Digidexo.com

Hvordan kosthold med poteter

Hvordan kosthold med poteter


Poteter kan gi kroppen din kalium, fiber, mineraler og vitaminer som A, B, og C. En potet ca 150 kalorier og hvis forberedt på riktig måte, kan det bli lite kalorier. Poteter er en nyttig diett mat å innlemme i kostholdet ditt for å gå ned i vekt. Slanking med poteter er effektiv, så lenge du vet hva du skal gjøre og hva du skal unngå.

Hvordan kosthold med poteter

•  Spis alt av potet. For å få full helsemessige fordeler av en potet, spise huden også. Selv om å lage potetmos, kan du gjøre dette ved enten mose dem i huden, eller peeling i huden og fint hakking det.

Unngå usunn og fet tilsetningsstoffer. Mens bake en potet vil gi alle de helsemessige fordelene, og legger til statister som ost, kan rømme eller salt legge fett og natrium. Prøv å legge sunnere smaksforsterkere som salsa, en smør erstatning, rosmarin eller hvitløk, eller til og med en liten mengde avocado til sub for rømme.

Klargjør poteter på en sunn måte. Unngå steking dem, da dette gir en enorm mengde fett. Bake poteter å få mest næringsstoffer ut av dem, og husk å la huden på når du forbereder. Du kan også surr dem med litt olivenolje og tilsett noen andre sunne matvarer som magert kjøtt eller grønnsaker.

innlemme en liten mengde andre nødvendige matvarer med poteter. Mens potetene er veldig sunt, du fortsatt trenger variasjon med protein og andre vitaminer. For eksempel bake en potet og topp det med litt dampet brokkoli, eller legge erter og gulrøtter til dere potetmos.

Hint

  • Prøv et sunt alternativ til en vanlig fettpotetprodukt, chips. Skjær opp potetene i tynne skiver og krydre med litt eddik og rosmarin, eller salt. Stek i ovnen til skarpe og du har hjerte-sunn, fettfattig chips.
  • Hold deg til sunn baking metoder, men eksperimentere for å finne deilige oppskrifter. For eksempel kan du prøve ulike krydder eller baking poteter med ulike sunne matvarer.
  • Konsultere legen din før du gjør noen drastiske kosten endringer når du prøver å gå ned i vekt. Legen din kan hjelpe deg med å utvikle de sunneste kosten planer, eller gjøre endringer i dine nåværende behov.