Digidexo.com

Herbal Behandling for diabetisk nevropati

Perifer nevropati er en forutsetning at resultatene fra det perifere nervesystemet blir kompromittert. Det skaper kroniske smerter og nummenhet i hender, ben og armer. Nevropati er oftest forårsaket av diabetes. Vanlige vestlige urter sammen med ulike kinesiske urter kan bidra til å lindre smerten av diabetisk nevropati.

Kinesiske urter

Noen av de kinesiske urter som brukes til å behandle diabetisk nevropati er Rhizoma atractylodis, Fructus tribuli, sæd coicis, achyranthis Radix bidentatae, Herba cistanches, Fructus chaenomelis og Cortex magnoliae officinalis. Kinesisk urtepreparater fungerer best når de brukes i kombinasjon; det er best å ta kontakt med en erfaren kinesisk herbalist å lage en egendefinert formulering for å møte dine behov.

Vestlige Urter

Noen få naturlige stoffer som er oppført på University of Maryland Medical Center nettstedet er effektive for behandling av perifer neuropati. Disse urter og kosttilskudd er cayenne pepper, nattlysolje, gamma-linolenic acid, omega-6 fettsyrer, vitamin E og vitamin H, ellers kjent som biotin.

Cayenne pepper har blitt brukt i mange år av indianere som mat krydder og medisinsk krydder, hovedsakelig på grunn av sin effektiv smertelindring. Bare strø på maten å oppleve sine fordeler.

Gamma-linolensyre er en av de omega-6 fettsyrer. Ettersom kroppen ikke produserer naturlig denne syre, er det viktig å få det tilskudd gjennom. Sammen med å ta kosttilskudd, legg fisk som laks eller torsk til kosthold for å øke nivåene av alle omega-6 fettsyrer.

Nattlysolje kan bidra til å lindre symptomer assosiert med diabetisk nevropati som brenning, nummenhet og smerte. Se etter nattlysolje kosttilskudd i en helsekostbutikk og følg etiketten nøye.

Vitamin E kan være nyttig for diabetikere fordi det øker nivået av antioksidanter i kroppen, redusere den samlede risiko for hjerte- og karsykdommer samt senke blodsukkeret og kolesterolnivået. Vitamin E kan betraktes som en preemptive tiltak for å redusere de ødeleggende effektene av diabetes. Ta etter anvisningen på pakken.

Biotin kan forbedre symptomer på nevropati hos diabetikere, men mer forskning må gjøres. Når det kombineres med krom, synes det å ha en forbedret effekt, men det er ikke bevist.