Digidexo.com

Hvordan å gulne tennene hvite Fast

Hvordan å gulne tennene hvite Fast


Du kan lett slå dine gule tennene hvite ved å bruke et av de mange produkter tilgjengelig på markedet i dag, eller ved å gå til tannlegen for sine beste prosedyrer. Du kan til og med bleke gule tenner hjemmefra ved hjelp av trygge husholdningsprodukter som for eksempel hydrogenperoksid 3% og natron.

Bruksanvisning

Profesjonelle Prosedyrer

Snakk med tannlegen din om profesjonell bleking prosedyrer som de tilbyr. Det er mange forskjellige bleking og bleking teknikker som tannleger bruker for å bleke gule tenner.

Kostnaden for disse prosedyrene varierer, men de er svært effekt og arbeide raskt for å bleke tennene.

Vennligst se i Resources nedenfor hvis du trenger mer hjelp med å snu gule tenner hvite.

Over the Counter Hjelp

Prøv en over disk tannbleking produktet. De er vanligvis whitening strips som passer over tennene. De bruker hydrogen peroxide å bleke gule tenner.

Det er vanligvis lett å bruke og veldig trygt. Det tar litt lengre tid å få de resultatene du er ute etter i forhold til å bruke en profesjonell whitening prosedyren.

Å vite hvordan du slår dine gule tenner hvite fort vil hjelpe deg å få den skinnende hvitt smil av dine drømmer.

Tre hjem rettsmidler

Prøv et hjem rette hvis du ønsker et trygt, men effektiv bleking formel. Hjem Whitening rettsmidler som bruker husholdning hydrogen peroxide blandet halvt om halvt med vann for å skylle med, og deretter børste med natron fungerer bra.

Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du slår dine gule tenner hvite fort kan du se nedenfor i Resources.