Digidexo.com

Hvordan kan jeg forebygge astma utløst av Sawdust?

Astma er en lungelidelse. Astmaanfall er kan være forårsaket av en rekke støv og allergener, inkludert sagflis, kjæledyr dander og pollen. Når kroppen reagerer på irriterende som forårsaket angrepet, kan den berørte persons luftrom bli betent og hoven, forårsaker pustevansker.

Det er mulig å forhindre at noen astmaanfall ved å identifisere årsaken til angrepet før angrepet starter. Når årsaken til angrepet er blitt identifisert, kan astmasyke ta tiltak for å unngå elementer som utløser deres astma ved å erstatte elementer med ikke-irriterende substitutter eller iført munnbind for å unngå å puste i irriterende.

Bruksanvisning

Forhindre Astma utløst av Sawdust

•  Unngå irriterende. Hvis din astma utløses ved å puste i sagflis, unngå steder der sagflis er ofte til stede, eller som brukes er en god måte å redusere sjansene for lidelse et astmaanfall.

Hvis du må skrive inn et område der sagflis brukes, prøve å begrense eksponeringen ved å bo i områder med god luftstrøm og holde avstand fra irriterende.

Bruk en erstatning. Hvis du har astma som utløses ved eksponering for sagflis og du vanligvis trenger sagflis for noe, bør du se etter mulige alternativer til å bruke. Sagflis kan noen ganger være erstattet med små oppkuttede stykker av gummi-up eller pellets.

Bruk en maske. Astmaanfall blir ofte utløst ved å puste i allergen. Hvis du har til å komme i kontakt med allergenet, bære en kirurgisk maske eller en klut foran munn og nese for å unngå å puste inn avtrekkeren.

Dette er ikke en idiotsikker metode for å hindre astma angrep, men det kan bidra til å redusere eksponering for sagflis som kan føre til angrepet.

Pass alltid på å ta alle lege-foreskrevet medisin for din tilstand. Manglende doser av forebyggende medisiner kan øke sjansene dine for å lide et astmaanfall når de utsettes for irritanter.

Som med alle helsetilstand, jo bedre fysisk form du er i, jo mindre berørte vil være ved et astmaanfall. Hvis lungene dine er friske og du kan puste dypt uten å bli omstendelig mens du utfører vanlige oppgaver og aktiviteter, er du bedre rustet til å håndtere astmaanfall og eksponering for irritanter som kan føre til astmaanfall.

Tips og advarsler

  • Det finnes ingen kur for astma. Ideene som presenteres i denne artikkelen kan bidra til å unngå å utløse astmaanfall, men bør ikke anses som medisinske råd.