Digidexo.com

Picnic Foods som kan stå å sitte ute

Picnic Foods som kan stå å sitte ute


Det ikoniske bildet av en familie-picnic kurv sitter på et teppe i en skogkledd lysning kan fort bli til et mareritt hvis du pakker feil mat og ikke holde dem på riktig temperatur. Mange matvarer vil begynne å havnen matbårne bakterier lenge før de nærmer romtemperatur. Hvis du planlegger en piknik eller annen utflukt og ikke har tilstrekkelig kjøligere plass for alle dine mat, planlegge noen retter som kan stå sitte ute på picnic bord hele ettermiddagen.

Frukt og grønnsaker

Råvarer er helt trygt når oppbevares i romtemperatur hele dagen. Dra nytte av dette faktum ved å opprette et utvalg av salater for piknik. Prøv en grønn salat med en italiensk dressing; et brett med diverse hakkede grønnsaker med hummus eller salsa for dipping; og en velsmakende fruktsalat til dessert.

Kjøtt og ost

Skjær harde oster, som cheddar, i terninger, sammen med tørre-spekemat, som landet skinke og salami. Disse matvarer har en lav nok fuktighetsinnhold til å gjøre dem sikre for rom-temperaturlagring. Legg et utvalg av attraktive kjeks, sammen med noen druer eller epleskiver for en nibbling skuffen du kan nyte hele ettermiddagen.

Nøtter

Muttere gi en god bit av protein, mens den er helt trygt å oppbevare ved værelsestemperatur. Bland en gruppe med gammeldags gorp for snacking hele dagen. Denne klassiske blanding av nøtter, rosiner og sjokolade candies kan endres på en rekke måter. Legg tørkede tranebær eller andre bær, bland i sesamfrø pinner eller gullfisk kjeks, og avslutt med solsikke eller gresskarfrø.

Få litt mer nutty godhet med peanøttsmør og andre mutter Butters. Enten du lage din egen eller kjøpe dem friske, mutter Butters er rask og velsmakende på kjeks, brød, selleristilker eller epleskiver. Legg tørket frukt eller frø for litt ekstra smak punch.

Bruschetta

Gjør opp ingrediensene på forhånd for en italiensk klassiker som er helt trygt utenfor. Slice brød av italiensk brød på diagonalen å få tykke skiver. Spre skivene med olivenolje og dryss dem med hvitløk pulver. Toast disse skivene i ovnen og sett dem til side. Hakk tomater og persille, og bland dem med en liten mengde olivenolje og rødvinseddik. Når det er spisetid, øser haug av hakket tomat salat på toppen av ferskt brød skiver.