Digidexo.com

Magen Krampaktige rettsmidler

Alle som har hatt en muskelkrampe husker smerten og tetthet. Muskler gripe og trekke, miste sin fleksibilitet og forårsaker kroppen til å gjøre vondt. Magekramper kan være forårsaket av en rekke ulike problemstillinger-matforgiftning, dehydrering eller plager som irritabel tarm syndrom eller divertikulitt. Herding kramper kommer vanligvis med herding symptomene på sykdommen forårsaker kramper. Men det er skritt som kan tas for å behandle kramper seg.

Inntak væsker

Magekramper kan være relatert til dehydrering. Dette kan løses ved å nipper klare, ikke-kullsyreholdige væsker. Vann kan bidra til å ekspandere i magen og minske tetthet relatert til krampe.

Antacida

Hvis krampe er høy i magen, kan det være relatert til acid reflux eller magesyre. Antacida, for eksempel Maalox eller Mylanta, kan bidra til å lindre fordøyelsesbesvær og dempe kramper.

Pepto-Bismol

Nedre del av magen smerter og kramper er mer sannsynlig å være et symptom på en annen fordøyelsesproblem. Den typiske middel er å bruke et produkt som inneholder vismut subsalicylate, som finnes i Pepto-Bismol og Kaopectate. Dette vil bidra til å avhjelpe magekramper og avverge potensial for diaré.

Paracetamol

De fleste vil prøve en over-the-counter smertestillende for å avhjelpe smerte knyttet til mage kramper. Aspirin, ibuprofen og naproksen er ofte for harde for magen når den allerede er i nød. Så lenge de kramper ikke er relatert til leveren, kan acetaminofen brukes til å lindre smerten.

Milde matvarer

Den gamle koner tale er å "mate en kald." Det er ikke anbefalt å mate en mage krampe. Den krampe er en sammentrekning av magen muskel og noe altfor surt eller rik kan forårsake større problemer. Det anbefales å ikke spise i løpet av en magekrampe. Når kramper er over, er det anbefalt å lette tilbake i mat med ting som er mild og lett på magen-kjeks, ris, peanøttsmør, eplemos.