Digidexo.com

Aloe Vera urte rettsmidler

Aloe Vera urte rettsmidler


Aloe vera er en sukkulent, de mange deler som har vært brukt så langt tilbake som det gamle Egypt og Hellas. Aloe har multi-purpose handlinger. Innholdet gjør det vanligvis trygt og effektiv ekstern og intern behandling for en rekke plager og tilstander.

Historie

Aloe vera var en av Dronning Kleopatras skjønnhet hemmeligheter for mykere hudtoner. De gamle grekerne brukte aloe vera for sine medisinske og terapeutiske egenskaper. Bare relativt nylig til USA, ble aloe vera introdusert i det attende og nittende århundre. Dens ble brukt for sine beroligende og helbredende effekt på ulike hudsykdommer.

Innhold

Aloe vera er fytokjemisk og næringsinnhold gjør det slik en all-around helbredende agent. Dens fytokjemikalier inkluderer beta-karoten, kanelsyre, kumarin og lignin. Med næringsstoffer, som for eksempel aminosyrer, kalsium, jern, magnesium og B-vitaminer, aloe vera grunnlov skaper effektive og raske helbredende handlinger. (Informasjon om aloe vera, dens innhold, medisinske egenskaper og forholdsregler er sitert fra "Resept for Natural Healing").

Søknader

Aloe vera er brukt som en snerpende, mykgjørende, og har antibakterielle og antivirale egenskaper. Da gjaldt sår som for eksempel kutt og brannskader, lindrer aloe vera raskt svie og smerte mens fremskynde helbredelsesprosessen ved celle gjenfødelse. Det hjelper å forhindre arrdannelse også. Tatt internt, kan aloe vera senker kolesterolet, lette betennelser forårsaket av strålebehandling, og fremme sirkulasjon i ekstremiteter. Aloe vera letter også mageproblemer.

Fordeler

Aloe vera har et naturlig og hurtig beroligende handling som ikke vanligvis finnes i de fleste farmasøytiske medisiner for brannsår, kutt og andre hud ubehag. Fordi aloe vera planter er så hardfør, er lett å gjøre med ferske aloe gel fra en plante permisjon. Det er også den mest effektive bruk. Spesifikke hudproblemer som er lettet av aloe vera inkluderer akne, brannsår, psoriasis og åreknuter.

Kommentarer

Aloe vera er best brukt rett fra planten. Aloe produkter må inneholde minst 70 prosent aloe å være effektive. Folk opplever sjelden allergiske reaksjoner, men de forekommer. For å teste for allergi, plassere en DAB på baksiden av en arm. Se etter nokså rask svie eller utslett. Dersom et slikt skjer, må du ikke bruke. Personer med nyre- eller hjertesykdom bør unngå kontakt med aloe vera latex. Snakk med helsepersonell før du tar aloe vera internt. For internt bruk, forholdsregler er nødvendig. Diabetikere bør sjekke blodsukkeret hvis drikking aloe vera juice. Må ikke svelges dersom gravide eller ammende.