Digidexo.com

Gjør Protein Shakes arbeid?

Protein shakes kommer i mange former og merker. De kan kjøpes på en helsekostbutikk eller gym som ferdige proteiner eller brukes hjemme i pulverform. De brukes først og fremst til å fremskynde helbredelsesprosessen etter en treningsøkt, samt å bygge kvalitet muskel. Hvorvidt de er effektive avhenger av hvilke mål, og hvis du bruker det rister i forbindelse med en slankere og sunt kosthold.

Protein og kroppen

Protein blir brukt til å reparere muskelvev, produserer hormoner og transport inntatte næring i kroppen. Muskler er laget av cirka 70 prosent vann og 20 prosent protein. Bygge muskelmasse krever ekstra vann og mer energi i form av karbohydrater, i tillegg til mer protein.
Kroppsbyggere ta protein tilskudd fordi de bruker mer av det i trening og trenger ekstra protein for utvinning og vekst. Fitness eksperter anbefaler at idrettsutøvere eller folk som jobber ute ta ca 1,5 til 2,0 g protein per kilo kroppsvekt.

Mål

De fleste som tar protein shakes øve vekttrening. Men alle fitness entusiaster har ulike mål i å ta dem. De har også forskjellige kroppstyper, og deres erfaring varierer veldig. Alles mål er å få muskelmasse, men at bragd er lettere for noen enn andre.
Nybegynneren vektløfter kan ofte gjøre betydelige gevinster med en gang. Hennes muskler svare på de nye kravene som stilles til dem og få større og sterkere. Protein shakes kan forsterke denne prosessen, men det tar også ekstra kalorier for å få muskler. Protein shakes gir byggesteiner for å reparere muskelfibre som blir revet ned under trening. Men for å få full nytte, må vektløfter spise mer kalorier høyt på proteiner og karbohydrater. Karbohydrater gir den ekstra energien som trengs for muskelvekst.
Folk som har trent en stund som regel må jobbe hardere på å lage gevinster. De ofte eksperimentere med flere proteiner og til tider bruke de som inneholder høye kalori nivåer. Kombinert med en høy protein diett, kan de ofte opplever massive gevinster med noen av de høy-kalori proteiner.
Ved vurderingen av om protein shakes arbeid, må du også ta hensyn til din kroppstype. Ectomorphs er naturlig tynne mennesker. For å få fullt utbytte av protein shakes vil de også trenger å spise mye kalorier. Endomorphs er mennesker med tyngre bygger. De har en tendens til å få vekten lettere, og det er vanskelig for dem å brenne fett. Mesomorphs har en mer atletisk bygget. Protein shakes tendens til å fungere svært godt for dem, som de kan få muskler lettere enn en ectomorph uten å sette på fett som endomorph. Å vite din kroppstype er halve kampen i å oppnå treningsmål og drar nytte av protein shakes.

Typer proteiner Shakes

Det finnes en rekke forskjellige typer av protein vibrering og pulver på markedet. Nøkkelen er å velge den som fungerer best. Whey-baserte proteiner er svært populære blant kroppsbyggere. De inneholder det høyeste nivå av protein og raskt å hjelpe til utvinning og vekst. De fleste mennesker kan gjøre lean muskel gevinster. De rett og slett begynne å ta whey protein og spise mer kalorier høy i karbohydrater og protein. For generelle helse, er det viktig å spise en godt balansert måltid rikt på grønnsaker og frukt, også.
For de som ønsker å pakke på ekstra muskler, vektøkning proteiner fungere godt. Noen av disse drikkene inneholder over 40g protein og nesten 1000 kalorier. Musklene vil definitivt vokse med vektøkning proteiner, men de kan også øke kroppens fett nivåer. Det er veldig viktig å spise en mager diett når du tar disse produktene.

Kroppsbyggere har også hatt stor resultater med kreatin, som er en aminosyre. I høye doser, kan det drastisk gi energi er nødvendig for muskelvekst. Kreatin tendens til å fylle musklene med vann og gjøre dem vanskeligere enn noen annen supplement. Noen vektløfting kan sette på 20 kg. av muskel og vekt raskt med kreatin.
Alle liker smoothies og de er enkle å lage. Mange kroppsbyggere blande sine protein shakes med frukt og is i en blender til en forfriskende post-workout drink.

Bestemme på en Protein Shake

Det er nok av bevis der ute som protein shakes hjelp fitness votaries få muskelmasse. Nøkkelen for hver enkelt vektløfter er å kjenne sine mål går inn. Hvis han ønsker å legge til 5 eller 10 kg. av muskler, er alt det tar å legge en god protein supplement sammen med å spise mat med høyt protein og karbohydrater. Karbohydratene bør spises tidligere i dag fordi de brukes for energi. De kan slå til fett i kroppen hvis spist om natten.
Kroppsbyggere har ofte loftier mål og ta flere protein shakes per dag. De kombinerer også vektøkning proteiner med kreatin når de prøver å bulk opp måneder før en konkurranse.

Protein shakes virker. Hvis de ikke gjorde det, ville de sannsynligvis ikke selger så godt som de gjør.

Når du skal ta Protein Shakes

Det er best å ta protein shakes før og etter trening, ifølge ledende myndigheter og fysiologer på protein metabolismen. Å ta en protein shake før trening kan øke energinivået og forbedre treningen. Tar det etter en treningsøkt vil få gjenopprettingsprosessen går raskere. Ofte nybegynnere ta en protein shake etter en treningsøkt, men energidrikker og mat høy i karbohydrater kan også fastsette at ekstra kick på forhånd.