Digidexo.com

Hva kan jeg bruke for Misfarging på beina?

Hva kan jeg bruke for Misfarging på beina?


Misfarging av huden på bena kan være forårsaket av graviditet, arr, vein hindringer og til og med diett. Ekspertene på Skinfare si misfarging av huden på bena er vanligvis et resultat av overflødig melanin i huden. Skyggen av misfarging - blå, gul, hvit, rød eller brun - indikerer ofte den underliggende årsaken. Avhengig av årsaken, som kan vanligvis bestemmes av en lege, har du muligheter for å reparere eller kamuflere de problemområder.

Tanning

Hvis problemet området er et fødselsmerke eller andre kosmetiske misfarging, kan tanning jevne ut fargen. Selvfølgelig, hvis soleksponering er et problem, kan du bruke kommersielt tilgjengelige tanning lotions på beina og resten av kroppen din for en uniform glød.

Kirurgi

Hvis problemet kommer fra åreknuter eller andre medisinske tilstander, kan legen din fortelle deg om kirurgi er et alternativ. Dr. Donnica Moore, grunnlegger og president for Sapphire kvinner Health Group LLC, råder pasienter til å "lytte til bena." Hvis de forårsaker problemer - smerter, misfarging eller hevelse - gjøre en avtale med legen din.

Tålmodighet

Økte hormonnivåer under svangerskapet ofte føre til hud misfarging. Hvis svangerskapet er årsaken, være tålmodig. Problemet vil til slutt rette seg selv.

Endring i medisinering

Studier viser at enkelte medisiner føre til misfarging av huden. Hvis du tror dette er tilfelle med bena, kan legen være i stand til å justere medisiner for å lindre problemet.

Garderobe

Selv om det ikke ideelt, hvis ingen andre behandlinger som fungerer på huden misfarging, vurdere iført farget strømpebukse eller slacks å dekke problemområdet.