Digidexo.com

Behandling for babyer med magen influensa

Behandling for babyer med magen influensa


Viral gastroenteritt, også kjent som magen influensa, er en tarminfeksjon forårsaket av et virus som kan føre til diaré, oppkast, kvalme, kramper, og til tider feber. Magen influensa er vanlig i babyer og vil vanligvis gå sin gang over en periode på noen få dager til en uke. Selv om det ikke er noen tradisjonelle medisiner for å kurere magen influensa, er det flere ting som kan gjøres for å hjelpe letthet barnets plager og fremskynde helbredelsesprosessen.

Bosette magen

Ifølge Ohio Health Center, bør du ikke gi mat eller drikke for et par timer etter et anfall av oppkast eller diaré, slik at babyens mage til å bosette seg.

Mikstur Drikke

Ohio Health foreslår å gjenopprette tapt væske i babyens system med re-hydration drikker så ofte som mulig. Unngå vann og i stedet velge drinker spesielt laget for barn og babyer som muntlige re-hydration elektrolyttløsninger.

Diet

Hold babyen på et tørt diett med lett fordøyelig mat som bananer, toast og ris. Ohio Health sier at du bør unngå matvarer som søtsaker og brus.

Formula eller Breast Milk

Ifølge University of Maryland Medical Center, bør du fortsette å mate babyen morsmelk eller morsmelkerstatning sammen med andre lagt ekstra væske.

Ekstra Rest

Per Ohio Health, siden babyens systemet vil bli svakere, tillate så mye ekstra hvile som mulig.

Medisiner

Ifølge University of Maryland Medical Center, trenger antibiotika ikke hjelpe magen influensa og andre medisiner kan forlenge infeksjon. Rådfør deg med barnelege før administrering noen medisiner.