Digidexo.com

Alternativer til Dilantin

Dilantin er en merkevare-navnet anit-anfall medisiner ofte foreskrevet for å behandle mennesker med epilepsi. Selv Dilantin kan være effektive i å kontrollere anfall, og de fleste mennesker tåler det godt, har det noen bivirkninger, inkludert legemiddelindusert hepatitt, blodcelleforstyrrelser, overvekst av tannkjøtt og mulige fødselsskader. Andre mulige langtidseffekter inkluderer kvalme, hodepine, svimmelhet, ingen matlyst og hudutslett. På grunn av disse bivirkningene, noen mennesker søker alternative måter å holde epilepsien under kontroll.

Andre beslag medisiner

Mange medisiner eksisterer for å kontrollere anfall. Noen av disse inkluderer karbamazepin, Divalproex natrium, etosuksimid, felbamat, fosfenytoin, Gabapentin, lamotrigin, levetiracetam, okskarbazepin, Pregabalin, tiagabin, topiramat, Valproinsyre og Zonisamid. Hvis ingen av disse er effektive, vil leger noen ganger prøver barbiturater og benzodiaze medisiner, men vanligvis bare som en siste utvei, siden disse stoffene kan føre til avhengighet eller avhengighet.

Kirurgi

Kirurgi er et alternativ når medisiner er ikke effektive i å redusere epileptiske anfall. Oftest er kirurgi anses å behandle barn med alvorlige anfall. Kirurgi synes også å fungere godt når en person har anfall på grunn av en feil i bare én del av hjernen, og når den delen kan fjernes uten å skade ting som minne, syn eller tale.
Fordi denne type hjernekirurgi er en delikat, komplisert operasjon, er det vanligvis utføres ved spesialiserte medisinske sentre med dyktige, erfarne kirurgiske team. Epilepsi operasjon innebærer fjerning av en del av hjernen hvor beslagene begynner, og er ofte utføres mens pasienten er våken. Siden hjernen ikke føler smerte, har pasienten våken kan sikre at viktige deler av hjernen ikke blir skadet under operasjonen.
Etter operasjonen, kan medisiner må videreføres for en periode, vanligvis for ett år eller to. Men så, hvis det ikke oppstår flere anfall, medisiner er langsomt reduseres inntil de til slutt eliminert helt.

Diett

Et annet alternativ for folk med epilepsi som ikke responderer på medisiner er å prøve ketogen diett. Denne behandlingen er oftest brukt på barn med epilepsi, og har lykkes i en bout en tredjedel av tilfellene. En annen tredjedel bedre og har mindre anfall mens du er på diett. Fordi ketogen diett ligner sult, det begynner med en 24-timers rask. Som et resultat bruker pasienten opp all sin lagret glukose og begynner å brenne lagret fett. Ketogen diett fortsetter denne sult prosessen ved å holde kalori teller lav og lager høy-fett matvarer 80 prosent av kaloriene man forbruker. De resterende 20 prosent kommer i form av karbohydrater og protein. På grunn av den ekstreme naturen av dietten, bør det bare gjøres under medisinsk tilsyn, spesielt siden det mangler mange viktige næringsstoffer som ofte trenger å bli gitt til pasienten i form av kosttilskudd. Også resultatene er vanligvis ikke umiddelbar, og leger vil anbefale bor på diett for en til tre måneder før de kan avgjøre om det fungerer. Når de fastslå at dietten er effektiv, vil leger ofte fore det som en behandling for en periode på omkring to år. Da vil de ha pasienten gradvis gå tilbake til et mer normalt kosthold for å se om pasienten kan forbli anfallsfrie.