Digidexo.com

Mat å spise for vekttap

Mat å spise for vekttap


Å miste vekt er en forvirrende virksomhet. Det finnes hundrevis av forskjellige dietter der ute, og hver enkelt motsier det siste. Sannheten er, du trenger ikke å bruke mye penger, kjøpe diett bøker, eller spise pakket mat for å gå ned i vekt. Du trenger ikke å være sulten, heller. Du bare må ta bedre valg om hva slags mat du spiser.

Den grunnleggende forutsetningen

Likningen er enkel. Spis mindre enn du jobber på. Velg mat som er mer mettende og har færre kalorier, og du kan spise mye og likevel gå ned i vekt. En del av denne dietten teorien omfatter planlagte snacks. Du vil ikke være sulten eller har cravings hvis du spiser hver 2-3 timer og unngå komplekse karbohydrater. Her er noen måltid retningslinjer for vekttap.

Frokost

Spis en næringsrik frokost. Inkludere protein, hele korn og frukt. Protein gjør at du føler deg mett lenger og som et resultat, vil du være mindre sulten. Hele frukter pakke en skikkelig slag i form av ernæring og fiber for svært få kalorier. Velg frukt som inneholder mye fiber og antioksidanter for å starte dagen med energi og fokus.

En av de beste mat du kan spise er havre, så en bolle med havregryn lastet med blåbær og valnøtter er både deilig og næringsrik. Hvis du heller vil ha noe salt, hvor ca 1 helt egg og 2 eggehviter egge med spinat, løk og ½ oz. ekte ost (ikke amerikansk ost skiver) pluss en bit av hele korn toast og en kopp honningmelon? Hvis dette høres ut som en masse mat ... det er. Det er også bare ca 350 kalorier, med 13g fett og 11g av fiber. Det er omtrent samme mengde mat som McDonalds stor frokost, som veier inn på 767 kalorier, 52g fett og 3g av fiber.

Lunsj

Ha en sandwich eller en salat. Velg hvilken som helst magert kjøtt, koble den med noen blandet greener og grønnsaker og følge den med hele korn brød eller knekkebrød. Begrens kjøtt til 3 oz. (Hver skive er ca en unse) og haug på grønnsaker. Start med en næringsrik grønn grønn som romano eller escarole salat eller spinat, og tilsett tomater, løk, grønn paprika, avokado - uansett appellerer til deg, jo flere farger, desto bedre. Hvis du treffer alle fargene i grønnsaks spekteret - rød, gul, oransje, grønn og selv lilla (aubergine) - du får maksimal ernæring, god fiber, masse mat og få kalorier. Har litt grønnsakssuppe på siden. Faktisk har noen hjemmelaget grønnsakssuppe når du blir sulten. Det er å fylle, lite fett og lav kalori.

Middag

Hold det enkelt. Broil, grill, bake eller pan-steke en slags magre proteiner med så lite tilsatt fett som du kan. Hvis du trenger olje, bruke spray olivenolje, eller bare en ts. olivenolje spredning i pannen. Spis fisk to ganger i uken, svinekjøtt eller kylling to eller tre ganger i uken, magert kjøtt ikke mer enn to ganger i uken og har en meatless middag, som grønnsak lasagna (bruke fullkorn pasta) eller bønner og ris, en eller to ganger i uken. Fyll tallerkenen din middag med ½ grønnsaker, ¼ stivelse (som ris eller poteter) og ¼ protein. Hopp ruller.

Snacks

Har to eller tre sunne snacks hver dag på de gangene du vet du vil bli sulten. Spis lav-fett, lav-sukker yoghurt blandet med frukt, en lav-kalori høy fiber snack bar, grønnsakssuppe, en fruktsalat og en håndfull nøtter, en lav-fett protein shake, grønnsaker med lav-carb dukkert eller litt streng ost og et eple.

Matvarer for å unngå

Unngå over-bearbeidede karbohydrater som sukker, hvitt brød og hvit ris. Stekt mat er lastet med mettet fett som vil synke kostholdet ditt, så ikke spise dem. Parolen for vekttap er mye frukt og grønnsaker, magert kjøtt, hele korn, belgfrukter, nøtter og belgfrukter.

Å miste vekt er bare så vanskelig som du gjør det. Spis så mye du vil, bare endre hva du spiser. Holde mye grønnsaker og frukt på hånden gjør det lettere å ta de rette valgene, selv når du er sulten. Denne dietten er ca 1400-1600 kalorier og er sunt for hjertet. Hold deg til disse generelle retningslinjene og få ½ time med trening minst tre ganger i uken, og du vil ikke bare gå ned i vekt, er du sannsynligvis for å unngå fire av de fem dødsårsaker.