Digidexo.com

Hvordan identifisere Livsstil egenskaper knyttet til et sunt, langlivede voksen

Hvordan identifisere Livsstil egenskaper knyttet til et sunt, langlivede voksen


På et tidspunkt i livet ditt, har du sikkert sett noen som ser "bra for sin alder." Selv om personen er eldre, de har en ungdommelig, energisk utstråling om dem de kunne sannsynligvis gjøre millioner fra hvis de tappet det.

I motsetning til populære fantasy, har disse folkene ikke snublet over noen form for dagens ungdomskilden, men heller har bare vedtatt en lang tid sunn livsstil som har hjulpet dem i deres utseende.

Bruksanvisning

Livsstil egenskaper knyttet til et sunt langlivede voksen

•  Se på en 65-åring. Hvis de har knapt en rynke på kroppen sin, er sjansen de har aldri røykt en dag i sitt liv. Sigarettrøyk lanserer en kjemisk kalt acetaldehyd, som obligasjoner hudvevet sammen og får den til å ser forvitret. Røyking begrenser også blodårene frarøver huden din av oksygen og viktige næringsstoffer.

Overhold fysisk aktivitet av eldre individer. Det gråhåret mann som bare suste forbi på sin sykkel er warding av uheldige helsemessige forhold, og at han fortsatt vil være i stand til å være på den sykkelen år senere. Ifølge Dr. Miriam Nelson, forsker ved Jean Mayer USDA Human Nutrition Research Center on Aging ved Tufts University i Boston, "Mye av det vi forbinder med aldring er faktisk kulminasjonen av et liv med inaktivitet og dårlig ernæring." Med andre ord, bruke det eller miste det.

Lær matvaner av friske eldre mennesker. Hva du spiser spiller en stor rolle i hvordan du ser på utsiden, og hvor godt du vedlikeholde din inni. Antioksidanter, som finnes i matvarer som for eksempel blåbær, plommer, epler og kidneybønner, arbeide for å hjelpe motarbeide og gjenopprette oksidativt stress, en prosess som skader kroppens celler og har vært knyttet til utvikling av kreft, hjertesykdom og Alzheimers sykdom.

Ta hensyn til din mentale helse, noe som er like viktig som fysisk helse når det kommer til en virkelig, generell sunn livsstil. En studie fra Psychiatric Center GGZ Delfland i Nederland fant folk som beskrev seg selv som svært optimistisk hadde lavere dødelighet ti år senere av hjerte-karsykdommer, sammenlignet med dem som hadde mer kyniske, negative holdninger.

Laugh mer. En følelse av humor kan forbedre eller redde livet ditt. En studie ledet av Dr. Michael Miller ved University of Maryland School of Medicine funnet latter er knyttet til sunn funksjon av blodårene og kan selv bidra til å redusere blodsukkernivået. Det ble også funnet å selv bidra til å forebygge hjertesykdom. Deltakerne i studien som ble diagnostisert med hjertesykdom ofte svarte med mindre humor til dagligdagse situasjoner og hadde en generelt fiendtlig holdning.