Digidexo.com

Medicaid sykehjem Kvalifikasjoner

Medicare vil bare betale for sykehjem omsorg for kortsiktig, helsemessige forhold. Mest offentlige midler for sykehjem omsorg er betalt av Medicaid. Dette er et program for å hjelpe lav inntekt enkeltpersoner.

Utgifter på sykehjem

Ifølge Georgetown University statistikk, er mest langsiktig omsorg produsert uten offentlig støtte gitt av familier. (Http://www.ltc.georgetown.edu/pdfs/nursinghomecosts.pdf) Tre fjerdedeler av USA langsiktig omsorg utgifter er for sykehjem omsorg.

Omtrent halvparten av alle sykehjem kostnader er betalt av Medicaid. Litt mer enn 25 prosent er betalt av familier. Mindre enn ti prosent er fra privat forsikring. Medicare betaler om lag 12 prosent for kortsiktig, helserelatert behandling bare.

Centers for Medicare og Medicaid Services

Centers for Medicare og Medicaid Services enhet av Department of Health and Human Services bestemmer berettigelse av personer som oppfyller kravene til offentlig finansierte sykehjem omsorg. (Http://cms.hhs.gov/medicaideligibility) Mens lav inntekt er det viktigste valgbarhet kravet, er det ikke det eneste kravet for statlig støtte. Dette byrået betaler leverandørene av tjenester direkte.

Kvalifikasjon

I tillegg til lav inntekt, har Medicaid midler tester for eiendeler og ressurser.

Folk som ikke kvalifiserer for Medicaid assistanse ved første sannsynligvis vil til slutt. Legge inn et sykehjem på en "private betale" rate vil vanligvis koster tusenvis av dollar i måneden. Når enkeltpersoner eiendels faller under den maksimalt tillatte beløpet, vil Medicare begynne å betale for omsorg.

Valgbarhet for Medicaid støtte krever reduksjon av "tellbar" eiendeler til $ 2000, eller mindre. I tillegg må beboeren bidra all hennes månedlige inntekt, inkludert arbeidsgiveravgift, med unntak for en $ 30 til $ 90 "personlige behov kvote."

Det er ikke lurt å prøve å skjule eiendeler. Dette utgjør svindel og kan ha alvorlige straffer.

Care ledere og noen sosialarbeidere er kunnskapsrik om disse økonomiske problemer og tilby hjelp. En vare leder nærheten av deg kan bli funnet på http://www.caremanager.org.

Hvis du har vært å betale for omsorg med egne midler, vil noen stater ikke la et sykehjem sette deg ut hvis du blir kvalifisert for Medicaid.

Statlige programmer

Regler for valgbarhet varierer fra staten som gjør dekningen de gir. De fleste stater har "state-only" programmer for å hjelpe folk som møter deres statens inntekter og andre krav, men som ikke oppfyller Medicaid krav. Å se statens programmer og krav gå til National Association of State Medicaid Directors nettside (http://www.nasmd.org/links/State_medicaid_links.asp) og klikk på staten.

Brukere

Helse- og omsorgsminister Agency for Healthcare Research and Quality sier at fire av ti personer 65 år eller eldre trenger sykehjem omsorg på et tidspunkt i livet. Over 75 millioner baby boomers vil nå 65 år mellom 2011 og 2029.