Digidexo.com

Den beste måten å miste en liten mengde vekt raskt

Ifølge en 2008 gallupundersøkelse, 59 prosent av amerikanerne sier de ønsker å gå ned i vekt. Hvis du er en av dem, og du har et par ekstra pounds du ønsker å bli kvitt, kan du miste en liten mengde vekt på kort tid med en ganske intens kombinasjon av kosthold og mosjon. Sjekk med legen din først for å være sikker på at du er klar til å takle en intens vekttap plan.

Diet

Spise 1200 til 1500 kalorier per dag. Hold en skriftlig oversikt over hva du spiser og måle porsjoner til hvert måltid. Møt din redusert kaloritelling ved å velge mye frukt og grønnsaker, magre proteiner og nonfat meieriprodukter. Hopp over tomme kalorier i matvarer med transfett og mettet fett: smør, margarin, bakevarer og stekt mat er de verste synderne. Også unngå matvarer med høyt saltinnhold og for mange karbohydrater, siden de oppfordrer kroppen til å holde på vann vekt. Ideelt sett bør du spise tre fulle måltider og ett til to mellommåltider hver dag. Etter dette regimet kan hjelpe deg å miste 1 til 2 pounds per uke.

Trening

Trening i minst 45 minutter hver dag. Kardiovaskulær trening som løping eller sykling har størst innvirkning på vekttap. Hvis du følger denne treningen, kan du miste nesten en kilo i uken.

I tillegg til en daglig cardio trening, legge to 30-minutters styrketrening økter hver uke for å hjelpe tone og stramme musklene dine. Du vil legge til en ekstra kvart kilo vekttap hver uke, og bygge muskler vil hjelpe slanke din generelle utseende.

Vedlikehold

Når du mister vekt, holde den av ved ikke å forbruke mer kalorier på en dag enn du forbrenner. Hvis du planlegger å spytte med en stor middag ute, legge til en ekstra treningsøkt til ukentlig rutine. Hvis du savner din morgen kjører, være ekstra årvåken om kaloriinntaket den dagen. Lær å balansere kaloriforbruk og brenne for å opprettholde dine hardt opptjente vekttap.