Digidexo.com

Alternativ medisin for Crohns sykdom

En av de inflammatoriske tarmsykdommer (IBD), Crohns sykdom fører til mange pasienter å lide alvorlige magesmerter, diaré og, i de mest avanserte tilfeller, underernæring. Behandlingstilbud varierer, men ingen kur eksisterer. Derfor må pasienten følger et forebyggende tilnærming for å holde i sjakk og symptomer, i mange tilfeller, for å oppnå lengre perioder av remisjon.

Vanlige Alternative terapier

Crohns sykdom er en kronisk sykdom som påvirker tarmen. Isolerte områder av tarmen kan påvirkes, samtidig som er omgitt av friskt vev. Fordi tarmen av Crohns pasienter ikke effektivt absorbere nødvendige næringsstoffer, kan lider også være i fare for å bli underernært. Påfyll av de tapte næringsstoffer med ernæringsmessige urte kosttilskudd kan ikke alltid lette symptomer, men det kan forbedre den generelle helsen. I tillegg er oral probiotika reintrodusere sunne bakterier i tarmen, noe som gir en bedre balanse av bakterier som kan bli kompromittert i Crohns pasienter.

Probiotika og urter

Foreløpige studier har vist at bruk av probiotika kan ha nytte av Crohns pasienter. Probiotika er plantebaserte forbindelser og gi et løft til de bakterier som finnes naturlig i tarmen. Artisjokker er en god kilde til probiotika.

Tarmbetennelse har blitt behandlet med urter for generasjoner, selv om bruken ikke er regulert av FDA. Før du tar noen kosttilskudd eller urte kosttilskudd, sjekk med din lege, som selv naturlige rettsmidler kan samhandle med reseptbelagte medisiner.

Noen av urtene som vanligvis brukes til å behandle inflammatorisk tarmsykdom omfatter glatte alm for sin evne til å helbrede irritert vev. Den anbefalte dosering er 60-320 mg hver dag.

Marshmallow arbeider for å temme slimhinner og er vanligvis inntas som en te. For å gjøre marshmallow te, bratte 5 g av enten tørket rot eller blad i en kopp med kokende vann (diabetikere bør unngå marshmallow).

Gurkemeie eller curcumin fungerer som en anti-inflammatorisk og kan lette symptomene ved Crohns pasienter. Den anbefalte dose er 1 eller 2 g hver dag.

Kattens klo og boswellia både arbeid som anti-inflammatoriske. Doseringen for kattens klo er 250 mg hver dag, og for boswellia, er 1200 mg anbefales, tre ganger hver dag (boswellia, men kan samhandle med visse medisiner, så bør du kontakte lege før du tar).

Akupunktur

Crohns lider kan også finne lindring fra symptomer gjennom akupunktur. En trenet akupunktør kan vurdere pasienten for å avgjøre den beste behandling tilnærming. Moxibustion brukes noen ganger i forbindelse med akupunktur. Denne prosedyren innebærer burot (en urt) blir brent i løpet av akupunkturpunkter, og nådde dypere enn nåler gjør.