Digidexo.com

Hvordan Monter en Arm Sling

Hvordan Monter en Arm Sling


Slynger er ortopediske enheter designet for å immobilisere en skadet ekstremitet. Slynger er spesielt nyttig for å redusere smerte. Folk fremmer helbredelsesprosessen ved å bære en arm slynge og beskytter armen mot ytterligere skade. Slynger er klumpete og har en brukbar utseende. De er litt vanskelig, og posene er vanligvis for stor og ikke skreddersydd. Slynger romme en rekke størrelser og gir mulighet for mer bevegelse enn foreskrevet. Nøkkelen til dimensjonering er en riktig passform. Pass på at seilet passer ordentlig før bruk.

Bruksanvisning

Mål underarm med et målebånd fra lateral epicondyle (albue) til den femte metacarpal-phalangeal joint (håndleddet) å avgjøre riktig slynge størrelse. Slynger selge i fem størrelser: XS (pediatrisk), 6-8 inches; liten, 8 til 12 inches; mediet 12 til 15 inches; stort 15-18 inches; XLarge 18-20 inches.

Support skadet arm ved montering av løfteseil med assistanse. Bruk uskadde armen for å støtte den skadde albuen i en rett vinkel. La assistenten skyve seilet over albuen, pass på at den er godt plassert i lommen dannet av uåpnet enden av slyngen. Ved montering av slyngen uten assistanse, sitte komfortabelt ved et bord, med albuen på skadet arm bøyd 90 grader i rett vinkel. Plasser den skadde armen på en pute og skyv seilet inn på armen fra albuen. Hvis du ikke klarer å trekke stroppen opp og over skulderen, fest og løft den over hodet til motsatt skulder.

Opprettholde skulderen i en nøytral, avslappet stilling ved montering seilet. En tilstrekkelig utstyrt slynge er lang nok til å støtte hånden og håndleddet, men inkluderer ikke fingrene. Forkorte slynge lengde ved å brette den åpne enden inni seg selv. Hold den skadde hånden litt forhøyet for å redusere smerte og hevelse som kan forstyrre nøyaktig tilpasning.

Forlenge og forkorte stroppen ved å bruke de to metal "D" -formet ringer, som festes til seilet er åpen ende. Stroppen bærer vekten av skadet arm, og går over uskadde armen skulder. Fest stroppen ved å tre stroppen gjennom begge D-ringer. Loop enden av stroppen tilbake over ringen lengst bort fra kroppen, og tilbake under den andre ringen i nærheten av kroppen til å låses på plass. Forkorte lengden på stroppen på D-ring ved å trekke mer stropp lengde gjennom før låsing. Ikke gjør justeringer stroppen for kort. Dette fører til ubehag ved å sette skulderen inn i en Shrugged stilling.

Tips og advarsler

  • Slik fjerner seilet, skli stroppen over hodet. Unbuckling stroppen er ikke nødvendig.
  • Denne enheten vil ikke hindre eller eliminere enhver risiko for skade. Ikke overstram stroppene. Hvis det er noen tegn til hevelse, smerte eller hudirritasjon, avbryt umiddelbart og oppsøke lege.