Digidexo.com

Hva er den beste og sunneste Colon Cleanser?

Hva er den beste og sunneste Colon Cleanser?


Kolon rensing øker helsen til tykktarmen ved å fjerne avfall. Kolon rensing bruker flere teknikker, for eksempel fjerning av avfall med varmt vann, øke enzymer i kroppen for å bedre fordøyelsen eller ta urter som hjelper kroppen å fjerne giftstoffer. De sunneste renser involvere naturlige urter og mineraler, i stedet for etsende kjemikalier.

Colonic

En colonic, noen ganger kalt kolon vanning eller colonic hydroterapi, er et klyster som hjelper flush avfall fra kroppen din. Under en colonic, setter inn en terapeut et spekulum inn i anus, og kobler den til en plastslange å presse varmt vann inn i tykktarmen. Dette tvinger musklene i tykktarmen til å engasjere seg i peristaltikk, der de sammen og presse avfallet inn i slangen. Det er hjem versjoner av colonics.

Foods

Mange matvarer hjelpe binder seg til avfall i kroppen din, skyve det ut av kolon. Vanligvis mat rik på fiber gir den beste rens. Dette inkluderer grønnsaker, nøtter, frukt, frø, belgfrukter og hele korn. For den sunn rens, unngå bearbeidet mat og spise ting som er minimalt bearbeidet, for eksempel brun ris og bønner. Hvis du ønsker å få fart på rens, å juice frukt og grønnsaker øke forbruket av enzymer som hjelper presse mat fra din kolon.

Detox Renser

Mange kolon renset på markedet fokus på detoxing kroppen og bruke naturlige urter for å fjerne avfall. Populære rensemidler inkluderer Bowtrol, dual handling Cleanser og Ultimate Colon Cleanse. Bowtrol omfatter kull, linfrø og bentonitt leire for å hjelpe bind med avfall og clease kroppen. Dobbel handling Cleanser inneholder to produkter: en som detoxes, og en fiber produkt som hjelper løsne og fjerne avfall. Kolon, en tre del kit, inneholder vitaminer, aminosyrer og probiotika for å forbedre helsen til tykktarmen og kropp.

Probiotika

Probiotika, også kalt gode bakterier, eksisterer i fordøyelseskanalen og bidra til å bryte ned maten. Selv om du tar probiotika er ikke nødvendigvis et kolon-rensing produkt, hjelper det øke helsen til tykktarmen, som fører til bedre avfall fjernes. Mange probiotiske kosttilskudd er tilgjengelig på markedet, inkludert Florastor, perler og PB8. De finnes naturlig i yoghurt, enten det er laget av kumelk eller et meieri alternativ.