Digidexo.com

varmetokter kvalme

Hvordan Enkel Kvalme Under en migrene

Hvordan Enkel Kvalme Under en migrene


Som om hodepine smerter var ikke nok, migrenepasienter opplever ofte kvalme også. Faktisk er kvalme andre bare til bankende av hodet i symptomene oppleves av migrenepasienter. Hvis oppkast følger kvalme, eksisterer det en fare for dehydrering. Følg disse trinnene for å lette kvalme som kommer med migrene.

Hvordan Enkel Kvalme Under en migrene

•  Hold deg hydrert. Det er lett å bli dehydrert under et migreneanfall, spesielt hvis du er oppkast eller altfor kvalm å drikke. Prøv små mengder vann, klare brus eller te. Noen mennesker finner lindring ved nipper aloe vera juice eller sportsdrikke.

Snack på noe hvis du vet at en migrene kommer. Akkurat som med morgenkvalme, å ha noe i magen kan holde kvalme unna.

•  behandle migrene. Ofte som hodepine letter, så gjør kvalme. Medisiner som over-the-counter smertestillende midler kan øke kvalme, men det har vært noen suksess på å bekjempe kvalme med reseptbelagte Triptan legemidler.

Ta en titt på urter. Feverfew har en lang historie som en behandling for migrene. Folk bruker ofte ingefær for reisesyke eller å lette kvalme. Begge urter kan tas i kapselform eller som te. Ginger kommer også i godteri og kaker, eller du kan tygge på et stykke ingefær rot.

Spør legen din om anti-kvalme eller kvalmehemmende stoffer, som Phenergan og Compazine. Hvis kvalme er alvorlig, må du kanskje bruke disse medikamentene i stikkpille skjema.

Se på nyere medisiner opprettet for å behandle både migrene og kvalme. Migraleve Pink virker på migrene hodepine og kvalme. Sjekk om ditt apotek bærer dette over-the-counter medisiner.

Eksperimenter med akupressur band, som virker på spesifikke trykkpunkter i håndleddet for å dempe kvalme.

Hint

 • Hvis du må være våkne, ta ingefær. Det gjør deg ikke døsig som mange andre migrene og kvalme medisiner gjør.
 • Noen eksperter har antydet at det er endringer i serotoninnivået i løpet av en migrene som fører til kvalme. I noen tilfeller, oppkast, noe som kan endre serotonin, lindrer intensiteten av migrene smerte.
 • Vær forsiktig med å ta mer enn ett medikament. Samspillet av enkelte medisiner kan være farlig. Sjekk med apoteket.

Hvordan lindre kvalme Fra Medicine

Flere typer legemidlet forårsake kvalme etter at du ingest dem. Disse typer medisin kan omfatte aspirin, smertestillende og antivirale midler til HIV. Mange ganger kan du føle mer ubehag fra kvalme enn sykdommen selv. Det er flere ting du kan gjøre for å bidra til å lindre kvalme og føler seg mer komfortabel etter å ha tatt medisin. Les videre for å lære hvordan å lindre kvalme fra medisin.

Hvordan lindre kvalme Fra Medicine

•  Ta medisin med mat eller melk hvis den ikke spesifiserer ta på tom mage. Mange medisiner vil irritere mageslimhinnen forårsaker kvalme. Mat vil gi en buffer mellom mageslimhinnen og medisin for å lindre kvalme.

ligge stille i et mørkt, godt ventilert rom. Hold en vask innen rekkevidde bare i tilfelle du føler behov for å kaste opp. Lytt til avslappende musikk for å roe magen og sinnet.

Skyll munnen etter oppkast å lindre ytterligere kvalme. Dvelende smak i munnen kan gjøre kvalme verre. Puss tennene dine hvis du er i stand til å gjøre det uten oppkast igjen.

Snack på små mengder mat etter at kvalme er lettet. Spis bland matvarer som østers kjeks og kylling noodle soup. Drikk rikelig med klare væsker.

Utfør akupressur terapi. Legge press på P6 og ST36, som er plassert på baksiden av håndleddet og nær kneet. Sørg for å utføre akupressur på den nøyaktige plasseringen til å føle resultatene.

Drikk peppermynte te. Oljen i te vil berolige magen. Det vil også kurere en sår hals kan du få fra oppkast.

Hint

 • Spørre med din lege om medisiner du kan være i stand til å ta for å kontrollere kvalme. Hvis du er en kjemoterapi pasient kan være en kandidat for Trans-kutan elektrisk nervestimulering.
 • Søk medisinsk behandling hvis gul hud og øyne, smerter i brystet eller nedre del av magen og en fruktig ånde følger med kvalme.

Slik Cure Kvalme og en urolig mage

Slik Cure Kvalme og en urolig mage


Alle har opplevd kvalme eller en urolig mage på noen punkt. Det er en ubehagelig følelse som normalt forekommer som et resultat av en dårlig reaksjon på visse matvarer eller humpet for i et kjøretøy, for eksempel en bil, fly og båt. Mens det er ingen direkte kur eller forebygging for kvalme og urolig mage, kan du ta mange skritt hjemme for å dempe symptomene. Hvis kvalme vedvarer, hvis du har mye oppkast, eller hvis det er ledsaget av sterke magesmerter eller hodepine, bør du kontakte lege umiddelbart.

Rest

Tro det eller ei, en av de beste måter å lindre symptomene på kvalme og urolig mage er rett og slett å stoppe uansett hva du gjør. Hvis du er syk som følge av å være i et kjøretøy i bevegelse, komme seg ut av bilen og sitte ned, hvis det er mulig. Hvis du er hjemme, komme inn i sengen og prøver å ligge helt i ro. Lytt til kroppen din og komme i en posisjon som føles mest behagelig, enten det er på ryggen eller i fosterstilling.

Drikke

Dehydrering kan gjøre kvalme verre i visse situasjoner. En måte å bosette magen er å drikke mye væske. Noe kullsyre kan hjelpe deg med å utvise gass, som kan gi midlertidig lindring. Ingefærøl og ingefær te har vært kjent for å bosette magen. Bortsett fra vann, kan sport drikke som inneholder elektrolytter rehydrere deg og at du føler deg bedre. Hvis brekning inntreffer, kan du prøve å suge på en isbit.

Eating

Du tenker kanskje at å spise er det siste du ønsker å gjøre med en urolig mage, men enkelte matvarer kan faktisk gjøre at du føler deg bedre. Noen ganger kvalme er forårsaket av en opphoping av overskytende magesyre. Spise tørre matvarer som kjeks eller toast kan absorbere disse syrer og lindre symptomene på kvalme. I alle tilfeller, unngå fet, rik mat selv om de synes fristende. Krydret mat bør også unngås.

Antacida og medisiner

Over-the-counter antacids kan bidra til å lindre symptomene på kvalme i noen tilfeller. Dette er trygt å tygge på og redusere syre i magen. Anti-kvalme medisiner er det beste alternativet for umiddelbar lindring. Antihistaminer inneholder ofte anti-kvalme agenter. Snakk med legen eller apoteket om å finne anti-kvalme medisiner som er trygt og som vil fungere for deg.

TMJ symptomer på kvalme

TMJ symptomer på kvalme


TMJ, en forkortelse for kjeveledd lidelse, er et begrep som betegner stress og betennelse rundt kjeveledd, som er der kjeven kobler til skallen.

Betydning

Fordi TMJ er en vanlig tilstand, er en rekke symptomer forbundet med TMJ, inkludert klikking eller popping av kjeven, hodepine, kvalme, svimmelhet, øreverk og øresus.

Time Frame

Du kan legge merke til kjeve klikkelyd før du merker noen sekundære bivirkninger som kjevesmerter, kvalme eller hevelse i kjeven. Det kan ta år før TMJ blir alvorlig nok til å forårsake kvalme.

Behandling

Se en lege hvis du opplever kvalme fra din TMJ. Han kan tilby deg en matbit vakt, massasjeterapi eller smertestillende medikamenter for å stoppe kvalme oppstår.

Forebygging / løsning

En massasjeterapeut vil vise deg hvordan du kan åpne og lukke kjeven din slik at den ikke klikker og føre til felles nød. Smertestillende medikamenter vil minske symptomene, men vil ikke eliminere problemet.

Advarsel

Hvis du opplever oppkast, manglende evne til å tygge eller svelge, eller alvorlig hevelse, gå til legevakten.

Slik Cure Hangover Kvalme

Slik Cure Hangover Kvalme


Etter en natt med festing og drikking, mange folk våkne opp til en fryktet bakrus - hodepine, tørr munn, oppkast og kvalme. Bakrus er forårsaket av dehydrering, noe som fører til kvalme, hodepine og andre plager. Å behandle bakrus kvalme, er det viktig å holde deg hydrert, spise og hvile.

Slik Cure Hangover Kvalme

•  Drikk rikelig med væske. Siden din kvalme er forårsaket av dehydrering, sørg for å drikke mye vann og andre væsker som juice eller Gatorade i løpet av dagen. Ikke drikk mer enn to kopper koffeinholdige kaffe eller te. Selv om kaffe og te kan lindre visse symptomer på bakrus, vil koffein i disse drikkene ytterligere dehydrerer kroppen din.

•  Spis frokost. Din kvalme kan stamme fra en tom eller urolig mage (magen fôr kan ha blitt irritert av for mye alkohol). Selv om du ikke er i humør til å spise, er det viktig å ha en lett frokost for å drive din kvalme unna. Velg mat som er lett på magen, som toast, frukt og frokostblandinger. Unngå fet, rik mat som ost, bacon og andre typer kjøtt.

Lag en banan milkshake. Hvis du ikke er i humør for solid mat til frokost, drikke en banan milkshake å lindre symptomene på din bakrus, inkludert kvalme. I en blender, bland to bananer med fem kopper melk. Legg honning å blidgjøre drikke. Bananene vil gjenopprette elektrolytter og kalium, som ofte er utarmet etter tung drikking. Melken vil berolige magen og bidra til å holde deg hydrert. Og honning vil bidra til å øke blodsukkernivået.

Ta en mage lettelse medisin. Mage lettelse medisiner, som Pepto Bismol tabletter, hjelpe behandle kvalme, oppkast og andre fordøyelsesplager. Etter frokost, ta noen tabletter for å roe magen og behandle kvalme.

Ta en lur. Etter at du har rehydrert og spist, hvile en stund. En lur vil gi kroppen din tid til å hvile og gjenopprette.

Hint

 • For å unngå bakrus, sørg for å drikke mye vann når du bruker alkohol. Drikk et glass vann med hvert skudd eller drikke for å unngå dehydrering. Også drikker et par glass vann før du går i dvale. Ta en aspirin. Hvis du lider av andre bakrus plager som hodepine, ta en aspirin å lindre smerte.

Om Menopause med svimmelhet og kvalme

Om Menopause med svimmelhet og kvalme


En kvinne som når neste nivå av kvinnelighet kan fryde seg i å si farvel til rotet og smerte av hennes månedlige menstruasjon. Nå sier hei til overgangsalderen, et nytt kapittel i en moden kvinne livssyklus. Ingen flere tamponger, ikke mer oppblåsthet, ikke mer premenstruelt syndrom (PMS). Dessverre er denne nye endringen ikke uten ubehag, inkludert svimmelhet og kvalme.

Menopause

Mens er gresk for månedlig, og pausis betyr stoppe. Dette er den tiden i en kvinnes liv når eggstokkene produserer mindre østrogen og progesteron. Disse to hormonene er avgjørende for reproduksjon, så når en kvinne slutter å produsere dem, vil kroppen forandre på subtile måter. Ifølge The North American Menopause Society, oppstår overgangsalderen når en kvinne går 12 måneder uten menstruasjon.

Svimmelhet

Menopause symptomer vil ikke være den samme for hver kvinne. Dawn M. Olsen i overgangsalder A til Z sier litt svimmelhet relatert til menopause symptomer er forårsaket av endringer i blodårene i nervesystemet på grunn av lavere østrogennivå. Symptomer som hetetokter og migrene kan føre til svimmelhet og vertigo. Noen kvinner sliter med depresjon, irritabilitet, frustrasjon, humørsvingninger og angst, som alle kan forårsake anfall av svimmelhet.

Hvis en menopausal kvinne lider av leddgikt i halsen eller nakkesøylen, kan arteriene som går opp på baksiden av halsen som fører til hjernen blir komprimert og innsnevre strømmen av blod bærer hormoner. Dette vil også føre til svimmelhet.

Kvalme

Kraftig svimmelhet kan skape en følelse av svaiende, fallende eller spinne, som kan forårsake kvalme. Tilstanden blir verre med bevegelse. Menopausal tretthet forårsaket av søvnløshet og nattesvette kan skape en slags reisesyke.

En reduksjon i østrogen, hormonet primært ansvarlig for fettfordelingen hos kvinner, kan føre til anfall av kvalme. Progesteron, et betydelig hormon som produseres av eggstokkene, er viktig i balansering elektrolytter og sukker. Reduserte nivåer av dette hormon i overgangsalderen kan skape en ubalanse i prosessen, noe som fører kvalme.

Forsiktighetsregler

Det er ikke en god idé å automatisk anta et symptom som svimmelhet er forbundet med overgangsalderen, sier Dr. JoAnn Manson, sjef for forebyggende medisin ved Brigham and Women Hospital. Det kan være en ikke-relaterte tilstand, som en tumor, eller en bivirkning av andre midler, inkludert blodtrykk medisin og med østrogenbehandling.

Hvis du blir svimmel mens du kjører, sykle, krysset en gate, gå ned trapper eller ved hjelp av en kniv mens matlaging, kan du skade deg selv eller noen andre. Alvorlige tilfeller av svimmelhet eller kvalme kan kreve medisinsk behandling.

Tips

Hvis du føler deg svimmel, ligge ned før den passerer. Hold deg godt hydrert og ikke hoppe måltider. Svimmelhet og kvalme symptomer på overgangsalder kan føre til tap av matlyst, men hvis du ikke mottar de riktige kalorier og næringsstoffer for energi, vil du bare forverre symptomene dine.

Hva fører til kvalme når du har mensen?

Mange kvinner lider av ubehag under menstruasjonen. Oppblåsthet, tretthet, kramper og kvalme er vanlige symptomer som kvinner kan oppleve.

Identifikasjon

Menstruasjonsblødning er forskjellig for hver kvinne, men oppstår vanligvis mellom dag 28 og dag 34 av den månedlige menstruasjonssyklus. I gjennomsnitt varer menstruasjonsblødning ca 4 dager. En periode som varer lenger enn 7 dager, i regnet en lengre periode.

Dysmenoré

Dysmenoré er et vanlig problem som rammer mange kvinner hver måned. Symptomer inkluderer kvalme, oppkast, magesmerter og kramper, og hodepine under menstruasjon. I de fleste tilfeller av dysmenoré, kan legene ikke finne noen fysiske grunner med reproduktive organer. Legene har spekulert i at årsaken til denne tilstanden, er utgivelsen av naturlige stoffer som kalles prostaglandiner. Dette kan føre til sammentrekninger av livmorveggene, noe som resulterer i ubehagelige symptomer som kvalme.

Endometriose

Endometriose kan føre til kvalme under menstruasjonen. Andre symptomer på denne tilstanden omfatter, diaré, oppblåsthet, skarp rektal smerte, smerte under avføring og magekramper. Denne tilstanden blir diagnostisert under en laparoskopi, når legen ser inn i området av de reproduktive organer med et omfang. Når endometriose er til stede, kan legen vise endometriale implantater på eller rundt eggstokkene, fallopian-rør eller i veggen av tarmen.

Behandling

I de fleste tilfeller av kvalme under kvinnens menstruasjon, kan lettelse komme når magesmerter er under kontroll. Behandling av menstrual symptomer med over-the-counter smertestillende midler kan bidra til å kontrollere smerte og redusere kvalme.

Betraktninger

Mange kvinner opplever kvalme og smerter under menstruasjonen. Det er viktig å søke medisinsk hjelp hvis smertene er verre enn vanlig, er oppkast alvorlig, eller hvis det er skarp, stikkende smerte.

Kvalme og oppkast på grunn av kjemoterapi

Som verdifullt som det kan være til pasienter som lider av kreft, kan kjemoterapi har noen ravishing bivirkninger. Kvalme og oppkast kan være to av de verste symptomene på kjemoterapi behandling for å håndtere.

Identifikasjon

Kvalme er følelsen som oppstår i fordøyelsessystemet som forteller deg at du trenger å kaste opp, mens oppkast er selve kraftfulle tømming av mageinnholdet.

Betraktninger

Kvalme og oppkast fra kjemoterapi kan reduseres ved å øke væske og spise mindre måltider i stedet for tre tunge måltider.

Forebygging / løsning

Det er visse medisiner som din lege kan forskrive som kan bidra til å lindre følelsen av å måtte spy. Disse kan bli tatt før, under og etter kjemoterapi.

Potensiell

Det er ingen fare for at anti-kvalme medisiner ikke holdes nede, fordi det kan bli gitt intravenøst ​​samtidig som chemotheraphy midler.

Advarsel

Hvis du kaster opp fire til fem ganger i løpet av en 24 timers periode, eller du begynner å føle deg oppblåst, gi legen en samtale. Du bør også ringe hvis anti-kvalme medisiner ikke kontrollere kvalme og oppkast.

Hva er årsakene til hyppig kvalme?

Kvalme er ikke en spesifikk sykdom, men et symptom på forhold som kan føre til oppkast og andre ubehagelige fysiske plager i mage-og tarm systemer i kroppen. Kronisk eller hyppig kvalme kan være svært ubehagelig og fysisk belastende og kan være en indikator på alvorlig sykdom, inkludert gastrointestinale infeksjoner, mage reflukssykdom (GERD), hodeskade og indre øre problemer. Andre forhold som kan være indisert ved kronisk eller hyppig kvalme inkluderer diabetes, galleblæren sykdom og inflammatorisk tarmsykdom.

Infeksjoner

Ifølge Benjamin Wedro, MD, FAAEM, som praktiserer akuttmedisin i La Crosse, Wis., Og er en klinisk professor ved University of Wisconsin, kan infeksjoner være en av de viktigste årsakene til hyppig kvalme som fører til oppkast. Helicobacter pylori, bakterier som forårsaker magesår, kan være en smittsom agent, som kan parasittsykdommer, forårsaker kronisk og hyppig kvalme. Norovirus og rotavirus er også vanlige mageinfeksjoner som forårsaker hyppig kvalme.

GERD

Dr. Wedro indikerer at mage-esophageal reflux sykdom, også kjent som GERD, kan være en annen årsak til hyppige kvalme. Når slimhinnen i magesekken og spiserøret er irritert, kan en person føler seg kvalm og også oppleve acid reflux. Denne følelsen kan være et resultat av å spise mat som irriterer slimhinnen i magen, spiser for mye, eller spise og deretter legge ned uten at maten å fordøye. GERD er en kronisk sykdom som ofte behandles med medisiner i tillegg til livsstilsendringer.

Diabetes

En av de alvorlige symptomene av diabetes kan være kronisk eller hyppig kvalme. Ifølge Dr. Wedro, når en persons blod sukker er ute av balanse, kan hun oppleve kvalme. Hvis en person er en kjent diabetiker og opplever kvalme på regelmessig basis, bør han være på vakt for å sjekke hans blodsukkeret og justere sin insulin etter behov. For personer som opplever hyppige kvalme uten en kjent og lett identifiserbar årsak, er diabetes ofte en av de potensielle problemene en lege ser for under eksamen.

Galleblæren sykdom

Galleblæren er et organ som ligger på høyre side av den øvre del av magen. Det er gjemt mellom leveren og tarmen og forsyninger fordøyelsessafter som bidrar med bestått av mat gjennom fordøyelseskanalen. Dr. Wedro sier at når galleblæren ikke fungerer som den skal eller er syk, kan en person oppleve kronisk og hyppig kvalme som et symptom. Den vanligste behandlingen for galleblæren sykdom er diett endring eller kirurgisk fjerning av galleblæren.

Inflammatorisk tarmsykdom

Inflammatorisk tarmsykdom (IBD) er en tilstand der tarmsystemet er kronisk betent og irritert. Andre navn på denne tilstanden er Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. Ifølge Dr Wedro, kan personer med IBD opplever kronisk og hyppig kvalme, ofte en advarsel tegn på at et anfall av diaré eller oppkast er i ferd med å skje. Personer med denne tilstanden er ofte behandles med medisiner og endringer i livsstil. Den underliggende årsaken til IBD er ikke kjent.

Hva er årsakene til kronisk Kvalme & diaré?

Hva er årsakene til kronisk Kvalme & diaré?


Kronisk kvalme og diaré kan være symptomer på alvorlige fordøyelsessykdommer. Rådfør deg med en lege om pågående diaré og kvalme. Medisinske tester kan utføres for å bestemme om en underliggende sykdom er til stede.

Identifikasjon

Ifølge Mayo Clinic, er kronisk diaré defineres som diaré som varer mer enn fire uker. Diaré er ofte ledsaget av kvalme, oppblåsthet, magekramper og magesmerter.

Funksjon

Normalt fordøyd maten passerer gjennom tarmen der de fleste væsker er absorbert. Diaré oppstår når enten avfallet passerer for raskt, eller når tykktarmen er i stand til å absorbere fluider på grunn av betennelse grunnet sykdommen.

Årsaker

Kronisk diaré kan oppstå som et resultat av laktoseintoleranse, irritabel tarmsyndrom, inflammatorisk tarmsykdom, cøliaki, Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Kronisk diaré noen ganger oppstår etter galleblæreoperasjon eller andre abdominale operasjoner.

Forebygging / løsning

Hvis du opplever kronisk diaré, er det viktig å drikke mye væske for å unngå dehydrering. Å drikke en elektrolytt drikke for eksempel en sportsdrikk som anbefalt. Prøv å eliminere melkeprodukter for å avgjøre om diaré er relatert til laktoseintoleranse.

Advarsel

Kronisk diaré kan føre til dehydrering, som kan være livstruende. En lege bør konsulteres dersom dehydrering er mistenkt eller hvis du ser blod i avføringen.

Hvordan behandle Barnas Kvalme

Hvordan behandle Barnas Kvalme


Alle foreldre gruer høre deres barn uttale ordene "Jeg tror jeg kommer til å kaste opp." En kvalm barnet er ulykkelig og ubehagelig, og det er opp til deg å hjelpe dem. Det finnes en rekke måter å behandle barne kvalme, inkludert noen forebyggende tiltak. Les videre for å lære hvordan å behandle barnas kvalme.

Hvordan behandle Barnas Kvalme

Forhindre Oppkast

•  Lytt til barnet ditt når han viser han ikke føler seg bra. Barn ofte gir liten advarsel før de kaster opp, men de har en tendens til å fortelle deg at de føler seg "funny" på noen måte. Mange erfarne foreldre har funnet seg selv rydde opp både et sykt barn og stuen fordi de ikke klarte å akt på advarselen sine barn som er levert.

behandle kvalme før det blir fullverdig oppkast. Har barnet ditt hvile stille, sittende eller liggende i en stol, ettersom høye nivåer av aktivitet kan forverre kvalme. Mens hun hviler, tilby henne en klar, søt drikke eller en frossen is pop å bosette magen hennes. Unngå sure fruktdrikker som de kan forverre en urolig mage.

Plasser et barn utsatt for reisesyke nøye i bilen. Han bør være vendt forover og i stand til å se ut foran vinduet, som den raske, uklart Utsynet fra sidevinduene forårsaker carsickness.

Unn høy feber og barking hoste med en over-the-counter medisiner som passer for barnet ditt (som indikert av en barnelege). Høy feber kan føre til kvalme hos barn, og en ukontrollert hoste kan ofte utløse et barns brekningsrefleksen.

Behandle kvalme

Hydratiser barn som har vært oppkast med små mengder klar væske. Etter et anfall av oppkast, vente en time og deretter gi dem ca 1 fl oz. av flytende hvert 20. minutt. Hvis du etter en time eller så dette beløpet blir tolerert, øke til om lag 8 fl oz. Væsker å tilby inkluderer eplejuice, te, buljong, gelatin og svak druesaft.

gi en re-hydratisering løsning til et barn som har blitt oppkast i 24 timer eller lenger. Barn blir dehydrert svært raskt, og re-hydration løsninger kan bidra til å erstatte tapt væske, samt balanse barnas kalium og natrium nivåer.

Tillat barnet å tygge peppermyntetyggegummi, nippe peppermynte te eller suge på en peppermynte godteri. Mint er en naturlig rette for kvalme. Det hjelper berolige magemusklene og redusere spasmer som følger kvalme og oppkast.

Begynn barn på fast føde sakte. Inntil et barn har vært kvalme og oppkast gratis for en dag eller to, bør han holde seg til et tørt diett. Klare supper, toast, kjeks, ris og andre milde matvarer er lettere på magen.

Hint

 • Ring barnelege umiddelbart hvis kvalme er ledsaget av en stiv nakke, høy feber, eller hvis et barn er groggy og ikke svarer eller synes å være blodig oppkast.

Hva å spise når du er Kvalm

Kvalme er en følelse av mage uro. Trangen til å kaste opp, uten egentlig oppkast noe innhold fra magen din, kan være sterk. Kvalme kan være et resultat av viral gastroenteritt, graviditet, og andre sykdommer.

Væsker

Stikker med væske er viktig når du lider av kvalme. Is chips og sportsdrikke kan hjelpe. Tar små slurker, i stedet for gulping drikken, vil holde følelsen av kvalme til et minimum.

Foods

The Cleveland Clinic anbefaler å spise kjedelig mat. Unngå sukkerholdig eller stekt mat. Akseptable matvarer inkluderer kjeks, toast, jello, og bananer. Spise store måltider når du er syk kan også gjøre at du føler deg syk.

Unngå

Visse matvarer vil utløse kvalme hvis du er gravid eller har viral gastroenteritt. Koffein, fettstoffer og altfor erfarne matvarer, og melkeprodukter kan gjøre deg kvalm.

Årsaker til hodepine og kvalme hos barn

Årsaker til hodepine og kvalme hos barn


Barn kan oppleve hodepine fra tid til annen, akkurat som voksne. Hodepine ledsaget av kvalme kan være tegn på migrene eller andre medisiner forhold.

Tension Hodepine

Penn State Children Hospital hevder den vanligste årsaken til barndommen hodepine er muskelspenninger i hode, nakke og skuldre. Imidlertid, kvalme som regel ikke forekommer sammen med spenningshodepine.

Migrene

Ifølge Kidhealth.org, ca 5 prosent av alle barn i skolealder opplever migrene. Migrene er ofte ledsaget av kvalme. Mangel på søvn og stress kan utløse migrene, men de kan også forekomme uten grunn.

Behandling

Administrer over-the-counter smerte medisin så snart hodepine begynner. Tillate barnet å hvile i et rolig sted fri for sterke lys og annen stimulering.

Forebygging / løsning

Barn bør drikke 4-8 glass vann per dag og unngå koffein. Også barn krever 8 til 10 timer søvn per natt. Spise en balansert diett og spise regelmessig kan også forebygge hodepine.

Andre årsaker

Hodepine og kvalme kan også være et symptom på magen influensa, og en hjernerystelse eller annen hodeskade. Kontakt lege dersom hodepinen blir verre over tid, og hvis de forekommer regelmessig.

Årsaker til Oppkast og kvalme hos barn

Årsaker til Oppkast og kvalme hos barn


Som forelder, mange ting barnet ikke vil bekymre deg, og selv skremme deg, en av de mest urovekkende som kaster opp. De mange grunner et barn vil spy variere fra mild til alvorlig. Å vite årsakene bak ditt barns sykdom vil hjelpe deg å avgjøre om du kan behandle dem selv eller bør ta en tur til familien din barnelege.

Fôrings Issues

Babyer utvikler ofte kramper og oppkast på grunn av overfôring eller svelge for mye luft under en fôring. I mindre vanlige tilfeller vil barnet få fysisk syk på grunn av en laktoseintoleranse eller melkeallergi.

Magevirus

En av de vanligste årsakene til oppkast hos barn er vanlig influensa (influensa), eller rotavirussykdom (ofte kalt "mageinfluensa"). Barn vil oppleve en rekke andre symptomer som feber, frysninger, sår hals og hoste, og viruset går som regel bort av seg selv etter et par dager med hvile.

Pylorusstenose

Hos spedbarn, denne tilstanden fører pylorus muskler for å forstørre, hindrer maten fra å forlate magen. Denne tilstanden fører til overdreven og kraftig oppkast og krever en umiddelbar besøk til legen som kirurgi er en uunngåelighet.

Viral gastroenteritt

Sammen med kvalme og oppkast, vil barnet lider vannaktig avføring når det påvirkes med denne tilstanden. Bakterier, virus og parasitter kan forårsake gastrointestinale infeksjoner, som er svært smittsom. Selv om de fleste gå bort av seg selv etter noen dager, kan noen infeksjoner bli ganske farlig.

Infeksjon i kroppen

Oppkast er ikke bare et symptom på magerelaterte spørsmål; barn kan også bli kvalm når lider av urinveisinfeksjon, lungebetennelse og halsbetennelse.

Forgiftning

Et barn kan også bli syke på grunn av inntak eller inhalering en gift. Alt fra vaskemidler og planter til medisiner og kjemikalier kan føre til en voldsom reaksjon. Barn trenger å bli ført til et sykehus umiddelbart på grunn av sin lille størrelse og begrensede kroppsvekt gjør dem særlig utsatt for komplikasjoner.

Dehydrering

Oppkast og dehydrering går hånd i hånd. Det overskytende tap av vann på grunn av oppkast, vil ofte føre til svimmelhet, feber, tretthet, kvalme og ofte mer oppkast. Det er helt avgjørende å rehydrere umiddelbart gjennom matvarer og væsker eller bringe barnet til sykehuset for profesjonell omsorg i alvorlige tilfeller. Dehydrering er en svært alvorlig tilstand, men en som kan forebygges ved å holde barnet hydrert gjennom noen sykdom, i varmt og fuktig vær, og når fysisk aktiv.

Hjelp for Kvalme & nyresvikt

Akutt nyresvikt oppstår når nyrene plutselig slutte å fungere. Siden nyrene filtrere avfall fra kroppen din, setter nyresvikt du i faresonen for en oppbygging av disse skadelige stoffene. Symptomer på nyresvikt inkluderer utmattelse, kvalme, bygge opp av væske og forvirring. Hvis venstre ubehandlet, kan nyresvikt være livstruende. Imidlertid er tilgjengelig for behandling av nyresvikt og dets symptomer som kvalme.

Underliggende tilstand

I de fleste tilfeller er nyresvikt et symptom på en annen underliggende tilstand. Legen din første utvei er å finne at årsaken og behandle den. Vanligvis vil det være en annen sykdom eller en skade som forårsaket nyrene å svikte. Etter å stabilisere den tilstanden, vil legen da ta å fjerne bygget opp avfall og væske i blodet slik at nyrene kan helbrede naturlig. Legen din vil anbefale at du dempe mengden av væske du tar inn og sette deg på en diett som er høy i karbohydrater, men begrenset i proteiner og kalium. Kalium oppbygging er en fare for en person å komme seg fra nyresvikt, så legen vil overvåke nivåer og kanskje gi deg kalsiumtilskudd for å holde nivåene normale.

Dialyse

Mange mennesker som opplever nyresvikt trenger midlertidig dialyse, en prosess der du er koblet opp til en maskin som filtrerer blodet mye som en frisk nyre ville gjøre. Dialyse tillater nyrene å helbrede ved å gjøre jobben for dem, og fjerne overflødig avfall og væske fra blodet mens de gjør det. Hvis du har akutt nyresvikt, vil dialyse gis på sykehuset, men for folk med delvis nyresvikt, har behandlingen hjemme er et alternativ.

Forebygging

En viktig måte å unngå nyresvikt og kvalme er å føre en livsstil hvor nyrene dine er friske. Folk som misbruker alkohol og narkotika er en større risiko for nyresvikt, samt de som overforbruk smertestillende. Dessuten kan langvarig eksponering for tungmetaller gjøre blodet ditt giftig til det punktet at nyrene ikke kan behandle avfallet. Personer med kronisk tilstand som diabetes er også i fare for nyresvikt. Det er viktig å følge legens anvisninger når du må leve med en av disse forholdene for å unngå nyresvikt.

Kvalme

Mens blir behandlet for nyresvikt, er kvalme en mulig komplikasjon. Hvis du føler deg kvalm, er det viktig å hvile og ikke gjennomgår noen aktivitet som kan forverre følelsen. Kvalme kan være et resultat av dehydrering som kroppen din ikke er riktig å gjøre med væske. Prøv å sørge for at du drikker vann eller en klar, ikke-kullsyreholdige drikke for å holde deg hydrert, som kan stoppe kvalme. Hvis tanken på å spise gjør deg syk, prøver å spise milde matvarer som kjeks eller toast og holde seg borte fra mat lastet med fett og krydder. Når legene behandler din nyresvikt og dens underliggende årsak bør du begynne å føle seg bedre.

Slik unngår du at Kvalme med irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom påvirker hver person som har det annerledes, og lindring av symptomer vil være forskjellig fra person til person. Trykk, smerte, hodepine, hyppig avføring er ofte ledsaget av kvalme. Kvalmen kan være vanskelig å bekjempe. Det er ille nok å måtte gå på do uten følelsen av at du kan kaste opp hvert øyeblikk. Det hjelper å ha kunnskap om hvordan man skal forebygge kvalme med irritabel tarm syndrom. Du må finne ut hvilke forebygging fungerer best for deg.

Slik unngår du at Kvalme med irritabel tarm syndrom

Varme vann og brygge en sterk kopp svart te. Hvis du liker smaken av ingefær te, kan du se om det vil fungere for deg. Sterk te har en beroligende kvalitet som kan bidra til å kutte den kvalme. Du må holde deg hydrert. Hvis du har kastet opp, må du klare væsker. Elektrolytter må byttes i din utarmet system.

•  Gå til rommet ditt eller sofaen og legge seg ned mellom turer på do. Pass på å løfte hodet høyere enn magen. Reclining i en nær-sittestilling kan være den eneste måten å hjelpe. Bruk lav belysning for en avslappet atmosfære.

knaske på stk saltet kjeks. Hvis du har krystallisert ingefær, sette noen i munnen og suge på den. Selv om du kjemper kvalme, må du holde noe i magen. En tom mage kan legge til syk følelse.

Hold varm. Du taper varme når du hyppig på badet. Alle disse problemene kan legge til din kvalme. Bryte opp i en afghansk eller teppe mens du hviler.

Sjekk med din lege eller apotek for å lære hvis du kan ta over disk antihistaminer som bidrar med kvalme. Emetrol, Avomine og Dramamine hjelp med kvalme. Når du er på reseptbelagte medisiner, må du sørge for at du kan kombinere dem med over-the-counter medisiner for å beskytte din helse.

Hint

 • Det er viktig å gjøre deg komfortabel. Ikke føl deg skyldig hvis du må legge seg ned for å kjempe mot kvalme.
 • Unngå koffein, sitrus og meieriprodukter når du er kvalm. Unngå parfyme og sterke dufter. Unngå alkohol.

Kan Irritabel tarm syndrom forårsake kvalme?

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en funksjonell fordøyelsessykdommer. Dens viktigste symptomene er diaré og forstoppelse. Noen individer kun lider av den ene eller den annen, mens andre lider både til tider.

Funksjon

Funksjonen av tarmen er dysfunksjonell i individer med IBS. Generelt tarmen overreagere på stimuli. For eksempel kan en person uten IBS spise et måltid tung i fett eller protein føre til liten eller ingen ubehag. Noen med IBS spise et lignende måltid kan resultere i alvorlige kramper og oppblåsthet.

Pain

Noen ganger brakt smerte videre av IBS symptomer kan føre til kvalme. Smerte nivåer variere, men det er mange som lider som opplever kvalme forårsaket av sterke smerter.

Oppblåsthet

Trykk satt på magen av oppblåsthet kan forårsake kvalme. Oppblåsthet er felles for alle typer av IBS. Ved hjelp av en over-the-counter gass-lettelse produktet kan bidra til å redusere oppblåsthet, og i sin tur, kvalme.

Kvalme

Går for lenge uten å spise eller spise for mye på en gang kan også resultere i kvalme. Går i flere timer uten å spise kan forårsake kvalme på grunn av følsomheten av fordøyelsessystemet. Spise for mye på en gang fører til kvalme på en lignende måte.

Behandling

Forebygging er den beste behandling for kvalme forårsaket av IBS. Spise små måltider ofte hele dagen og bruke gass-lettelse produkter kan i stor grad redusere kvalme for noen. Hvis kvalme er brakt videre av smerte, kan konsultere en lege for resept smertelindring hjelpe.

Slik Cure Kvalme

Slik Cure Kvalme


Kvalme påvirker alle fra tid til annen, fra vordende mødre, til kreftpasienter til de som drikker litt for mye. Det kvalm følelse passerer vanligvis, men hvis den bestemmer seg for å holde seg i nærheten, her er noen rettsmidler for å føle seg bedre raskere.

Slik Cure Kvalme

hoppe over et måltid. Prøv å gå uten å spise noe for 2 til 12 timer.

Drikk noe musserende. Denne anbefalingen er en gammel koner 'tale, men det vanligvis arbeider for å sparke kvalme til fortauskant. Kullsyreholdig vann eller klar brus er vanlige favoritter.

hydrat kroppen din. En jevn inntak av væske er en av de beste midler for kvalme. Drikk vann, klar-farget sportsdrikke og de foreslåtte drinker i trinn 2, siden kroppen din er sannsynligvis ikke klar for noe annet. Dehydrering kan føre til forholdene verre enn bare å være kvalm.

Finn et mørkt hjørne å hvile. For tusenvis av migrenepasienter, er det mørkeste rommet de kan finne den beste rette for at kvalm følelse. Lukke persiennene, slå av lysene, drepe TV og klatre under dyna før bølgen passerer.

Hold deg unna lukter, lyder og bevegelser som vil utløse kvalme. Dette er litt forskjellig for hver person, men noen vanlige kvalme-induserende situasjoner er: høyt TV, roller coaster rides, blod eller gørr, vold, råtten lukt og frykt.

Tenk anti-kvalme medisiner. Når det woozy følelsen vil ikke gå bort, spør legen din for å foreskrive medisin. Anti-kvalme meds er ofte de eneste rettsmidler for gravide og kreftpasienter.

Hint

 • Få nok frisk luft. Avgrense deg selv til trange, innestengte kvartalene hele dagen kan føre til kvalme, og også forlenge den.
 • Kvalme er en vanlig bivirkning av p-piller. Dette påvirker noen kvinner mer enn andre, men hvis du er ofte kvalm, vurdere å gå av pillen.
 • Hvis du har planer om å drikke mye alkohol, utfylle forbruket med like mengder vann. For hver alkoholenhet du guzzle ned, drikk et glass vann. Du vil fortsatt nyte kvelden, men du vil nyte morgenen etter også.
 • De virkemidlene som foreslås i denne artikkelen er hovedsakelig for mild, forbigående kvalme. Hvis du opplever alvorlige bølger av hyppig kvalme, ringe en lege eller dra til legevakten.

Hvordan til å behandle kvalme Naturligvis

Kvalme kan være en elendig opplevelse for alle. Det kan gjøre den lidende ubehagelig og ikke klarer å spise i lange perioder av gangen. Det kan også holde et lidende fra å engasjere seg i hvilke typer aktiviteter de liker for eksempel båt eller fly reise. Det finnes en rekke måter, men å behandle kvalme naturlig uten produkter som forårsake døsighet.

Hvordan til å behandle kvalme Naturligvis

•  Spis ingefær. Ingefær er en naturlig kur for kvalme og kan spises sammen med en rekke matvarer. Dryss ingefær på toppen av maten du spiser, og drikke ingefærøl. Du kan lage mat med ingefær å gi noe litt kvalme behandlingsegenskaper. Ta ingefær piller hvis du ikke føler deg frisk nok til å spise. Ginger piller fungerer raskt og er så effektive som harde kommersielle kvalme medisiner.

Bruk akupressur å stoppe kvalme. Akupressur består av å sette press i spesifikke punkter på kroppen for å lindre visse symptomer. Det er flere akupressur punkter på underarmene som er presset når du bruker en kvalme band. TA kvalme bandet er tilgjengelig i de fleste stoff butikker og gir ikke noen medisiner. Det er slitt ganske enkelt for å holde press på disse punktene.

Få peppermynte olje eller peppermynte candies som bruker olje. Peppermynte har lenge vært et hjem rette for kvalme. Røde og hvite peppermynte candies kan være effektiv mot kvalme, som kan legge noen dråper peppermynteolje til noe annet. For folk som ikke liker smaken, sette et par dråper olje på et lommetørkle og plassere den foran nesen. Lukten av peppermynte er en kraftig aromaterapi kur for kvalme.

Ligg på din venstre side. På grunn av formen og plasseringen av magen, kan ligge på din venstre side bidra til å dempe kvalme. Hvis følelsen kommer på raskt og du ikke er sikker på at du kan gjøre det i tide til å bruke et annet middel, legg deg ned på venstre side og vente på følelsen av å minske. Når den gjør det, få tak i en av de andre naturlige botemidler for å gjøre følelsen forsvinne helt.

Hvordan bruke Dramamine for Kvalme

Dramamine er en over-the-counter medisiner som er tradisjonelt brukt til å behandle de ulike symptomene som er forbundet med reisesyke. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til svimmelhet, kvalme og oppkast. Imidlertid kan dramamine også brukes til å dempe mild kvalme forbundet med andre sykdommer som influensa eller matforgiftning. Men medisinen er ikke godt for bruk for hver sykdom, og det kan ikke brukes i mange situasjoner. Som alle andre medisiner, må Dramamine brukes riktig for at den skal være effektiv.

Hvordan bruke Dramamine for Kvalme

•  Vær sikker på at Dramamine er den rette medisinen for å bruke for den medisinske situasjonen i hånden. Bruker ethvert produkt, selv en over-the-counter variasjon, uten å forstå hvorvidt det er tilrådelig er syk anbefales. Den beste anbefalingen er å sjekke med en lege før du bruker stoffet.

Følg doseringsanvisningen til punkt og prikke. Ta bare den foreskrevne mengde (rundt 400 mg per dag) av medisinen og bare på trinn etablerte (ca hver 4 til 6 timer maksimum). Ta alltid medisinen med et fullt glass vann.

Oppdag forhold som kan bli ytterligere skadet av stoffet. Disse inkluderer astma, blære, nyre og urinveisplager, glaukom, og / eller leversykdom. Personer med en uregelmessig hjerterytme eller noen form for hjertesykdom bør ikke ta denne medisinen uten forhåndsgodkjenning av lege. Kvinner som er gravide, tror de er gravide, eller ønsker å bli umiddelbart gravide bør unngå denne medisinen i det hele tatt. Det samme gjelder for mødre som fortsatt ammer.

Lær om medisiner er interaksjoner med andre legemidler. Dramamine er bivirkninger kan multipliseres når det brukes sammen med alkohol eller andre typer medikamenter som foreskrevet for smerte, medisiner foreskrevet for forkjølelse og allergi, så vel som med beroligende midler, antidepressiva, og muskel relaxers.

gjenkjenne de mulige bivirkninger av stoffet. Som alle medisiner, har dramamine potensielle bivirkninger som du må være klar over. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til tretthet, svimmelhet, forvirring, nervøsitet, en endring i appetitt, kvalme fulgt av oppkast, konstipasjon og / eller diaré. Noen mennesker har også rapportert at medisinen gjorde dem rastløse og ute av stand til å sitte eller ligge stille. Atter andre rapportere tilfeller av tørr munn, uklart syn og en endring i deres normal hjerterytme.

Unngå å ta dramamine mens du kjører eller bruker noen form for tungt utstyr eller kjøkkenapparater. Unngå farlige aktiviteter og idretter før virkningene av medisinen har slitt av.

Oppbevar medisiner på riktig måte. Dramamine bør holdes på plass der det ikke vil ta på fuktighet. Det er best å lagre det ved romtemperatur. Medisiner som blir tørket ut eller for fuktig vil ikke fungere på topp ytelse.

Gå til en ER umiddelbart hvis det oppstår mer alvorlige symptomer. Disse vil inkludere en manglende evne til å holde seg våken eller bli vekket, plutselige kramper, manglende evne til å puste riktig, eller i det hele tatt, plutselige og uforklarlige anfall, hevelse hvor som helst på kroppen, og en plutselig tilfelle av utslett eller elveblest.

Hint

 • Grundig lese instruksjonene som følger med hver flaske Dramamine.
 • Les informasjon på nettet for å lære mer om stoffets bruk og eventuelle problem forbinder med det.
 • Kontakt lege umiddelbart hvis noen uvanlige helsetilstand oppstår mens du tar medisinen.
 • Ikke øk medisiner doserings beløp uten anbefaling av en lege.
 • Ikke ta medisiner før minst 4 timer har gått siden den pevious dosering.