Digidexo.com

Hva er symptomene på en Non-Working Thyroid Gland?

Hypotyreose er en tilstand der skjoldbruskkjertelen slutter å fungere eller produserer for lite hormon. Thyreoideahormoner bidra til å regulere organer metabolisme.

Personer Berørte

En ikke-fungerende skjoldbruskkjertelen kan påvirke alle aldre og enkeltpersoner. Men statistisk kvinner 50 år og eldre er mest utsatt for tilstanden.

Initial Symptomer

Skjoldbruskkjertelen ikke slutte å fungere på en gang, det skjer sakte over tid. Fordi hypotyreose utvikler seg langsomt, er det ofte få om noen innledende symptomer før de fleste i skjoldbruskkjertelen er gått tapt.

Første Symptomer

De første symptomene på at personer som lider av inaktive thyroid varsel er tretthet og utmattelse. I motsetning til vanlig trøtthet, vil dette tretthet vedvare uavhengig av hvor mye søvn en person får.

Primær Symptom: Vektøkning

Et annet symptom på inaktive thyroid er vektøkning. Personer med et ikke-fungerende skjoldbruskkjertelen vil opp i vekt plutselig, uansett diett eller trening rutiner. Tiltak for å gå ned i vekt vil ofte vise seg å være ineffektiv og vektøkning kan fortsette til tross for dette arbeidet.

Andre symptomer

I tillegg til vektøkning og tretthet personer som lider av en inaktiv thyroid vil oppleve stivhet og sårhet i leddene, væskeansamlinger, økte kolesterolnivåer, og vanskeligheter med å ha avføring.

Behandling

Behandling for en ikke-fungerende skjoldbrusk innebærer medisiner utviklet for å etterligne de hormonene som produseres av skjoldbruskkjertelen. Den vanligste medisinen brukes til å behandle en inaktiv skjoldbrusk er stoffet som kalles Levothyroxine.