Foods høy i vitamin C inkluderer sitrusfrukter, jordbær, spinat og poteter. Vitamin A rik mat inkluderer gulrøtter, chilipulver, cayennepepper og søtpoteter. Legge til disse jern hjelpere i kostholdet ditt kan øke din skole eller arbeid ytelse og styrke immunforsvaret.

Snakk med legen din om å starte et strykejern supplement diett. Mens jerntilskudd kan være en enkel løsning til et dårlig kosthold eller jernmangel, kan en jern overdose ha farlige effekter på hjerte, lever, nervesystemet og nyrene. Diskutere en jern supplement diett med legen din kan hjelpe deg med å maksimere positive effekter og unngå helse komplikasjoner.

Hvordan bygge opp utholdenhet for Singing

Hvordan bygge opp utholdenhet for Singing


Singing krever vokal utholdenhet, slik at du vil være i stand til å synge i lange perioder uten å oppleve tretthet eller overdreven belastning på strupen og stemmebåndene. I tillegg til å være fysisk sunne og friske, kan du øke synge utholdenhet ved å utføre visse vokale øvelser. Med vanlig praksis, riktig teknikk, som sikrer tilstrekkelig vanninntaket og se hva du spiser, kan du bygge opp din utholdenhet for optimale syngende resultater.

Hvordan bygge opp utholdenhet for Singing

•  Varm opp stemmebåndene i begynnelsen av sang praksis eller før en konkurranse. Oppvarmingsøvelser for stemmen fungerer på en lignende måte til atletisk oppvarmingsrutinene; de både forebygge skader og stølhet skyldes kalde muskler. Forbered din hals og stemme for å synge ved å delta i ulike øvelser, som nynner, noe som gjør en summende lyd gjennom sammenbitte tenner eller synge skalaer å gradvis øke tonehøyde og tone.

Praksis projisere stemmen din under synge økter for å øke utholdenhet. Dette innebærer repetisjon av en øvelse eller aktivitet som vil bygge opp stemmebåndene og muskler som brukes under synge. Projisere stemmen din kan også bistå i å øke abdominal og kjernen styrke, spesielt i mellomgulvet, den muskelen som arbeider for å presse luft ut fra lungene. Dette er viktig fordi styrke er nødvendig for å projisere stemmen din, slik at du kan bli hørt foran et stort publikum.

Drikk rikelig med vann og klare væsker å holde deg hydrert. Dehydrering og tørst kan føre til en tørr munn og kløe i halsen, noe som påvirker din evne til å synge eller snakke ordentlig. I tillegg til å forårsake ubehag, kan en tørr hals føre til vanskeligheter med å svelge og føre til at halsen og stemmebåndene til å stramme og constrict. Hold deg hydrert ved å drikke seks til åtte glass vann om dagen. Pass på å holde en vannflaske med deg under synge økter for å nippe til etter behov.

Spis et sunt kosthold. En næringsrik kosthold er avgjørende for en sunn kropp og mentalt fokusert sinn. Komplekse karbohydrater, magre proteiner og sunt fett er en kilde til viktige vitaminer og mineraler som er nødvendig for normale kroppsfunksjoner, væske og elektrolyttbalansen, årvåkenhet og økt energinivå. Å sørge for at disse fysiologiske betraktninger er i orden vil gjøre deg i stand til å praktisere synge konsekvent, slik at du kan bygge opp utholdenhet i prosessen. Visse matvarer kan må unngås under prøvene, men. Unngå bananer, for eksempel, som stivelsesholdige frukt fôr kan bygges opp i spiserøret og hindre vokalisering. Faktisk er noe mat som kan føre til oppbygging av tykk film best unngås.

Hint

  • Rådfør deg med helsepersonell før du gjør noen kosttilskudd eller trening endringer som kan påvirke din generelle helse. I tillegg må du huske å søke lege hvis du lider av halsirritasjon.

Hvordan bygge opp immunforsvaret etter mye av røntgenstråler

X-stråler, som vanligvis brukes til å diagnostisere og behandle sykdom, avgir stråling bølger for å trenge gjennom hud, bein og vev og produsere et synlig bilde. X-ray teknikere vanligvis bære en bly vest for å skjerme seg mot stråling, men pasientene er direkte eksponert. Traumepasienter, spesielt stikk ofre, gjennomgå en X-ray eksamen noen få timer. Kreftpasienter er også utsatt for svært høye strålenivåer under strålebehandling. Konstant eksponering for røntgenstråler kan ødelegge celler og organer i immunsystemet og øker risikoen for å få kreft. Men det finnes måter å trygt og effektivt bygge opp immunforsvaret etter under flere røntgenundersøkelser.

Hvordan bygge opp immunforsvaret etter mye av røntgenstråler

Konsumere mat rik på vitamin C. Dietter høy i vitamin C er knyttet til forebygging av alle typer kreft, spesielt de som er forårsaket av overeksponering for stråling. Vitamin C øker også immunforsvaret. Gode ​​kilder til dette vitaminet er grønn paprika, brokkoli, appelsiner og meloner. Spis to kopper vitamin-C-rik mat hver dag.

Spis mat med høyt sink hver dag. Dette mineralet styrker immunforsvaret og forbedrer cellefornyelsen. Sink øker også antallet av lymfocytter som strider mot utvikling av kreftceller. Kosten kilder til sink er gresskar frø, poteter, yoghurt og brun ris.

Drikk 1 til 2 liter vann per dag. Å drikke nok vann bygger opp immunforsvaret, hjelper kroppen din i celle regenerering og hjelper leveren og nyrene eliminere giftstoffer, skadede celler, tungmetaller, mikroorganismer og radioaktive rester i form av urin.

Spis mat rik på karotenoider hver dag. Disse antioksidanter styrker immunforsvaret ved å gjøre lymfocytter. Lymfocytter er celler som kan angripe celler som har mutert og slått kreft etter overeksponering for stråling. Gode ​​kilder til karotenoider er tomater, gulrøtter, appelsiner og grønne grønnsaker.

Øvelse daglig. Trene på regelmessig basis kan øke immunforsvaret og hjelper kroppen din skylle ut kreftfremkallende celler gjennom svette og urin. I tillegg kan trening øke blodstrøm, bedre sirkulasjon, slik at alle cellene i immunsystemet bidrar til å eliminere kreftfremkallende raskt.

Hint

  • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på et treningsprogram eller avrusningsbehandling.

Hvordan bygge opp kroppens organer ved hjelp av Mat

Det er en god idé å spise sunn mat. Sunn mat inneholder viktige vitaminer og mineraler. Hvert vitamin og mineral påvirker og fordeler kroppen din på en bestemt måte. Organer kan ikke opprettholde god helse eller fungere ordentlig uten disse vitaminer og mineraler. Når kroppen ikke får dem det lider. Å forebygge sykdom og sykdom, kan du bygge opp dine organer med sunn mat.

Hvordan bygge opp kroppens organer ved hjelp av Mat

Velg flere matvarer fra hver store matvaregruppe - korn, grønnsaker, frukt, melkeprodukter, kjøtt og bønner. Les etikettene på hver matvare du vurdere. Jo høyere prosentandel av hvert vitamin og mineral oppført på etiketten, jo bedre maten er for deg. Velg matvarer som inneholder den mest næringsverdi.

•  Forstå hva hver vitamin og mineral gjør for deg; vitaminene A, B, C, D, E og K all nytte organer på forskjellige måter. Vitamin A bidrar til å sikre normal vekst og helse øyne og hud. Alle B-vitaminer bidra til å normalisere kroppens funksjoner. Vitamin B12 bidrar med ødelagte nerver og blodmangel. Vitamin B6 hjelper kroppen absorbere andre vitaminer og mineraler. Vitamin C bidrar i forebygging og behandling av skjørbuk og anemi. Vitamin C hjelper også til å opprettholde sunne nivå av syre i urinen, noe som letter nyre helse. Vitamin D bidrar til å hindre skjelettsykdommer. Det hjelper med lave kalsiumnivå i blodet, postoperative muskelsammentrekninger og også hjelper kroppen å absorbere andre viktige vitaminer og mineraler. Sollys inneholder vitamin D. Vitamin E er viktig for lav fødselsvekt babyer. En vitamin E-mangel er alvorlig. Vitamin E er blitt brukt som en behandling for fibrocystiske sykdom i brystet, sirkulasjons-problemer, anemi og lungetoksisitet fra luftforurensning. Vitamin K bidrar til å hindre og helbrede blødningsforstyrrelser. Mineraler bidra til å opprettholde en sunn blod, noe som er avgjørende for god organ helse og funksjon. Mineral mangler kan være alvorlige, og kan føre til forstyrrelser så som anemi og tretthet.

Spis sunn mat konsekvent. Hvis du ønsker å forbedre funksjonen av dine organer må du spise sunt hele tiden; spise sunn mat en gang i blant vil ikke gjøre det. Hvert måltid og snacks du spiser bestemmer din generelle helse. Gjør hvert måltid telle ved å inkludere flere sunne matvarer fra flere matvaregrupper for å sikre at du får nok av vitaminer og mineraler som trengs for å opprettholde god organ helse.

Hold en sunn spising journal ved å liste de sunne matvarer du har spist hver dag, og de ​​vitaminer og mineraler de har i dem. Hvis du er virkelig seriøs om å forbedre helsen din, kroppens funksjon og kosthold, opprettholde en daglig oversikt over hva du spiser vil hjelpe deg å spore din fremgang og helsetilstand. Hold styr på maten du liker som er sunt. Dette vil hjelpe deg å gjøre innkjøp av mat lister. Legg merke til hvordan du føler deg hver dag. Oppmerksom på eventuelle symptomer du har, eller eventuelle symptomer du hatt som har gått bort. Over tid vil du legge merke til hvordan spise sunnere mat forbedrer din generelle helse. Du vil bli syk sjeldnere og har færre helseproblemer. Hvis du er overvektig, vil spise sunnere mat hjelpe deg å miste den ekstra vekten. All denne informasjonen bør registreres i din sunn mat journal. Endringer i energinivå bør registreres også.

Snakk med legen din. Hvis du har en bekymring om din helse eller hvordan du føler deg, er det alltid best å snakke med legen din. Legen kan anbefale et vitamintilskudd, som inneholder alle de essensielle vitaminer og mineraler i ett tygge eller lett å svelge pillen. Hvis du føler du ikke får nok vitaminer og mineraler fra maten du spiser er det en god idé å snakke med legen din om å ta et vitamintilskudd. Mange varianter av vitamintilskudd er tilgjengelige over disk på apoteket.

Hint

  • • En feil kosthold kan føre til tretthet og energitap. Når du spiser sunt vil du øke energinivået.
  • Å ta for mange vitaminer og mineraler kan være giftig. Ikke overskrid anbefalt daglig inntak.

Hvorfor Kolesterol og fett bygge opp i årer?

Hvorfor Kolesterol og fett bygge opp i årer?


Kolesterol i seg selv er et fettlignende stoff som er funnet blant fettstoffer i blodet ifølge American Heart Association. Den vitenskapelige betegnelsen for kolesterol buildup i venene er aterosklerose rapporter Mayo Clinic.

Årsak

Kolesterol og fett bygge opp påvirkes av en rekke faktorer. Den viktigste faktoren er for mye kolesterol og fett som finnes i blodet. Høyt kolesterol og fettnivåer i blodet kan skyldes mangel på fysisk aktivitet kombinert med et dårlig kosthold, per National Heart, Lung, and Blood Institute.

Fact

The National Heart, Lung, and Blood Institute forklarer at høyt kolesterol fører til åreforkalkning, forårsaker blodårene til å bli smal. Trange arterier redusere blodtilførselen til hjertet og øke risikoen for hjerteinfarkt.

Symptomer

En av de viktigste problemene rundt kolesterol og fett buildup i venene er at det ikke er noen symptomer advarer Mayo Clinic, som foreslår at du får en blodprøve for kolesterol minst en gang hvert femte år, fordi det er den eneste måten å oppdage kolesterolnivået.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for kolesterol og fett buildup i venene er røyking, fedme, dårlig kosthold, manglende mosjon, høyt blodtrykk, diabetes, og en familiehistorie med hjertesykdom ifølge Mayo Clinic.

Komplikasjoner

The Mayo Clinic advarer at hvis en plakett innskudd (innskudd laget av kolesterol og andre akkumulert materiale) tårer eller brudd fra arterieveggen, kan det resultere i en blodpropp som kan plugge en arterie nedstrøms.

Hvordan bygge opp Breast Milk Forsyning

Selv om amming er en naturlig instinkt, kan det ta babyer litt tid å lære. Derfor er det noen ganger nødvendig å bygge opp morsmelk forsyning, slik at du kan nok trene og mate babyen. Når babyen suger melk fra brystet, utgivelser kroppen hormoner som instruerer hjernen din til å forberede mer næringsrik melk for barnet ditt. Hyppig og ubegrenset amming, som omfatter naturlige melkeproduserende agenter i kosten og unngå melkebegrensende urter er det beste alternativet for å bygge opp din morsmelk forsyning.

Bruksanvisning

I de første ukene etter fødselen, presse ut så mye melk fra brystene som mulig, så ofte du kan. Bruke en brystpumpe for å trekke ut den maksimale morsmelk, da dette utløser kroppen til å øke melkeproduksjonen

amme så ofte babyen vil spise. Dette er avgjørende for en god sykepleier forhold. En god lås vil hjelpe barnet ditt i vekt, sikre tilstrekkelig melk forsyning og lette din ubehag.

Switch sider bare etter ett bryst er helt tom, og alltid tilby det andre brystet for fôring. La barnet bestemme om han eller hun vil ha mer.

komprimere brystet for å presse ut mer melk når babyen din er låst til ditt bryst og suger men ikke drikker. Denne teknikken vil også bidra til en søvnig babyen presse mest mulig melk ut av brystet ditt. Praktisere denne teknikken fra den første dagen av babyens liv å gi barnet ditt maksimale råmelk.

Drikk mors melk te for å øke melkeproduksjonen. Opprettholde et sunt kosthold og svelges bukkehornkløver, alfalfa, velsignet tistel, fennikel frø, havregryn og brennesle å stimulere melkeproduksjonen.

Spør legen din om medisinske galactogogues som Domperidone, Metoclopramide, Chlorpromazine og Oxytocin.

Tips og advarsler

  • Amme babyen din hver to til tre timer på dagtid og hver fjerde time om natten. Ikke mate babyen med makt i de første timene etter fødselen. I stedet oppnå maksimal hud-til-hud kontakt gjennom flere timer med sykepleie; fortsette å prøve før barnet lærer å klinke. Ikke holde seg til en streng tidsplan for fôring, da dette kan påvirke melkeproduksjonen.
  • Hvis det er noen problemer med låsing, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Unngå svart valnøtt og urter som oregano, mentol, persille, periwinkle, salvie, timian, peppermynte, ryllik, sorrel, Robert, sitronmelisse og chickweed, som de er kjent for å redusere melketilførselen. Unngå medisiner som p-piller og antihistaminer, som de kan påvirke melkeproduksjonen. Ikke gå på en diett i minst to måneder etter levering. Unngå flaskemating før babyen er fem til seks uker, og bare introdusere en flaske hvis legen din.

Øvelser for å bygge opp til Gymnastikk Bridge

Øvelser for å bygge opp til Gymnastikk Bridge


I turn, er en bro en forløper til en skjev i ryggen. I en bro, vil du begynne med å ligge på gulvet og deretter presse opp så ryggen er bøyd og utenfor bakken, danner en bro form. Men med en skjev i ryggen, vil du begynne i en stående posisjon, bøyd bakover i en bro. Styrking overkroppen og forbedre fleksibiliteten kan hjelpe deg å bygge opp til en bro og utvikle den fleksibiliteten du vil til slutt må gjøre en skjev i ryggen.

Fleksibilitet Øvelser

For å øke fleksibiliteten, prøv en Cobra positur. Ligg på magen med hendene på bakken foran deg og bena ut bak deg. Skyv deretter overkroppen opp fra bakken, bøyer den bakover. Etter at du har mestret Cobra, prøv en se-så. Ligg på magen med knærne bøyd, så grip anklene med hendene. Rocke frem og tilbake i denne posisjonen, og pass på å løfte overkroppen og deretter hoftene så langt opp fra bakken som du kan.

Ryggøvelser

Tilstanden din rygg og overkropp ved å gjøre en russisk vri. Ligg på ryggen mens bøye knærne, med føttene flatt på bakken. Mens du holder en øvelse ball, løft overkroppen opp fra bakken til om en 45-graders vinkel med gulvet. Når du kommer til oppreist stilling, vri til venstre og deretter til høyre. Neste, sitte i en gjedde, noe som gjør at du bare bøye i hoftene. Hold en øvelse ball med begge hender, strekker det rett ut. Sakte vri til hver side, men unngå å gå for fort eller krummer ryggen din som du går.

Armer og ben

Du trenger en sterk bryst og tonet skuldre og armer for å kunne støtte din vekt i en skjev i ryggen. Gjøre pushups og pullups regelmessig, og bygge opp til flere reps og mer intensitet som du blir sterkere. For å styrke bena, prøv en kombinasjon av knebøy og utfall, og øke vanskelighetsgraden ved å holde vekter som du gjør disse øvelsene.

Bygge opp

Å sakte bygge opp til en bro, begynne med å ligge på ryggen med knærne bøyd og føttene på bakken. Løft hoftene opp fra bakken så høyt som du kan, og gjenta denne bevegelsen fem til ti ganger. Neste, løft overkroppen og hodet opp fra bakken - med hoftene fortsatt på bakken - for å styrke overkroppen. Når musklene ikke lenger riste i løpet av disse bevegelsene, kan du gå inn i en hel bro ved å skyve begge hoftene og overkroppen opp fra bakken samtidig. Å ha en spotter på første forsøk kan hjelpe deg å unngå skader og fall.

Hvordan virker Ear Wax bygge opp?

Hva er ørevoks?

Ørevoks er en substans som produseres av kjertler innsiden av ørene. Normal ørevoks er vanligvis gulaktig til brun i fargen. Ørevoks bare dannes i ytre tredjedel av øregangen og sakte jobber seg ut gjennom øret åpningen. Dette skjer naturlig når folk snakker, tygger, og ellers bevege kjevene. Omsider gamle ørevoks tørker opp, snur seg mot flak og faller ut harmløst.

Formålet med ørevoks

Ørevoks produseres fordi den har et bestemt formål. Det er en viktig del av ørets naturlige renseprosessen. Ørevoks hjelper til med dette renhold fordi den har naturlige smørende egenskaper, og det er også en anti-bakteriell substans. Fordi det er klissete når først produsert, hjelper det å felle smuss og støv før de kan komme til trommehinnen.

Misoppfatninger om Ear Wax

Mange tror at ørevoks må rengjøres jevnlig ut av ørene slik at det ikke bygger opp. Dette er en misforståelse; en usunn oppbygging av ørevoks er faktisk uvanlig. Rengjøring når det ikke er nødvendig kan være mer skadelig enn nyttig, og kan faktisk føre til en opphopning fordi du setter et fremmedlegeme som en bomullspinne inn i øret kan skyve voks ned mot trommehinnen. Wax bør aldri bli skjøvet lenger inn i øret, fordi dette kan føre til blokkering.

Naturlig Ear Wax Build-Up

Selv om det ikke er vanlig for ørevoks bygge opp på egen hånd, kan dette skje med folk som er født med en øregangen som har en sving. Denne tilstanden er kjent som "twisted øregangen", og det kan forstyrre den naturlige veien av voks som det jobber seg ut av øret.

Erkjennelsen Ear Wax Build-Up

Hvis du har en oppbygging av ørevoks, kan du legge merke til at ørene dine føles tørr og kløende. De kan også være smertefullt, og du kan oppleve noen hørselstap. Hvis du opplever disse symptomene, sjekk med legen din før du prøver noe på egen hånd.

Plakk bygge opp i halsen: Er det mulig?

Plakk bygge opp i halsen er ikke mulig. Bakteriene som blir plakk kan bare forholde seg til tannemaljen. Det er en annen bakterier som produserer det ser ut som plakk og kan bli fanget i mandlene. Disse plakk-lignende ansamlinger kan forårsake alvorlig irritasjon i halsen, dårlig ånde, og noen ganger betennelse i mandlene. Det er mange måter å redusere deres forekomst sikkert og i personvernet ditt eget hjem.

Misforståelse

Av og til vil du oppdage små, hvitaktig-gul, illeluktende klumper på baksiden av halsen din. Ofte er disse klumpene er forvekslet med plakk, fordi de ser ut som uregelmessig formede masser av gunk noen ganger funnet på tennene. Disse er ikke plaque vekster, men tonsilloliths, også kjent som tonsil-steiner.

Årsaker

Mandel steiner er forårsaket av opphopning av anaerobe bakterier i lommene på mandlene. Anaerobe bakterier er en type bakterier som ikke kan overleve i oksygenerte miljøer. Mandlene inneholder fordypninger som kalles krypter. Overflaten av mandlene er dannet av et slimmembran kalt den orale mukosa. Munnslimhinnen fjerner døde celler hele tiden. Disse døde cellene er vanligvis vasket bort av spytt, men kan bli fanget i krypter i mandlene. Anaerobe bakterier finner de døde cellene og bruker dem som en matkilde. Ettersom tiden går, disse bakterier og døde celler akkumuleres. Kroppen din reagerer på den utenlandske akkumulering ved å angripe den med hvite blodlegemer. Dette gir de tonsilloliths deres hvitaktig farge. Disse klumpene er ikke ødelagt av hvite blodlegemer, slik at de sitter i halsen groper voksende større over tid.

Symptomer

Mandel steiner skaper en irriterende følelse på baksiden av halsen. De kan føles som begynnelsen på en strep infeksjon. Av og mandel steiner vil løsne spontant fra dypet av mandlene. Folk antar de er biter av plakk fordi det er lite forklaring for deres plutselige opptreden i munnen. Tonsilloliths føre til dårlig ånde fordi de er laget av anaerobe bakterier og døde celler. I alvorlige tilfeller mandel steiner kan forårsake betennelse i mandlene.

Forebygging / løsning

Folk bruker sine negler eller en tannpirker til å skrape en mandel stein ut. Negler er vanligvis skitne så vaske hendene grundig. Bruk hodet av en fuktig bomullspinne til å fjerne mandel stein. Hvis du har en sensitiv brekningsrefleksen disse metodene kan bevise ubehagelig.

Dental vanningsanlegg bruke vannstråler for å skylle hardt for å nå områder i munnen, inkludert mandlene. Vær forsiktig når du bruker en dental vanning systemet som vanntrykket kan rive vev av mandlene. Sett trykket til sitt laveste innstillingen og øke trykket etter behov. Ved hjelp av en dental vanning jet bør ikke irritere dine brekningsrefleksen så alvorlig som en tannpirker eller bomullspinne.

Den mest effektive metoden for å redusere forekomsten av mandel steiner er å bruke oksygen munnhygiene produkter. Disse inkluderer munnskyllinger, nesespray, og tannkrem som dreper lukt-bakterier som fører til tonsilloliths. Drepe disse bakteriene reduserer og i noen tilfeller forhindrer videre produksjon av mandel steiner.

En alvorlig fremgangsmåte for å hindre vekst av mandel steiner er å ha en mandlene. Diskutere andre alternativer med øre, nese og hals lege før du får denne prosedyren.

Advarsel

Før du starter noen medisinsk behandling eller etter noen medisinsk råd, bør du først konsultere legen din.

Hvordan bli kvitt ørevoks bygge opp

Ørevoks buildup kan være frustrerende, som voksen kan lukte eller forstyrre evnen til å høre skikkelig. På samme tid, ved bruk av bomullspinner, for eksempel Q-tips, er sett på som potensielt farlig, ettersom pinnen kan inngi voks dypere i øret eller punktere trommehinnen. Det finnes flere teknikker for å kvitte øret av ørevoks som er trygge og bør bidra til å løsne blokkeringen. Selvfølgelig, hvis du mistenker at noe annet enn ørevoks i øret eller at øret er skadet, se en lege.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt ørevoks bygge opp

Bruke medisin dropper, tilsett noen dråper olje inn i ørekanalen. Gni klaffen like utenfor øret for å hjelpe oljen synke inn i ørekanalen. Gjenta dette to ganger om dagen i opptil en uke. Oljen mykner voks.

Bruk medisin dropper, fyller øregangen med hydrogen peroxide. Ligg på ryggen i 10 minutter til en time for å la hydrogen peroxide å løsne voks. Ikke bli skremt av den boblende lyden forårsaket av hydrogenperoksid. Gni klaffen av øret forsiktig for å sikre at hydrogen peroxide er i øregangen.

Tøm hydrogen peroxide fra øret ved å vippe hodet til den ene siden. En bomullsdott kan brukes til å samle opp hydrogenperoksyd.

Bruk medisin dropper å fylle ørekanalen med varmt vann. Hold det ytre øret opp og tilbake å rette ut kanalen. Etter vanning, tippe hodet til den ene siden, og la vannet renne ut. Bruk en bomullsdott til å samle opp vannet som renner.

Tørk av ytre øret med et håndkle eller hårføner.

6. Gjenta prosessen med mykgjørende og vanning til ørevoks faller ut.

Tips og advarsler

  • Ørevoks fjerning kits kan også være effektivt. De er til salgs på de fleste apotek.
  • Ikke sett inn noe inne i øregangen, inkludert medisin dropper. Ikke grave ørevoksen ut med en bomullspinne eller en finger. Hvis du har mistanke om at trommehinnen er punktert eller at det er et sår i øret, se en lege umiddelbart. Hvis symptomene ikke bedrer seg, se en lege umiddelbart.

Kan Dental plakk bygge opp på drikkeglass?

Kan Dental plakk bygge opp på drikkeglass?


Plakk er et tynt lag av bakterier og sukker som bare danner på tennene. Det er ikke i stand til å danne seg på andre overflater, som drikkeglass. Oppbygning oppstår når forblir plakk på tennene for en lang tidsperiode.

Dannelse

Plakk dannes kontinuerlig i munnen fordi munnen er en naturlig havn for bakterier. Når de får lov til å bygge opp, bakterier i plakk utslipp syrer som spiser bort på tannemaljen, sier colgate.com.

Fjerning

Fjerne plakk ved å børste tennene to ganger om dagen. Plakk oppstår også i mellom tennene og rundt tannkjøttet, så tanntråd for å hindre denne typen plakkakkumulering. Besøk en tannlege for helsesjekk to ganger i året for grundig tannpuss, sier Forbruker Guide to Dentistry.

Impact

Plakk til slutt blir til tartar, en svart, hardt stoff som er vanskelig å fjerne, og syrer utgitt av plakk kan forårsake hull i tennene og tap av tenner. Plakkakkumulering fører også til alvorlige tannkjøtt sykdommer, som gingivitt og periodontal sykdom, sier colgate.com.

Tartar bygge opp

Tannråte og tannkjøttsykdom begynne med plakk på tennene, som kan utvikle seg til tannstein hvis det ikke fjernes ved børsting og bruk av tanntråd. Tartar kan føre til kronisk tannkjøttbetennelse, også kalt gingivitt, som kan føre til alvorlig tannkjøttsykdom. Forebygging av tannstein og ha regelmessige faglige tannpuss er avgjørende for god tannhelse.

Identifikasjon

Plakk er et klebrig, fargeløs substans som inneholder bakterier og sukker, som kan begynne å danne så snart som fire timer etter børsting. Den samler stort sett rundt kantene av fyllinger, sporene på tennene, og langs og like under gummilinjer. Når det ikke er børstet bort med effektive ingredienser eller fjernet av tanntråd, begynner plakk å stivne og til slutt calcifies til tannsten. Et annet navn for tartar, faktisk, er kalkulus.

Betraktninger

Plakk og tannsten begge inneholder syrer som forårsaker tannråte ved å spise bort emaljen på tennene. Tartar tiltrekker seg mer plakk fordi det er mye seigere enn tenner og skaper også mer areal der plakk kan vokse. Mer farlige bakterier kan begynne å bygge opp i tartar, produsere giftstoffer som forårsaker gingivitt. Gingivitt kan føre til periodontitt, hvor giftstoffer angriper og ødelegger bein og bindevev som støtter tennene. Dette kan føre til bentap og løse tenner.

The United States Food and Drug Administration identifiserer tannkjøttsykdom som den viktigste årsaken til voksen tann tap. The American Academy of Periodontology sier at mennesker med alvorlig tannkjøttsykdom er nesten dobbelt så stor risiko for å utvikle hjerte-og karsykdommer, på grunn av stresset av kontinuerlig betennelse i kroppen.

Effekter

Tartar er også et kosmetisk problem. Det er lys til mørk gul eller brun i farge, noe som gjør det synlig når den forekommer utenfor tannkjøttet. I tillegg er tartar mer porøs enn tennene er, så det absorberer flekker lettere, skaper problemer for røykere, eller folk som drikker kaffe eller te.

Forebygging / løsning

Børsting minst to ganger om dagen med en tartar kontroll tannkrem vil fjerne matrester og plakk, og forhindre plakk fra å slå til tartar. Ved hjelp av en elektrisk rotasjon oscillasjon tannbørste også kan hjelpe. Dette er den type pensel tannleger bruker, og er den eneste børsten som kan komme under tannkjøttet og fjerne plakk der.

Fluor er veldig viktig også. Etter tannkrem produsenter begynte å legge fluor til sine produkter på slutten av 1950-tallet, folk oppnådd enorm forbedring i sine kamper mot hulrom, som ble ytterligere hjulpet av lokalsamfunn inkludert fluor i vannforsyningen. Fluor hemmer bakterier og styrker på overflaten av tennene, og dermed hjelpe til å hindre ødeleggelse av tannemaljen.

Tanntråd er viktig fordi børsting kan ikke nå overalt som tanntråd kan. Fordi tanntråd forebygger tartar fra å bygge opp under tannkjøttet, hindrer det gingivitt og periodontal sykdom.

Advarsel

Tannleger og tannpleiere fjerne tannsten i en prosess som kalles skalering, som krever spesielle dental verktøy. Tannleger råde folk til ikke å prøve skalering på egenhånd. Det er veldig vanskelig å få skikkelig oversikt, og også til å jobbe bakover mens du ser deg selv i et speil. Folk er sannsynlig å skade tannkjøttet og kanskje til og med tennene mens poking rundt munnen med skarpe instrumenter.