Digidexo.com

Hvordan Effektivt trene på Gym & gå ned i vekt

Hvordan Effektivt trene på Gym & gå ned i vekt


De to pilarene for vekttap og generell fysisk form på alle nivåer er kosthold og mosjon. Men det er lett å bli sittende fast i hengemyra av forskjellige meninger om akkurat hvordan å regulere disse to faktorene effektivt. Kjepphest dietter og treningsprogrammer for flere, til dels motstridende meldinger om riktig kosthold og mosjonsvaner. Uansett program du velger, er det noen generelle retningslinjer og prinsipper for effektiv trening og ernæring på tvers av alle vekttap programmer.

Hvordan Effektivt trene på Gym & gå ned i vekt

•  Tren regelmessig. Det spiller ingen rolle om du har en intens treningsøkt på treningsstudioet, eller du lufte hunden for en halv time. Gjør det til en vane å være fysisk. Ta trappen i stedet for heisen. Hvis det er mulig, gå til butikken i stedet for å kjøre der.

Ifølge Center for Disease Control and Prevention, bør voksne får to typer trening: aerobic aktivitet og styrketrening. For aerobic aktivitet, prøv løping, svømming, sykling og spille basketball. Løfte vekter for å få styrketrening. Det er greit å gjøre aerobic trening hver dag, selv om du trenger bare ca 75 minutter med aerobic aktivitet i uken. Men la kroppen din en hviledag mellom vektløfting økter på treningsstudio; ellers vil kroppen ikke være i stand til å gjenopprette og gjenoppbygge tilstrekkelig.

Skriv ned en vanlig trening tidsplan og hold deg til den. Vis din skrevet timeplan på et synlig sted. Dette vil bidra til å minne deg og motivere deg til å få tid til å gå på treningsstudio. Skriv også ned konkrete, praktiske mål og inkludere dem med tidsplanen. Vurdere dem regelmessig.

•  Varier tempoet og intensiteten av kardiovaskulær trening. For eksempel, hvis du kjører på en tredemølle, flette de raske spurter 9:58 minutters mellomrom. Dette vil øke blodgjennomstrømningen og kardiovaskulær helse. Det vil også hjelpe deg å miste vekt raskere.

Velg sammensatte øvelser når du løfter vekter. Dette er øvelser som fungerer flere muskelgrupper samtidig og bygge opp generell styrke. Knebøy er en av de beste full-body styrke øvelser du kan gjøre. Andre er benkpress, døde heiser, dips og pull-ups.

Kombiner dine treningsøkter med moderat kosthold og nok søvn. Treningsøktene dine vil komme til ingenting uten nok næring til å mate kroppen din. Unngå enkle sukker, stekt mat og rike desserter. Når du ønsker å snack, knaske på gulrøtter, epler og bananer. Drikk en liter vann hver dag.

Hint

  • Enhver fysisk aktivitet innebærer en viss risiko. Du kan vri en joint eller trekke en muskel bare ved å utføre en bevegelse enda litt galt. Dessuten kan du work ditt hjerte til det punktet av heteslag eller slag, som kan være dødelig. Før du gjør noe anstrengende trening, snakk med legen din. Få sin profesjonelle mening om dine planer om å gå ned i vekt. Utdanne deg selv om potensielle helserisikoer.