Digidexo.com

Hvordan Stopp Night Rykninger

Hvordan Stopp Night Rykninger


Noen mennesker opplever ufrivillig muskelrykninger om natten. Noen av disse rykninger kan være mindre, for eksempel de små fasiculations av muskel; mens andre rykk en hel lem. Natt rykninger kan stamme fra en rekke forhold, som for epilepsi eller en lidelse i nervesystemet. Men disse rykninger, også kjent som myoklonus, kan også til stede hos friske mennesker og er noe mer enn en liten irritasjon.

Hvordan Stopp Night Rykninger

•  Kontakt legen din hvis du opplever natt rykninger. Selv om det ikke er sannsynlig, kan rykninger være symptom på en alvorlig sak. Også, som identifiserer den underliggende årsaken er den beste måten å behandle rykninger.

Kutte ned på koffein inntak. Slutte å drikke kaffe og brus, som for mye koffein kan føre til rykninger.

Praksis avspenningsteknikker, som for eksempel yoga. Strekke ut slitne muskler kan også bidra til å kutte ned rykninger.

Prøv å ta en magnesium supplement. Begynn med 200 mg per dag og sakte legge mer, til du kommer til 500 mg - eller til du merker en forskjell. Folk på magnesium kan oppleve løs mage, så ta det med kalsium for å motvirke denne bivirkningen.

Snakk med legen din om medisiner som hjelper stop rykninger. Noen beroligende midler som klonazepam og anti-convulsants kan bidra til å stoppe myoklonus. Hvis bare ett område er berørt, noen leger anbefaler botox-injeksjoner.