Digidexo.com

Hvordan få Belly Fat

Filmen "Raging Bull" stanset produksjonen en gang sin kamp scener hadde blitt filmet, slik at Robert De Niro kunne ta en ferie, og konsumere store mengder pasta med rike sauser. Selv om få mennesker søker å lære hvordan å få vekt, kan De Niro strategi om høy kaloriinntak kombinert med mangel på mosjon være verdt å følge hvis du trenger å få vekt.

Hvordan få Belly Fat

•  Spis en fatty diett, unngå sunt fett som er umettet. Den mest direkte måten å få magen fett er å konsumere mat med høyt mettet og trans fett. Mettet fett finnes i overflod i rødt kjøtt, bacon, smør, ost og helmelk. Trans fett er produsert fett finnes hovedsakelig i bearbeidet mat og bearbeidet fett. Selv om faktorer som kjønn, alder og genetikk påvirke fettfordeling innenfor en persons kropp, høyt inntak av fett har en tendens til å utløse utvikling av visceralt fett, som ligger i kroppens mageregionen.

Konsumere en ubalansert kosthold. Selv om visse stivelsesholdige matvarer som ris eller poteter, kan være en del av et sunt kosthold, de har makt til å utløse abdominal fedme hvis de er konsumert i overkant. Dietter som er høy i kalorier, med minimal vegetabilsk innhold, er svært sannsynlig å forårsake magefett, ifølge Philip A. Wood, forfatter av "hvordan fett Works".

Vær fysisk inaktive. Enhver øvelsen krever kalorier, utligne vektøkning innsats. Videre bygger trening en kroppens muskler, noe som tillater en person å bruke mer kalorier selv i ro.

Praksis uberegnelig matvaner. Hyppige endringer i matvaner be kroppen din til å iverksette korrigerende tiltak, bruk av fett med måte i tilfelle du trenger dem senere.

Gi etter for dine følelser. En person med følelser svinger daglig svarer dårlig på stress. "Studier på mus har vist at overskytende glukokortikoider --- stressrelaterte hormoner --- kan produsere visceral fedme og diabetes", ifølge Mariana Gosnell, i sin artikkel "Killer Fat: Ikke alt fett er like", i Discover Magazine, februar 2007 Tilsvar, stress hos mennesker produserer visceral fett som fører til abdominal fedme.

Hint

  • Sove på ulike intervaller. Mangel på tilstrekkelig hvile, som tjener til å komplisere kroppens nedbrytningsprosess, kan forårsake magefett.
  • Selv kullsyreholdige brus og øl kan føre til en mage til å bli oppblåst, genererer de ikke magefett.